Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Advies en installeren warmtepomp? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: advies en installeren warmtepomp. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: advies en installeren warmtepomp

CV aanpassingen

Waterzijdig inregelen van de cv installatie + zonneregeling leveren/installeren ( 11 ruimtes , 16 stuks radiatoren waarvan 4 radiatoren zijn voorzien van een thermostaat knop Woonkamer 3 radiotoren + 1 convector put ( zonneregeling ) Gang 1 radiator Gaderobe 1 radiator 2e etage Slaapkamer ( 2 radiatoren ) ( zonneregeling ) badkamer 1 radiator tv kamer 1 radiator ( zonneregeling ) werkkamer 1 radiator 3e etage atelier 2 radiatoren slaapkamer 1 radiator ( zonneregeling) waskamer 1 radiator gang 1 radiator. Graag advies / vrijblijvende prijsopgave van bovengenoemd. doel , comfort en gas besparing.

Pelletkachel installeren

Ik zoek iemand voor het volledig installeren van een pelletkachel. Openhaard en afvoerkanaal aanwezig. In eerste instantie advies of het mogelijk is.

Airco installeren

We willen de woonkamer ( L- vormige kamer ) verwarmen én koelen, de oppervlakte is 55 m². De hoogte is 2,80 m². Graag offreren levering en installatie. We willen een kwalitatieve duurzame airco unit hangend tegen de muur, niet inbouw, die de ruimte in m³ goed kan verwarmen en koelen. Vanwege de zonnepanelen die we nog laten installeren kunnen we de ruimte goed verwarmen. Indien het reinigen van de lucht met de airco qua meerprijs of hetzelfde is kunt u die ook offreren. Graag uw advies en merk keuze. Bedankt alvast.

Multi split airco leveren en plaatsen

Beste, Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het installeren (en eventueel aanschaffen) van een Panasonic Etherea Multi split DUO airco systeem met bediening via WiFi. Betreft een moderne tussenwoning in Hoogvliet goed geïsoleerd en opgeleverd in 2011. Situatie gewenst: 1 Buitenunit op wandbeugel in de achtertuin 1 Wand unit woonkamer met grote schuifpui (+45m2) 1 Wand unit zolderkamer met schuindak en 1 kantelraam (+20m2) Plaatsing: Zo spoedig mogelijk. Eventueel is een advies afspraak op locatie ook mogelijk.

Vaatwasser en keukenkraan installeren

Ik wil een offerte voor het installeren van een nieuwe keukenkraan en nieuwe vaatwasser. Beide installaties moeten op een dag voltooid worden. Dus graag een prijs noemen. Zie hieronder welke kraan en vaatwasser ik wil kopen. Advies over onderstaande producten stel ik op prijs, maar hoeft niet.

Deskundig advies en installeren van een grond water warmtepomp

Ik wil graag deskundig advies over de mogelijkheden van een grond water warmtepomp. Het betreft een 2 onder 1 kap woning en het gezin bestaat uit 2 personen. Ik beschik nu nog over een complete cv installatie en vloerverwarming. De woning heeft een oppervlakte van 90 m2. Mocht een warmtepomp voor mijn situatie gunstig zijn dan wil ik dit bij voorkeur nog dit jaar laten installeren.

Adviseren en installeren cv systeem

Betreft een vrijstaand huis van 1919 met een 750 m3 inhoud. We gaan binnenkort een deel van het huis verbouwen waarbij dit gedeelte net als het andere gedeelte zeer goed geïsoleerd zal gaan worden, aanpassingen zijn dus mogelijk. We stoken nu op butaangas, hebben vloerverwarming en radiators ism houtkachels (er is ook een Hout CV aanwezig die momenteel niet werkend is door omstandigheden.) We zoeken een CV systeem welke makkelijk hanteerbaar is, betaalbaar en duurzaam. Graag uw advies. Bellen kan enkel na 18 uur.

De complete centrale verwarming installatie renoveren

Ik zoek een CV-installateur die de centrale verwarming en warmte toevoer kan renoveren. Ik wil graag weten of het verstandig is om al een cv ketel met een hybride warmtepomp te nemen, gezien de isolerende maatregelen volgen, of dat het verstandig is om nu alleen een cv ketel te installeren. Verder weet ik niet of dit mogelijk is maar ik zat ook te denken dat ik misschien kan beginnen met een cv installatie en nadat ik het huis heb geïsoleerd, de hybride warmtepomp geïnstalleerd kan worden, zodat ik uiteindelijk de cv ketel en warmtepomp heb die naast elkaar functioneren. Ik zoek een partij die mij advies kan geven en daarbij kan helpen om het te bewerkstelligen.

Advies en installeren warmtepomp

Wij zijn bezig met ontwerpen van een nieuwe vrijstaande woning daarbij willen wij advies voor welke warmtepomp wij het beste kunnen toepassen. Het gaat om een vrijstaande woning van 300 m2. Word in 2020 opgeleverd. Graag een offerte hiervoor.

Pellet/CV/moederhaard installeren

Onze cv-ketel is oud aan het worden en ik wil graag van het gas af. We wonen in een goed geïsoleerde woonboerderij, zeer groot huis uit 1900 met een oppervlakte van 15 bij 12 meter. De CV buizen en radiatoren zijn ongeveer 18 jaar oud. Ik heb nu interesse in een Pallet - CV - Moederhaard. ik wil graag advies.

Partners

Partners van Casius