Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Agpo CV ketel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: agpo CV ketel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: agpo CV ketel vervangen

CV ketel vervangen

Het betreft het vervangen van mijn cv ketel, er hangt een WTW AGPO Optifor apparaat boven.

Cv ketel vervangen

Mijn CV ketel is aan vervanging toe. Ik heb een AGPO ketel en wil een andere ketel ervoor in de plaats. Ik zou graag willen overleggen met de vakman wat er mogelijk is.

Agpo CV ketel vervangen

De Agpo cv-ketel,die onder een wtw-unit hangt, moet vervangen worden. Graag hiervoor een offerte.

Onderhoudsbeurt aan CV en vervangen van onderdelen

Graag zou ik onderstaande werkzaamheden wensen te laten uitvoeren. Het betreft een Agpo Xignal nev 1324t en vanwege de aanhoudende gasproblematiek wil ik deze ketel voorlopig behouden. Het betreft de volgende werkzaamheden: - onderhoudsbeurt - enige onvolkomenheid is een schommelende temperatuur van het douchewater - leveren en vervangen expansievat - plaatsen nieuwe originele warmtewisselaar (wordt door mij aangeleverd) - leveren en monteren Spiro combi lucht/vuilafscheider - leveren en vervangen vlakke koppeling pomp-wisselaar (nr3290920). Deze heeft gelekt en is gecorrodeerd - leveren en monteren Jaga thermostaatkop chroom/wit (nr:) tbv woonkamer. Mogelijk is aansluitmateriaal (verloop, ventiel, etc) ook noodzakelijk. Ik wil de werkzaamheden binnen 6 maanden laten uitvoeren. Dit mag van mij dus ook na de zomervakantie maar nog wel voor aanvang najaar 2018. In afwachting van uw reactie.

Radiatoren aansluiten en eventueel nieuwe CV-ketel monteren

Ik zoek iemand die mijn nieuwe radiator in de badkamer kan aansluiten en er eentje in de keuken kan plaatsen. Eventueel wil ik de huidige ketel (AGPO 2003) laten vervangen. één radiator hangt al, maar moet nog aangesloten worden. De andere radiator moet nog aangeschaft worden. Er is leidingwerk nodig. Het is goed bereikbaar.

Nieuwe CV-ketel laten installeren

Graag zou ik mijn oude CV ketel, AGPO Econpact 127c, laten vervangen door een nieuwe CW5 ketel. Kunt u hier voor de mogelijkheden aangeven wat voor min woning het verstandigste is?

Agpo ketel vervangen

Ik wil mijn huidige CV-ketel, Agpo Econpact225c, laten vervangen en laat mij graag informeren over de mogelijkheden. Het betreft een appartement van 100 m2 groot.

Vervangen van de CV-ketel

Ik wil een offerte voor de vervanging van de Agpo combi door de Intergas Kombi Kompact Hreco36 CW5, het verwijderen van de Stiebel Eltron LWAZ 250 en het leveren en plaatsen van een centraal ventilatieapparaat. Dit moet zo snel mogelijk want er is momenteel geen verwarming, wel warm water uit de Stiebel boiler voor wastafels en douche/bad.

CV-ketel verplaatsen en leidingwerk infrezen

Wij willen in ons nieuwe huis de cv ketel, AGPO, laten verplaatsen van midden op de zoldervliering naar een hoek van de zolder in verband met de toekomstige zolderrenovatie. Verder willen we graag de leidingen komend uit de cv en de verwarmingsbuizen laten infrezen in de muren en door de vloer en plafonds naar beneden verdiepingen laten lopen. Tijdens de klus zullen zijn de plafonds op de begane grond en eerste verdieping verwijderd in verband met het later aanbrengen nieuwe plafonds.

Verplaatsen en onderhoud Agpo Zen zonneboiler

Standaard onderhoud aan een AGPO ZEN zonneboiler en de CV (Remeha). De zonneboiler wordt op een mooie dag als vandaag nog maar 70 / 80 graden. Dus ik verwacht dat deze bijgevuld moet worden. Daarnaast wil ik graag de zonneboiler laten verplaatsen, naar de andere kant van de CV ketel (i.v.m. een nieuwe ruimte op zolder te creëren). Wellicht is dit te combineren. De verplaatsing is ongeveer 1.5 meter opzij, op dezelfde muur.

Partners

Partners van Casius