Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoer ontstoppen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoer ontstoppen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen

Onze afvoer zit verstopt zo lijkt het en de afwasmachine doet het ook niet goed, kan hij daar ook naar kijken? Wat zijn de kosten voor ontstoppen, evt. Repareren afwasmachine en voorrijkosten? Vr. Gr.

Afvoer ontstoppen

I am looking for plumber who can help me to un-clog ( ontstoppen ) the sink in the WC , the water flows very slow into the exhaust pipe.

Keukenafvoer ontstoppen

De keukenafvoer is flink verstopt. Ik zoek een vakman die de afvoer weer vrij kan maken.

Afvoer CV-ketel ontstoppen

Afvoer CV ketel ontstoppen.

Gootsteen ontstoppen

De gootsteen in de keuken is hevig verstopt. Ik ben zelf met een ontstoppingsveer te werk gegaan waarbij af en toe een klompje vet meekomt, maar de afvoer niet vrij maakt. Mijn vermoeden is dat de vorige bewoners veel vet in de afvoer hebben laten lopen waardoor die nu helemaal verstopt zit.

Afvoer ontstoppen

Ik wil dat de douche afvoer wordt ontstopt en de andere afvoeren worden gecontroleerd. Het blijft sinds 1 of 2 weken ontzettend stinken. Dit probleem is nooit eerder voorgekomen.

Afvoer douchedrain ontstoppen

Wij hebben een drain douche putje. Deze is om de week verstopt. Elke keer gooien we er vloeibare ontstopper in maar na een week of 2 hebben we weer hetzelfde probleem. Het is dus niet een ouderwets putje, maar met een langwerpige drain waar je zon dekseltje vanaf kan halen.

Afvoer keuken ontstoppen

De afvoer ontstoppen, zelf al met trekveer ontstoppings spul en hoge druk bezig geweest. Met vriendelijke groet,

Afvoer ontstoppen

Onze afvoer van de vaatwasser loopt over. Deze zit verbonden met de afvoer van de gootsteen. De afvoer van de gootsteen klokt, dus volgens mij een (beginnende) verstopping. Heb getracht het met verschillende middelen op te lossen maar dat werkt niet. Ook in de badkamer hebben we last van slecht wegstromend water en een klokkende wasbak. Ik hoor graag.

Verstopte afvoer ontstoppen

Wij hebben een verstopte afvoer waardoor wij last hebben met de wasmachine, vaatwasser en wasbak in de keuken deze komen alle drie uit op één afvoer, we hebben van alles geprobeerd van HG tot met een veer maar we komen niet verder.