Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoer aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoer aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoer aansluiten

Wasmachine aansluiten

In de badkamer dient de wasmachine te worden aangesloten en een afvoer gemaakt. Daarnaast dien er ook een schakelaar gemonteerd te worden voor het aansluiten. Op de plek waar de machine geplaatst dient te worden zat een wasbak.

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Afvoer aansluiten op hoofdafvoer

Ik zoek van een erkende installateur is een loodgieter met een waarborg certificaat: ik wil een nieuwe afvoer aansluiten op hoofdafvoer die door de garage van onderbuurvrouw loopt. Dit werk kan in 5 minuten gedaan worden.

Keuken afvoer aansluiten op riool

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een afvoer van een keuken aan het riool. De keuken wordt later geplaatst.

Gaskraan aansluiten op metalen pijp

Mijn vorige gasleiding van metaal is 10cm in gekort en vervolgens dicht gemaakt met een knelkoppeling. Een loodgieter wees mij er op dat er eigenlijk een draad op getapt moet worden of gelast moet worden om toekomstig gaslekkage tegen te gaan. Ik wacht uw reactie af. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van afval is niet nodig.

Aansluiten van een vaatwasser

Ik wil graag een vaatwasser in mijn keuken. Er zit al een afvoer, alleen geen kraan. Ik heb er totaal geen verstand van.

Aansluiten uitstortgootsteen plus kraan en afvoer

Ik wil dat er een uitstort gootsteen plus kraan en afvoer wordt aangesloten.

Houtkachel met rookafvoer buitenlangs installeren

We willen de rookafvoer buiten langs de buitenmuur aanleggen. De afvoer op de begane grond naar buiten brengen en dan langs de gevel omhoog. Daarna de houtkachel aansluiten. Kunt u de dubbelwandige pijp in een grijze of zwarte kleur leveren?

Janus houtkachel installeren

Wij hebben via Marktplaats een mooie, in goede staat verkerende houtkachel gekocht. Merknaam: Janus. We willen deze graag laten installeren. Het gaat concreet om het aansluiten ervan door een pijp te plaatsen tussen de kachel (achter afvoer) naar de voorbereidde openhaard afvoer.

Aansluiting voor vaatwasser maken

Ik wil een vrijstaande vaatwasser laten aansluiten, er zitten wel nog geen gaten in de keukenkasten voor de aansluiting. Er zijn 2 "keukenkastmuurtjes" waarin gezaagd zou moeten worden om de gaten in te maken. Er zou ook nog een splitter op de aan- en afvoer van het water moeten komen.

Partners

Partners van Casius