Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco binnenunits en een buitenunit plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco binnenunits en een buitenunit plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco binnenunits en een buitenunit plaatsen

Oude airco verwijderen en afvoeren

Oude Artel airco, bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits verwijderen en afvoeren.

Airco binnenunits en een buitenunit plaatsen

Interesse in één of twee binnenunits, en bijbehorende buitenunit(s). De eerste voor in de slaapkamer, de 2e voor de benedenverdieping. Beiden liggen op het zuiden, en vooral tijdens de huidige hittegolven bereikt de temperatuur binnen bijna 30 graden. - Slaapkamer: ongeveer 4x4 (=16 m2) oppervlak, 2,40 hoog. Minder dan 40 m3 verwacht ik. Lawaai is belangrijk, verwarmen zou leuk zijn. - Woonkamer: Gokje: 45 m2, en hoger dan de slaapkamer. 120 m3 zou wel in de buurt kunnen komen. Lawaai is minder erg dan in de slaapkamer, maar stil is wel fijner. Verwarmen is niet heel belangrijk, maar ook wel leuk. Minder belangrijk dan in de slaapkamer. - Buitenunits: geen idee wat onze eisen hiervan zijn. Liefst geen overlast voor de buren 's nachts. Kleiner is beter, 1 of 2 stuks kan allebei, maar geen idee in hoeverre dat mogelijk is. - Verder: prijs, inclusief installatie is uiteraard heel belangrijk. Ik zou graag een prijsopgave willen die voldoet aan de minimale eisen, en eventueel een meerprijs voor upgrades. Dan kunnen we afhankelijk van de prijs beslissen of we het willen of niet. Stiller, kleiner, meer functies, wifi / smarthome zijn dingen waar we eventueel wel interesse in hebben als upgrades, afhankelijk van de prijs.

Airco's aanschaffen en monteren

Ik wil graag 2 maal een buitenunit met elk twee binnenunits (slaapkamers).

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een lucht / lucht warmtepomp die tevens kan dienen als airco. Twee binnenunits te hangen aan de muur en één buitenunit. Het gaat om een rijtjeshuis uit de jaren 20, met een oppervlakte van 100 m2. Het is redelijk goed geïsoleerd.

Verwijderen Airco

Het gaat om het verwijderen van een goed airco systeem, bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit, zodat hij nog herplaatst kan worden bij een nieuwe eigenaar. De units staan op de begane grond en zijn makkelijk bereikbaar.

Airco installatie

Installatie van een duo split airco (of eventueel 2 mono split airco's) waarbij de buiten unit op het balkon geplaatst kan worden en de binnenunits op een 5 meter afstand zitten (boring door houten beplating in kozijn frame).

Verplaatsen van de airco unit en bijbehorende werkzaamheden

Werkzaamheden: Loskoppelen airco binnenunit in logeerkamer ( zie afb. 1), die onderdeel is van een koelsysteem met 3 binnenunits. Koelleiding afdichten. De losgekoppelde leidingen kunnen boven een verlaagd plafond blijven liggen. De condensafvoer wordt door mijzelf verwijderd. De losgekoppelde binnenunit ophangen op een nieuwe plaats op zolder ( afb. 3). Op de plaats waar de koelleidingen en stroomkabel van de buitenunit binnenkomen op zolder, deze doornemen ( afb. 2) en koppelen aan de binnenunit uit de logeerkamer. Hiervoor is nodig 2 x 4 meter geïsoleerde koelleiding en stroomkabel. de koelleiding naar de oude positie afdichten en kan blijven liggen. De condensafvoer zal ik zelf aanleggen tot aan de plaats waar de binnenunit zal komen.

Airco multi-split unit leveren en installeren

Het leveren en installeren van een airco installatie bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits voor respectievelijk een woonkamer/keuken met een inhoud van 81 m3 en een slaapkamer van 37 m3. Inclusief voorstel/advies voor de beste locatie van de onderdelen en de aan te brengen verbindingsleidingen, de capaciteit van het systeem, het te leveren merk en de prijs van de onderdelen en de installatie.

Installatie van een vaste airco

Installatie vaste airco 1 buitenunit en 2 binnenunits 1slaapkamer 60 m3 en 1 living 90 m3

Split airco unit laten plaatsen met binnenunits

Ik ben mij aan het oriënteren op het plaatsen van airco's op de 1e verdieping in 2 slaapkamers van 15 en 12 m² en op de 2e verdieping in een slaapkamer van 11 m². De buitenunit moet dan op de dakkapel van de 2e verdieping worden geplaatst, ofwel op de bijkeuken of aan de buitengevel. We laten dat hier graag even door de vakman beoordelen en krijgen dan ook advies over de meest geschikte unit voor onze situatie. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte voor de levering en montage.

Partners

Partners van Casius