Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoerpijp van WC slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoerpijp van WC slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoerpijp van WC slopen

Staande wc-pot vervangen

Ik wil graag een losse, staande wc-pot laten vervangen, wat zijn de kosten hiervan? Eventueel nieuwe afvoerpijp vanuit de stortbak. Graag vrijblijvende offerte, alvast veel dank.

Afvoerpijp van WC slopen

Het slopen van een afvoer pijp in een kelder zie foto

Lekkende WC in de doucheruimte verhelpen

De wc in de douche lekt. Hij lekt in de wc van de begane grond, bij de afvoerpijp. Dit moet verholpen worden.

Lekkende afvoerpijp van de WC repareren

De afvoer(pijp) die van de WC naar de muur loopt, lekt. Wellicht dat er een nieuwe socket geplaatst moet worden.

Lekkage in de WC verhelpen

Graag offerte voor het oplossen van de lekkage in het toilet. Na het doortrekken, lekt er water door de afvoerbuis bij de aansluiting tussen wc en de afvoerpijp. Tevens moet er nieuwe kit aangebracht worden.

Lekkage

Ik heb hulp gevraagd bij de lekkage van de afvoerpijp van de douche door de wc/ruimte, maar na 2 weken heb ik nog steeds niets gehoord.

Afvoerpijp van douchecabine repareren

1. Het goed zetten van de afvoerpijp van mijn douchecabine. De pijp is nu ontkoppeld(ik heb zelf mee gerommeld). 2. Het reservoir van mijn WC lekt als ik doortrek. Dit wil ik ook hersteld hebben

vervangen stuk wc afvoer

In ons nieuw gekochte huis zit bij de wc een klem op de afvoer van het toilet die er vermoedelijk op is gezet na een verstopping. Graag willen wij een stuk van ongeveer een meter van deze afvoer vervangen en passend maken voor het nieuwe toilet. De afvoerpijp is half in de vloer verzonken, het uitbikken doen we eventueel zelf.

Op de derde etage van ons appartement ...

Op de derde etage van ons appartement bevindt zich een wc-/doucheruimte. Firma Buunk heeft middels rookdetectie geconstateerd dat de standpijp van de riolering direct boven het plafond uitkomt en niet is aangesloten op de afvoer naar buiten of dat er een breuk in de pijp zit. De ingeblazen rook wordt via de spotjes weer direct teruggeblazen in de wc-/doucheruimte. Uw werk bestaat uit: - Slopen van het plafond (gips); - Constateren proble(e)m(en) met standpijp en mechanische ventilatie; - Herstel van de problemen; - Verlengen afvoerpijp op dakterras.