Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoer aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoer aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoer aansluiten

CV installatie in combinatie met houtkachel

Het gaat om een vrijstaande woning uit het jaar 1969 met 3 verdiepingen, 5 kamers en een zolder. Het volgende zou er moeten gebeuren: - Ik zou graag advies ontvangen of het verstandig is om een houtkachel te plaatsen in combinatie met het aansluiten op het huidig CV systeem in mijn woning. - Advies op waar precies in mijn woning het mogelijk is om een rook afvoer kanaal te plaatsen. - Offerte maken voor meerdere scenario's. 1 Rookafvoerkanaal plaatsen 2 Rookafvoerkanaal plaatsen plus aansluiting gereed maken voor aansluiten op huidige CV installatie Extra informatie: - Voor het plaatsen van het rook afvoer kanaal moet je door 2 houten vloeren heen Mocht er meer informatie nodig zijn of mocht u mij kunnen helpen hoor ik het graag!

Wasmachine aansluiten op de vliering

Op de vliering een nieuwe afvoer maken voor de wasautomaat en droger en gelijk het condenswater van de verwarmingsketel. Leidingen gaan door 3 betonnen vloeren heen, naar beneden in de kruipruimte op het riool. Wat gaat dat mij kosten?

Stacaravan aansluiten

Graag onze stacaravan aansluiten, vrijdag 9 of zaterdag 10 februari, op elektra, gasfles, water en afvoer/riolering.

Tweedehands vaatwasser aansluiten

Ik heb een 2e hands vaatwasser gekregen en moet eerst laten testen of hij wel werkt. Als hij werkt dan wil ik hem in het keukenblok laten installeren. Daar is nog geen aansluiting aanwezig. Kraan en afvoer.

Toiletpot laten vervangen

Vervangen van de bestaande toiletpot door het loskoppelen van de wateraanvoer en de -afvoer. Vervolgens monteren van een nieuwe toiletpot en deze aansluiten op de watertoevoer en afvoer.

Etna gaskachel nakijken en aansluiten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten nakijken en aansluiten van een Etna gaskachel (zie foto's voor model en aansluitingen). Een nisbus is aanwezig maar rookkanaal zit iets te laag (wel boven de afvoer van de kachel).

Designradiator op bestaande aansluiting aansluiten

Ik wil een designradiator laten plaatsen. De leidingen moeten aangepast worden omdat er eerst een normale radiator zat. Vervolgens moet een badkamermeubel van 60 cm breed geplaatst worden inclusief wasbak, kraan en afvoer. Als laatst moet er een duoblok geplaatst worden.

Vaatwasser aansluiten

Aansluiten en inbouwen nieuwe vaatwasser in eengezinswoning (2001) op de begane grond. Wij willen een vaatwasser in laten bouwen in onze keuken naast de gootsteen in een bestaand onderkeukenkastje. Hiervoor moet het keukenkastje verwijderd worden en het aanrechtblad aan een uiteinde ondersteund worden. Het aanrechtblad eindigt hier namelijk tegen een hoge keukenkast met inbouw koel/vries combi. Er is waterleiding en afvoer van de gootsteen maar er moet wel een kraan aangelegd worden en een aansluiting op de afvoer. Ook moeten er stroomdraden getrokken worden (vermoedelijk kan dit via de kruipruimte) vanuit de groepenkast. Er zijn voldoende open plekken in de groepenkast voor de zekering/aardlekschakelaar.

Afvoer close-in boiler aansluiten

Vanuit het aansluitstuk van mijn close-in boiler (keuken) loopt een zwart afvoerslangetje naar mijn afvoer, voor overdruk of iets dergelijks. Dit slangetje is verstopt geweest en heb ik los gehaald en ontstopt/schoongemaakt. Als ik hem nu zelf weer aansluit blijft hij lekken op de aansluiting met mijn afvoer. Wie heeft tijd om hier voor mij op korte termijn even naar te kijken?

Wasmachine aansluiten in de kelder

Normale wasmachine aansluiten van badkamer naar kelder. Er dient een aansluiting te worden gemaakt. Verder is er een afvoer aanwezig.

Partners

Partners van Casius