Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting wasmachine verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting wasmachine verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting wasmachine verplaatsen

Aansluiting wasmachine maken op zolder

Ik wil een aansluiting voor de wasmachine laten maken op zolder. Er is wel een waterleiding naar zolder toe met afvoer maar die zit aan de andere hoek van het pand. Ik wil de afvoer dus doorgetrokken hebben naar de andere berging op zolder.

Aansluiting wasmachine verplaatsen

Ik wil mijn wasmachine verplaatsen van de keuken naar de zolder. Daar zal dus de aansluiting en afvoer gerealiseerd moeten worden. De ketel zit wel al op zolder. Graag wil ik een prijsopgave ontvangen voor de aansluiting en afvoer van de wasmachine.

Wasmachine aansluiten in de kelder

Normale wasmachine aansluiten van badkamer naar kelder. Er dient een aansluiting te worden gemaakt. Verder is er een afvoer aanwezig.

Aansluiting voor wasmachine maken in slaapkamer

Er moet een wasmachineaansluiting worden gemaakt in een slaapkamer, die grenst aan de wc met fonteintje. Ik vraag me af wat de kosten hiervan zijn.

CV ketel en aansluiting wasmachine verplaatsen

Ik wil mijn cv ketel laten verplaatsen. Hij moet op dezelfde muur 1 meter naar rechts. Er moet ook een nieuwe dakdoorvoer komen. De ketel hangt al op de bovenste verdieping. Het dak is van balken en hout. Met bitumen en grind. Via een bering is er op het dak te komen. Bij mijn ketel zit ook mijn wasmachineaansluiting. Die moet ook 1 meter opschuiven, wellicht kan dat ook meteen? Ik kan er een foto van sturen. Datum in overleg. Ik ben flexibel.

Aansluiting/ weghalen deel muur voor een wasmachine op zolder

We hebben een nieuwe woning gekocht. De wasmachine staat nu in de garage en die willen we verplaatsen naar de voorzolder. Er is een waterleiding en afvoer aanwezig op zolder van een wastafel en CV ketel maar niet op de juiste plek. De wasmachine komt op een betonnen ondervloer te staan. Daarnaast moet er een stuk uit een dragende muur gehaald worden in verband met het creëren van genoeg ruimte. vanaf 12 jan kan er begonnen worden met de aanleg.

Wasmachine-aansluiting verplaatsen

renovatie badkamer in appartement wil ik de aansluitingen van de wasmachine/wasdroger naar de andere kant van de badkamer verplaatst hebben (naar de plek waar nu de douche is). Materialen graag aangeleverd door loodgieter.

Wasmachine en droger aansluiten

Aansluiting realiseren voor wasmachine en droger op zolder, 2de verdieping. Wateraansluiting en afvoer zit op eerste verdieping onderaan de trap van de cv

Aansluiting voor de wasmachine en afwasser maken

Ik heb onder mijn aanrecht een afwasmachine en een een wasmachine staan. De afwasser is al enige tijd geleden aangesloten op water en de afvoer. Die waren standaard aanwezig. De wasmachine is nog niet aangesloten. Wat ik zoek is iemand die zowel de aanvoer als de afvoer van beide machines betrouwbaar kan aanleggen. Dus een splitsing van water en van afvoer. Belangrijk is dat het professioneel gebeurd om een waterballet en eventuele terugslag van vuil water te voorkomen. Let op: Er is wel enige haast bij omdat ik niet lang zonder wasmachine kan.

Wasmachine-aansluiting aanleggen

Wasmachine en droger aansluiting maken in kamer op 1e verdieping. De wasmachine en droger staan nu op zolder. De kamer zit recht boven de meterkast waar de leidingen binnenkomen dus zal niet al teveel werk zijn.

Partners

Partners van Casius