Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco bijvullen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco bijvullen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco bijvullen

Airconditioning bijvullen

airconditioning geeft geen verkoeling en alles werkt heel goed. De apparatuur is slechts 1 jaar oud. Airco : EUROM wandmodel.

Eurom airco bijvullen renswoude

Airco koelt niet. Waarschijnlijk met verplaatsen van de caravan zijn de leidingen ook beschadigd. Het is n eurom WAC 9 Q. Ik zoek n goede reparateur.

Airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken

Bijvullen van de airco en eventueel geiser schoonmaken.

Airco bijvullen

Splitunit systeem waarvan een binnen unit niet meer koud wordt. Moet opnieuw bijgevuld/gevuld worden. Makkelijk toegankelijk

Einhell airco bijvullen

De koude vloeistof moet worden vervangen worden in mijn airco. Gaat om een split unit, staat buiten op het balkon. Deze is gelegen op de 4e verdieping.

Einhell split unit airco controleren en bijvullen

Einhell split unit airco controleren en bijvullen

Split unit airco controleren en bijvullen

Ik heb 4 binnen units en 1 buiten unit die gecontroleerd moeten worden. En eventueel bijvullen

Eurom airco bijvullen en bekabeling vervangen

Graag willen we de airco laten bijvullen, de bekabeling buiten vervangen en zorgen dat het geheel netjes wordt afgewerkt. Daar ontvangen we graag een offerte voor. Ter verduidelijking van onze situatie: zie bijgevoegd Word document. Ook staat hier een foto in hoe we het graag afgewerkt zien. Het onderhoud van deze airco heeft zeker vijf jaar niet plaatsgevonden.

Eurom W12Q split airco bijvullen/jaarlijks onderhoud

Wij willen graag jaarlijks onderhoud van onze Eurom Airco W12Q (wij hebben het huis recent gekocht). Kunnen jullie dat doen? Alvast bedankt voor een reactie,

Maiko split unit airco bijvullen en onderhoud

Ik heb een Maikosplit airco aan de buitenkant van mijn kapsalon maar hij koelt niet meer en ik wil hem graag laten bijvullen.

Partners

Partners van Casius