Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco op de bovenverdieping installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco op de bovenverdieping installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco op de bovenverdieping installeren

Split unit airco installeren

Graag wil ik een aircosysteem in mijn huis gaan toepassen. Ik heb een nieuwbouw hoekwoning (6 jaar oud) waarbij de buitenunit op de carport geplaatst kan worden en wens hier een 2-tal binnen-units bij te plaatsen. 1 op bovenverdieping (overloop) en 1 op zolder (slaapkamer 20 m2). Afstanden vanaf de buitenunit tot aan de binnenunit zal in beide gevallen minder dan 8 meter zijn, waarbij 1 unit 5 meter boven de buitenunit geplaatst zal worden. Doel van de airco is om de bovenverdieping en zolder in de zomer op een temperatuur te houden van ongeveer 22 graden.

Airco op de bovenverdieping installeren

We zouden graag een airco willen laten plaatsen aan de voorgevel van het eengezinswoning, we hebben vorig jaar nieuwe kozijnen gekregen en een van de bovenraampjes is vervangen door een isolerende plaat waarop de airco gemonteerd kan worden. De volledige bovenverdieping is plusminus 80 m3. De voorkant van de woning bestaat uit steen en er staat een berging aan het huis. Wat zijn we ongeveer kwijt voor een buiten/binnenunit inclusief installatie en wat kost onderhoud.

Airco leveren en installeren

Wij willen graag een airco voor de boven verdieping. Het betreft 3 slaapkamers, maar wellicht kunnen we op een centrale plaats 1 unit laten plaatsen die de gehele bovenverdieping een stuk koeler kan maken/houden. Totaal hebben we het op de bovenverdieping over ongeveer 48m2 (slaapkamers, badkamer en overloop) Tevens wordt de zolder begin 2018 ook vernieuwd/verbouwd, hier willen wij ook graag een airco laten plaatsen. Vloeroppervlakte is hier ook ongeveer 48 m2 en de zolder heeft een schuin dak. Graag een prijs van de airco en het plaatsen hiervan. Wellicht is het verstandig alles in 1x te installeren.

Split unit airco inbouwen in huis

Ik wil graag split airco unit in mijn huis inbouwen. Airco heb ik zelf gekocht. De airco moet op de bovenverdieping geplaatst worden. Er is een mogelijkheid de buitenunit op een plateau aan de zijkant van de woning te plaatsen. Wat kost mij montage en materialen.

Airco onderhoud op bovenverdieping

Op de bovenverdieping van onze woning hebben wij 2 airco's. Wij willen daar graag onderhoud aan laten verzorgen. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Airco op bovenverdieping installeren

Op de eerste woonlaag van een hoekwoning met plat dak, ervaren wij nu enorme warmte. In de winter is het erg koud. Betreft ligging van de woning icm plat dak. Ventileren nagenoeg niet mogelijk wegens muggen. Woning nabij sloot. Airco kan met buitenunit of zonder. Graag offerte voor 1 airco bovenverdieping meest centrale plaats. Plaatsen in trapgat zou een directe buitenverbinding opleveren. Graag spoedig en vrijblijvende offertes.

Toshiba airco installeren

We willen een split unit airco merk Toshiba laten installeren. De airco dient u te leveren. Een airco met 1 binnenunit die de hele bovenverdieping kan koelen. De bovenverdieping is 40 m2 en 2.50 meter hoog.

Woning van airconditioning voorzien

Verschillende ruimtes voorzien van airco: - een gelijkvloerse ruimte met glazen serre van 190 m3 (13,5 x 5,3 x 2,65) voorzien van een airco die kan koelen en verwarmen - de bovenverdieping van 150 m3 en zolder van 30 m3 voorzien van een airco die kan koelen en verwarmen. Mogelijkheid/plaats voor een buitenunit is beschikbaar. Zijn er binnenunits beschikbaar met luchtfilters voor een pollenallergie?

Airco plaatsen op bovenverdieping

Mobiele airco plaatsen op boven verdieping (werkkamer) afvoer moet door dak heen.

Mobiele airco plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een mobiele airco te laten plaatsen op de bovenverdieping in een werkkamer. De afvoer van de airco moet door het dak heen getrokken worden.