Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoer en motor van ingebouwde bubbelbad repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoer en motor van ingebouwde bubbelbad repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoer en motor van ingebouwde bubbelbad repareren

Afvoer en motor van ingebouwde bubbelbad repareren

De motor van mijn ingebouwde bubbelbad is al enige tijd defect. Ik wil graag hier iemand naar laten kijken en hopelijk kan dit gerepareerd worden.

Gat boren in buitenmuur en een pijp plaatsen

Plaatsen van een nieuwe vlakscherm afzuigkap, Siemens LI64MB520, 60 cm breed; deze komt in de plaats van de mechanische afzuigkap zonder motor: - aanbrengen onder een keukenkast. - uitzagen van houten plaat in keukenkastje voor ruimte van de motor. - aanleggen van een slang en/of pijp (afvoer) door en naast het keukenkastje. - boren van een gat (evt. in het keukenkastje) en in de muur naar buiten (beton-spouw-steen); huis 35 jaar oud. - afschermkapje op pijp buiten aanbrengen. Misschien kan ik zelf de nieuwe afzuigkap ophangen. Maar het aanbrengen van de slang/pijp en het gat in de muur, daar moet een vakman bij!

Afzuigkap installeren

Ik wil graag een nieuwe afzuigkap met motor aanschaffen en die laten installeren. De oude, motorloze afzuigkap laten weghalen en de afvoer via een nog te boren gat naar buiten laten maken.

Woonhuisventilatie aanleggen

Wij wonen in een eengezinswoning uit bouwjaar 1981, waar we problemen hebben door een slechte ventilatie. Er is schimmelvorming in de badkamer en op de zolder. Er hangt op de zolder een ventilatie-unit. De vorige bewoners hebben bij verbouwingen alle ventilatiebuizen en ventielen in de woning verwijderd. Er is in de keuken een afzuigkap waarbij de afvoer door de buitenmuur loopt. Er is daar nog een extra koker, die rechtstreeks naar de zolder loopt. Wij willen bedrijven uitnodigen om de situatie te beoordelen en ontvangen graag advies over de beste aanpak. We willen de ventilatiekanalen opnieuw laten aanleggen. Er moet ook beoordeeld worden of de bestaande motor nog voldoende functioneert of ook vervangen moet worden.

Afzuigkap aansluiten en gat in de buitenmuur boren

Ik ga een afzuigkap met motor aanschaffen en wil die laten plaatsen en aansluiten in de keuken. Er moet een gat in de buitenmuur (baksteen, spouw- en binnenmuur) geboord worden voor de afvoer. Er moet een afvoerkanaal worden geplaatst en daarna moet alles worden aangesloten, Graag ontvang ik een totaalprijs voor het boren, plaatsen en aansluiten. De overige materialen en een muurrooster mogen door de vakman worden geleverd.

Afvoer voor afzuiginstallatie installeren

In een horecapand wordt een keuken gerealiseerd. Hiervoor is reeds een afzuigkap (zonder motor) aanwezig. Verder moeten er nog afvoerpijp, geurfilterkast en eventuele meerdere aansluitonderdelen worden aangeschaft. Wij zoeken een erkend bedrijf die de luchtafvoer via een gat in het dak kan installeren. Mogelijk ook een geurfilterkast tegen een aannemelijke prijs kan leveren en installeren.

Bubbelbad repareren

Het bubbelbad bubbelt niet meer, kennelijk ontvangt de motor geen stroom meer of is er kortsluiting. Daarnaast sluit de afvoer van het bad ook niet meer volledig. Hierdoor loopt het badwater weg. Er is een luikje om onder de badkuip te komen.

Luchtinstallatie reinigen

Wij zijn op zoek naar een monteur voor het reinigen van onze luchtinstallatie in een particuliere woning. De installatie is geplaatst in het washok aan het plafond, boven de ketel. Verder zit er in de keuken een aan- en afvoer, in de wc en badkamer een afvoerkanaal. Woonkamer is verlengde ruimte van keuken. De installatie is net als het huis 10 jaar oud en sinds wij bewoners zijn (2008), niet gereinigd. Sinds half jaar maakt de motor/kanalen een zwaarder/aanwezig geluid.

Aansluiting voor de afzuigkap naar buiten maken

Van een bestaande afzuigkap, de afvoer aansluiten naar buiten door de muur. De bestaande installatie heeft een vetrooster en een koolstoffilter(recirculatie) met motor. Het koolstoffilter gaat eruit eruit en de lucht rechtstreeks naar buiten. Afstand tot buiten muur is ca. 2 meter. De afvoerbuis moet worden voorzien van een geborsteld rvs behuizing aansluitend op de bestaande buis. Verder uiteraard een gat door de muur met isolatie en een kapje tegen regen en wind aanbrengen.

Afzuigsysteem in keuken en badkamer repareren

Graag wil ik contact met een installatiebedrijf dat mij kan voorzien van advies of reparatie voor mijn afzuigsysteem. Betreft een afzuigsysteem dat gesplitst is voor mijn keuken en mijn badkamer. De motor draait wel, dit kan ik horen, alleen zit er bijna geen kracht in de afvoer van lucht. Het gaat om een systeem van ongeveer 10 jaar oud.