Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting op riolering veranderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting op riolering veranderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting op riolering veranderen

Voorwerk voor plaatsen gas- en watermeter en riolering aansluiten

Ik ben een pakhuisje voor bewoning geschikt aan het maken. Er is nu nog geen gas en water. Ik heb via mijn aansluiting namelijk de aanvraag gedaan voor de plaatsing van de gas- en watermeter. De kan begin mei geplaatst worden. Ik zoek nu een aannemer die het voorwerk hiervoor kan uitvoeren. Er is wel een rioleringsaansluiting, maar deze zou door een bekwaam iemand moeten worden bekeken of deze nog akkoord is.

Water-, riool- en elektra-aansluiting laten maken

Wij willen een kleine woning maken op ons erf dat ongeveer 30 meter van de hoofdwoning af staat. Daarbij moet deze aangesloten worden op elektra, riolering (waarschijnlijk met een pompsysteem) en water. De klus bestaat uit graafwerkzaamheden en aansluitingen maken met de hoofdwoning.

Sanitair, leidingwerk en riolering installeren

Wij willen van een CV-kamer en een gangkast een badkamer met los toilet realiseren. Op het moment zijn de leidingen die aanwezig zijn niet goed genoeg voor de aansluiting van de douche. Er moet dus een nieuwe aansluiting op de riolering komen, nieuwe leidingen getrokken worden vanaf de hoofdaansluiting. De plaatsingen van de douche, wc en wasbak doen wij zelf, maar al het leiding werk willen wij graag uitbesteden.

Aansluiting op riolering veranderen

Ik woon in een appartement van de woningstichting, echter is de riolering van asbest, en zij willen dit niet veranderen. Deze bevindt zich in de vloer. Wat zou er mogelijk kunnen zijn om er iets aan te veranderen in mijn voordeel? Het betref een klein toilet, maar door de asbest riolering die in het hele oude complex zit, is er op dit moment geen oplossing. Er is bij de stichting een asbestinventarisatierapport. De bedoeling is, dat het toilet verbouwd kan worden zodat er meer beenruimte is. Vanaf de asbest pijp zit een pijp naar de pot toe. De ideale situatie is een hangend toilet. Kan de aansluiting op de asbest pijp veranderd worden?

Grespijp van de riolering vervangen

De gresbuis (riolering) tussen mijn huis en het gemeenteriool (aansluiting bij stoep) is vaak verstopt, de afgelopen twee jaar heb ik deze 3 keer uitgespoten. De derde keer, vorige week, ben ik met een camera in de leiding gegaan en ben ik wortels tegen gekomen. Vandaag ben ik gaan graven in de voortuin en inderdaad op de aansluiting tussen mijn pijp (gres) en de aansluiting op het gemeente riool (pvc) zie ik wortels zitten. Ik wil graag de gresbuis in mijn voortuin vervangen om te voorkomen de wortels constant voor verstopping zorgen. De pijp ligt op ongeveer 70cm diep. De werkzaamheden bestaan dus uit uitgraven, oude pijp verwijderen, nieuwe pijp installeren en de stoep weer terug leggen. In overleg kan ik zelf helpen, materiaal afvoeren etc. Afhankelijk van de prijs.

Riolering buitenshuis wijzigen

Wij zijn bezig met het renoveren van een jaren '20 hoekwoning. Een van de zaken daarbij is het vernieuwen van de aansluiting van de riolering. De huidige aansluiting loopt achter het huis maar moet vervallen omdat daar een aanbouw komt. De afvoer van het nieuwe toilet en de meeste vuilwater-afvoeren worden naar de voorkant van de woning verplaatst. Voor het huis ligt de gemeentelijke riolering (zo’n 2 meter van de gevel, KLIC-gegevens van het Kadaster zijn aanwezig). De hemelwaterafvoer is er al op aangesloten. We laten de riolering buiten de woning graag omleggen en aansluiten op de gemeentelijke riolering. We willen een afspraak maken en de klus dan laten beoordelen en bespreken. We horen graag of er een vergunning moet worden aangevraagd. Wij kunnen eventueel zelf het graafwerk verzorgen. Binnenshuis gaan we de afvoeren zelf aanleggen en aansluiten. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een prijsindicatie.

Deel van de muurdoorvoer riolering vervangen in de kruipruimte

In mijn kruipruimte loopt de PVC riolering met daarop aangesloten de afvoeren van de diverse vertrekken. Op de plek waar de riolering door de buitenmuur loopt, is vermoedelijk een scheurtje aanwezig en daar is lekkage. Wij laten dat stuk van die muurdoorvoer graag vervangen en de aansluiting netjes afdichten. De oprit aan de buitenzijde is al open gegraven. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Aansluitingen voor de wasmachine aanleggen

Ik wil in mijn keuken graag een aansluiting laten maken op de waterleiding en riolering voor mijn wasmachine. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Aan- en afvoer voor de wasmachine maken

Ik wil mijn wasmachine laten verplaatsen vanaf de zolder naar de 1e verdieping. Er moeten in een ruimte die grenst aan de badkamer een aansluiting voor de riolering en het water worden gemaakt. Er kan een doorvoer door de muur worden gemaakt zodat er aansluitingen op de riolering en waterleiding van de wastafel gemaakt kunnen worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Leidingwerk en verwarming aanleggen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw woning twee-onder-een-kap in Renkum. Aanleggen van een CV systeem. Exclusief vloerverwarming begaande grond. Inclusief leveren en plaatsen ketel. Inclusief leveren en plaatsen radiatoren eerste en tweede verdieping. Inclusief aansluiten vloerverwarming begaande grond. Aanleggen van de gasinstallatie met aansluiting voor de CV-ketel en gaskookplaat. Aanleggen van een waterinstallatie voor het warm en koud water voor de sanitaire aansluitpunten (Tekening aanwezig). Aanleggen van de mechanische ventilatie. Aanleggen van binnen riolering voor de vuilwateraansluitpunten. Tekening op aanvraag.

Partners

Partners van Casius