Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Agpo Aquasol 4 zonneboiler repareren / onderhoudsbeurt

Wij hebben de zonneboiler gekocht in 2007 en is nadien niet meer in onderhoud geweest, nu blijft de meter op 77 steken. Ik denk dat hij toe is aan een goede onderhoudsbeurt.

Onderhoud AGPO Ferroli Aquasol 4

De boiler controleren op de juiste werking en de vloeistofdruk in de boiler en collector controleren en indien nodig bijvullen. De boiler maakt bij zon een continue bubbelend geluid.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler onderhoud uitvoeren

De Agpo Ferroli Aquasol 3 uit 2005 functioneert nog goed maar heeft af en toe kuren. Hij geeft soms een veel te laag rendement terwijl de pomp hoorbaar wel loopt en de collector op het dak recentelijk is gereinigd. Ook geeft hij soms bij heel veel zonlicht code 75. Hij heeft tot nu toe nog nooit een officiële servicebeurt gehad.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Zonneboiler is ongeveer 18 jaar oud en geeft continu fout 74. Na meerdere malen resetten (stroom er af / stroom er op) geeft hij na een half uur bedrijfstijd fout 75. ZSM reparatie

Een oude Agpo zonneboiler aansluiten

Ik heb een Agpo Aquasol 3 die code 77 aangeeft. Volgens de handleiding geeft die aan dat het niet is aangesloten. Kunt u mij hierbij helpen? Het betreft een oude zonneboiler die al in de woning was toen ik het kocht, een jaar geleden.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Ik heb een Agpo Aquasol 3 die telkens code 77 aangeeft. Zou ik graag een offerte mogen ontvangen voor van u om dit te kunnen regelen? Geeft aan niet verbonden met netwerk.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren (fout 74)

Ik ben opzoek naar iemand die mijn zonneboiler kan repareren. De zonneboiler Agpo Aquasol 3 is kapot en geeft circa 90% van de tijd de foutcode 74. Soms doet ie het dus wel, maar dat is zelden. De mensen van de CV ketel hebben ernaar gekeken en die zeggen dat het een waterpomp storing kan zijn of eventueel een verstopping. Kan iemand mij helpen om dit op te lossen? Wat zou eventueel een nieuwe pomp kosten en is dat het nog waard na 19 jaar?

Agpo zonneboiler repareren

Mijn AGPO Aquasol 3 zonneboiler geeft foutcode 76 en 72 en die wil ik laten nakijken en repareren Als ik de stekker eruit haal en hem er weer in doe, doet de zonneboiler het een tijdje wel en daarna geeft hij de foutcode. Waar de foutcode vandaan komt weet ik niet.

Agpo zonneboiler aquasol nakijken en repareren

Graag zou ik iemand vinden die mijn 17 jaar oude zonneboiler na kan kijken. En graag hoor ik wat me dat gaat kosten.

Agpo zonneboiler nakijken

Mijn Aquasol 3 standaard zonneboiler is sinds de koop van mijn huis nooit gebruikt en bij de verkoop van mijn huis wil ik graag dat er iemand nagaat wat er mis is en hoeveel het kost. Deze doet het blijkbaar niet.