Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigsysteem in de keuken herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigsysteem in de keuken herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigsysteem in de keuken herstellen

Ventilatie installeren in badkamer en keuken

Ventilatie installeren in de badkamer en keuken. Voor de keuken een afzuigsysteem aanleggen. Alle werkzaamheden en materialen in overleg.

Afzuigsysteem in de keuken herstellen

We hebben een afzuigsysteem in de keuken, maar deze heeft nooit gewerkt. 4 jaar geleden hebben wij een keukenbrand gehad. Alles is toen vervangen, maar het afzuigsysteem heeft het na de brand nooit gedaan. Dus die graag werkend maken.

Gasleiding en waterleiding verleggen

In verband met de aanschaf nieuwe keuken moet de gas, waterleiding verplaatst worden inclusief ook de afzuiginstallatie willen we naar buiten laten verplaatsen in plaats van wat we nu hebben via de algemene afzuigsysteem. Ook moet er een verwarming afgedopt worden. Hiervoor in de plaats wil ik graag een roosterverwarming.

Rovent mechanische ventilatie vervangen

Ik heb een Rovent 5 Mech afzuigsysteem en wil deze laten vervangen voor een andere energiezuiniger systeem. Het oude systeem draait op standen midden en hoog. Het betreft een 1 gezinswoning, het systeem draait in de keuken, toilet en douche en hangt op zolder.

Reinigen van het afzuigsysteem in de keuken

We willen graag het afzuigsysteem/pijp van de afzuigkap in onze keuken laten reinigen. De buis loopt van de keuken naar buiten, een paar meter lang. De buis loopt door een koof. De bedrijven die we tot nu toe gevonden hebben doen dit alleen bij grote keukens van de horeca.

Oude keuken verwijderen en leidingwerk verplaatsen

Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft voor een nieuwe woning. Volgens een voorbereidingsplan van de keukenleverancier dienen er een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden. De oude keuken dient te worden verwijderd, de leidingen opnieuw aangelegd, de vloer van ongeveer 10 m2 geëgaliseerd, maken van een frame voor de inbouwkasten en het verlagen van het plafond voor de inbouw van het afzuigsysteem.

Afzuigsysteem in horecapand installeren

Ik wil een afzuigsysteem naar boven hebben, een directe verbinding met het platte dak is mogelijk. Vanuit de keuken naar rechtstreekse systeem¨plafond. Naar buiten. Ik ben benieuwd wat de kosten hier van zijn.

BORA afzuigsysteem installeren

Ik wil graag mijn BORA afzuigsysteem laten installeren door een specialist, het betreft een nieuwbouwhuis en er is al een gat in de grond gemaakt in de keuken (op de plek waar het BORA systeem komt). Alleen daarna is er nog niks gemaakt, wij willen de afvoer d.m.v. een wasemkap uit de garage laten komen. Dus moet het BORA systeem eerst door de fundering tussen de keuken en garage, daarna nog door de vloer van de garage en daarna omhoog naar de wasemkap. Of heeft u misschien een andere tip dat wij zouden kunnen doen om onze afzuigkap naar buiten te laten afvoeren?

Afvoerkanaal voor een afzuigkap aanleggen

Onze afzuigkap in de keuken is aangesloten op ons centrale afzuigsysteem. Wij willen de lucht uit de afzuigkap door een kanaal direct naar buiten leiden. Daar zijn twee mogelijkheden voor. Aan de achterzijde kunnen wij via de gang een afvoerkanaal laten maken, ofwel boven in de keuken. In beide gevallen moet er een opening in de buitenmuur worden gemaakt met een rooster aan de buitenzijde. Het nieuwe afvoerkanaal moet aan de binnenzijde worden afgewerkt. Graag laten wij hier de mogelijkheden even beoordelen.

Elektra, gas, water en riolering in de keuken voorbereiden

In de week 3/4 van 2016 wordt een nieuwe keuken in mijn woning geplaatst. Daarvoor moeten de huidige elektra, gas water en een afvoer worden aangepast. Wij willen graag dat op 4 januari 2016 de wasmachine/droger geplaatst kan worden in de bij schuur. Hiervoor zal water en elektra en afvoer en kanaal gemaakt moeten worden die ook aansluit op afvoer onder het huis naar keuken. Eventueel kan dan ook de aanpassing van aansluiting van afvoer vaatwasmachine en gootsteen verricht worden. Daarnaast willen een gat gemaakt hebben in de buitenmuur i.v.m. afzuigsysteem van de keuken. Graag kom ik in contact met een vakman voor deze werkzaamheden. Tekeningen en een leidingenschema beschikbaar.

Partners

Partners van Casius