Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco op de bovenverdieping plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco op de bovenverdieping plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco op de bovenverdieping plaatsen

Airco op de bovenverdieping plaatsen

Ik zoek een partij die een airco, om 2 bovenverdiepingen te koelen in ons huis, kan plaatsen. Het betreft een rijtjeswoning welk goed bereikbaar is. Ik ben geïnteresseerd in het verbruik, de kosten en onderhoud.

Airco met buiten unit plaatsen

Ik zoek een airco voor de bovenverdieping. De buitenunit dient of op het dak geplaatst te worden of met beugels aan de muur. Of een airco zonder buitenunit. Ik weet niet wat er zoal mogelijk is. Materialen ook leveren graag.

Airco met buiten unit plaatsen

Airco plaatsen met een buiten unit op de bovenverdieping. Er zit een zolder nog boven.

Einhell airco nakijken en vullen

Graag zouden we onze airco Einhell SK3501 willen laten nakijken en vullen. We hebben ook een Chico en die mag ook nagekeken en geserviced worden. We denken na over een airco voor de bovenverdieping. Het vullen van de SK3501 is de eerste behoefte.

Split unit airco installeren

Graag wil ik een aircosysteem in mijn huis gaan toepassen. Ik heb een nieuwbouw hoekwoning (6 jaar oud) waarbij de buitenunit op de carport geplaatst kan worden en wens hier een 2-tal binnen-units bij te plaatsen. 1 op bovenverdieping (overloop) en 1 op zolder (slaapkamer 20 m2). Afstanden vanaf de buitenunit tot aan de binnenunit zal in beide gevallen minder dan 8 meter zijn, waarbij 1 unit 5 meter boven de buitenunit geplaatst zal worden. Doel van de airco is om de bovenverdieping en zolder in de zomer op een temperatuur te houden van ongeveer 22 graden.

Airco op de bovenverdieping installeren

We zouden graag een airco willen laten plaatsen aan de voorgevel van het eengezinswoning, we hebben vorig jaar nieuwe kozijnen gekregen en een van de bovenraampjes is vervangen door een isolerende plaat waarop de airco gemonteerd kan worden. De volledige bovenverdieping is plusminus 80 m3. De voorkant van de woning bestaat uit steen en er staat een berging aan het huis. Wat zijn we ongeveer kwijt voor een buiten/binnenunit inclusief installatie en wat kost onderhoud.

Airco leveren en installeren

Wij willen graag een airco voor de boven verdieping. Het betreft 3 slaapkamers, maar wellicht kunnen we op een centrale plaats 1 unit laten plaatsen die de gehele bovenverdieping een stuk koeler kan maken/houden. Totaal hebben we het op de bovenverdieping over ongeveer 48m2 (slaapkamers, badkamer en overloop) Tevens wordt de zolder begin 2018 ook vernieuwd/verbouwd, hier willen wij ook graag een airco laten plaatsen. Vloeroppervlakte is hier ook ongeveer 48 m2 en de zolder heeft een schuin dak. Graag een prijs van de airco en het plaatsen hiervan. Wellicht is het verstandig alles in 1x te installeren.

Split unit airco inbouwen in huis

Ik wil graag split airco unit in mijn huis inbouwen. Airco heb ik zelf gekocht. De airco moet op de bovenverdieping geplaatst worden. Er is een mogelijkheid de buitenunit op een plateau aan de zijkant van de woning te plaatsen. Wat kost mij montage en materialen.

Airco onderhoud op bovenverdieping

Op de bovenverdieping van onze woning hebben wij 2 airco's. Wij willen daar graag onderhoud aan laten verzorgen. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Airco op bovenverdieping installeren

Op de eerste woonlaag van een hoekwoning met plat dak, ervaren wij nu enorme warmte. In de winter is het erg koud. Betreft ligging van de woning icm plat dak. Ventileren nagenoeg niet mogelijk wegens muggen. Woning nabij sloot. Airco kan met buitenunit of zonder. Graag offerte voor 1 airco bovenverdieping meest centrale plaats. Plaatsen in trapgat zou een directe buitenverbinding opleveren. Graag spoedig en vrijblijvende offertes.