Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Advies en installatie warmtepomp en uitbreiding zonnepanelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: advies en installatie warmtepomp en uitbreiding zonnepanelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: advies en installatie warmtepomp en uitbreiding zonnepanelen

Warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte.

We willen graag een warmtepomp laten installeren. Wij gaan ons pand in Den Haag namelijk helemaal renoveren, volledig gasloos. Begane grond (nu nog garage/opslag) wordt kantoor, daarboven een appartement op verdieping 1 en een appartement op verdieping 2 en 3 Het gaat om een aardig groot pand, namelijk 6 meter breed en 20 meter diep (x 4 verdiepingen). Alle units willen we verwarmen d.m.v. warmtepomp. De keuze is tussen 3 luchtwarmte-installaties op het dak, of een installatie voor 3 separate bodemwarmte-aansluitingen. Graag ontvang ik offerte en advies over de mogelijke bodemwarmte-installatie. We hebben geen tuin, dus de warmtepomp zou dan in het huis op de grond moeten worden geïnstalleerd. De vloerverwarming op alle verdiepingen graag dan op basis van water.

Complete CV installatie

de bestaande luchtverwarming met topkoeling wordt vervangen door een centrale verwarming met radiatoren of op maat advies of hoe de bestaande luchtverwarming duurzaam/ energiezuinig wordt gemaakt en uitgevoerd. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, luchtverwarming Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes

Roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw

Wij zouden graag een gashaard willen maken in onze nieuwe aanbouw die nu nog gebouwd wordt, voor maatvoering zie plattegrond in de bijlage. Hierin is een haard als room-divider ingetekend. Maatvoering gedeelte voor de inbouwhaard zelf is nog aan aan te passen en afhankelijk van de uiteindelijk gekozen haard. Ter inspiratie moet het ongeveer zo iets worden als op de foto in de bijlage. Nu kunnen wij wel gaan bedenken wat handig is maar jullie zijn de experts. Rookkanaal kan recht omhoog (plafond is 260 cm hoog, dak 300 cm. Er zit geen verdieping boven (plat dak). Wij vonden deze alvast erg mooi. Geen idee of jullie deze toevallig ook leveren maar dan krijg je wel een idee wat we mooi vinden om in jullie eigen assortiment van tunnelhaarden te kijken Dru maestro 75 tunnel eco wave M-design Luna gold 850 dv Vraag is wat deze, of alternatieven, ongeveer zouden kosten inclusief installatie. Als jullie advies hebben over een haard die geschikt is dan horen wij dat ook graag.

Moederhaard vervangen door CV ketel

In het appartement dat ik voornemens ben te kopen heb ik een moederhaard (met centrale verwarmingselementen) en losse geiser. Ik wil globaal de kosten van vervanging weten, voordat ik een bod op het appartement doe, want de kosten van vervanging zijn van invloed op mijn bod. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een HR-CV ketel dus ook voor gebruik warm water / douche. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. Het appartement is max 60 m2.

Oude Brink hetelucht verwarmingsketel vervangen

Het gaat om de vervanging van een Brink ketel hete lucht verwarming in een apart verwarmingshok op de eerste verdieping. De ketel is kapot en zou afgevoerd moeten worden. Ik wil er weer een soort zelfde installatie voor terug, maar ontvang graag advies over de mogelijkheden. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We hebben een vrijstaande woning, met 3 slaapkamers, beneden een woonkamer en een werkkamer. Beneden verdieping is 120 m2, boven is het iets kleiner.

Complete cv installatie plaatsen plus radiatoren

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning, maar voordat het definitief wordt willen wij weten wat een complete cv-installatie en radiatoren ons ongeveer zou kosten. Er is namelijk nu geen enkele verwarmingsinstallatie aanwezig. Dit moet dus nog door het hele huis geplaatst worden. In 5 kamers zouden radiatoren moeten komen. We willen graag advies over de installatie: of op gas, of op elektra. De totale oppervlakte van de woning is 88 m2. Er zijn 3 verdiepingen, maar op 2 verdiepingen hoeft er alleen verwarming te komen. Het is alleen voor verwarming, voor warm water hoeft niet. We zijn met 2 personen en een baby.

Boiler en verwarming installatie vervangen

We hebben nu een Brink installatie, maar die is aan vervanging toe. Wij hebben twee dingen: 1e. De warm water voorziening gaat via een gasboiler van circa 90 liter. Deze is echter afgekeurd en moet vervangen worden. Wij hebben tegenwoordig geen bad meer, dus de inhoud kan mogelijk kleiner van de boiler. 2e De verwarming van ons hoekhuis gebeurd nu via luchtverwarming van gasgestookte ketel van Brink lucht verwarming. Deze unit is ook aan vervanging toe omdat deze ruim 20 jaar oud is. (werkt nog wel maar is niet zuinig in gebruik). Wat dus nodig is een nieuwe voorziening voor warm water en waarschijnlijk ook een andere unit voor verwarming van ons huis. Wij hebben wel een offerte ontvangen van een combinatie van warm water en luchtverwarming in een unit. Maar deze valt voor ons in 1e instantie erg hoog uit. Hopelijk kunt u ons van een goed advies geven of doorgeven aan een installatie bedrijf(ven) die voor ons een gedegen advies en offerte kan verzorgen. We hebben er niet heel veel haast mee, maar in de maanden juni en september zouden wij niet kunnen. Voor de rest maakt het ons niet uit.

Complete cv installatie of warmtepomp aanleggen

Ik wil graag een complete cv installatie of een warmtepomp laten aanleggen. We hebben nu een gaskachel. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is voor mijn situatie: een cv ketel op elektra, een cv ketel op gas of een warmtepomp. We hebben een benedenwoning in een rijtjeswoning. De vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We zijn met 2 personen. Verder zou ik maximaal 4 radiatoren nodig hebben.

Water-water warmtepomp advies en installatie

Ik heb een nieuwe Intergas extreme gasketel, maar overweeg een water water warmtepomp erbij te laten plaatsen in de bijkeuken waar de cv ketel ook staat. Ik laat mij graag informeren over een gesloten verticale pomp. Het gezin bestaat uit 4 personen.

Zonnepanelen aanleggen

Algemeen: het plan is om voldoende zonnepanelen te installeren om over te gaan op volledig opwekken van de benodigde stroom en tevens voldoende stroom op te wekken voor verwarming en warmwater sanitair.. Indien mogelijk een overcapaciteit zonnepanelen aanleggen voor in de toekomst stroom opwekken voor elektrische auto. Huidige situatie: - Huidige CV installatie/geiser werkt op gas. Verbruik ca. 2500 m3 per jaar. Verwarming ruimten d.m.v. radiatoren die op de CV installatie zijn aangesloten. - Huidig verbruik stroom ca. 3000 kwh. - Er is een dak beschikbaar voor zonnepanelen op het zuiden. Oppervlakte dak zuid 45 m2. Verder nog een dakoppervlak op het noorden van ca 10 m2. Gewenste offerte: - Aanleg voldoende zonnepanelen - Vervangen CV installatie door elektrische CV ketel, of alternatief. Graag advies over beste optie hiervoor. - elektrische CV tevens geschikt voor sanitair warmwater, of indien dit niet kan een zonneboiler of andere mogelijkheid. Graag advies over beste optie hiervoor. - Doel: energienota terugbrengen naar 0.

Partners

Partners van Casius