Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting wasmachine verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting wasmachine verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting wasmachine verplaatsen

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Kunt u een prijsopgave geven voor het aanleggen van water aan- en afvoer en een extra groep voor een wasmachine op de 2e verdieping? Locatie wasmachine is vrijwel direct naast de leidingenschacht vanuit de meterkast.

Wasmachine aansluiting controleren

Volgens de huisbaas is niet het mogelijk om een wasmachine aan te sluiten. Maar er zit in de gangkast wel een wasmachine kraan en afvoer. Ik heb geen wasmachine in huis dus kan het niet testen wat er nu wel of niet werkt. Ik zou graag willen dat er iemand langs komt om dit te checken, zodat ik binnenkort mijn was thuis kan doen.

Nieuwe afvoer wasmachine aanleggen

Aansluiting voor de wasmachine realiseren op de 1ste verdieping. Op de plek waar de wasmachine en de wasdroger komt te staan ligt nog geen afvoer en geen kraan. Elektriciteit wordt zelf geregeld.

Wasmachine aansluiting aanleggen

Ik heb nu de wasmachineaansluiting en afvoer in de keuken. Ik zou deze graag naar boven verplaatst willen hebben omdat mijn keuken een woonkeuken is en het niet echt gezellig is daar de wasmachine te hebben. Er lopen boven naast de badkamer leidingen en een afvoer. De meeste bewoners bij mij in het rijtje hebben de wasmachine/droger boven naast de badkamer in een inbouwkast.

Aansluiting voor wasmachine maken

Aansluiting in de keuken realiseern voor de wasmachine.

Aansluiting wasmachine verplaatsen

Aansluiting wasmachine verplaatsen.

Aansluiting wasmachine maken op zolder

Ik wil een aansluiting voor de wasmachine laten maken op zolder. Er is wel een waterleiding naar zolder toe met afvoer maar die zit aan de andere hoek van het pand. Ik wil de afvoer dus doorgetrokken hebben naar de andere berging op zolder.

Aansluiting wasmachine verplaatsen

Ik wil mijn wasmachine verplaatsen van de keuken naar de zolder. Daar zal dus de aansluiting en afvoer gerealiseerd moeten worden. De ketel zit wel al op zolder. Graag wil ik een prijsopgave ontvangen voor de aansluiting en afvoer van de wasmachine.

Wasmachine aansluiten in de kelder

Normale wasmachine aansluiten van badkamer naar kelder. Er dient een aansluiting te worden gemaakt. Verder is er een afvoer aanwezig.

Aansluiting voor wasmachine maken in slaapkamer

Er moet een wasmachineaansluiting worden gemaakt in een slaapkamer, die grenst aan de wc met fonteintje. Ik vraag me af wat de kosten hiervan zijn.

Partners

Partners van Casius