Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting open haard verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting open haard verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting open haard verplaatsen

Houtkachel aansluiten met een rookkanaal via de buitenmuur

Wij wonen in een tussenwoning en ik wil daar aan de achterzijde een Gamma houtkachel laten installeren. Ik heb de kachel nog niet gekocht, ik wil eerst graag advies van een vakman over de mogelijkheden van de aansluiting. Ik wil in de geïsoleerde buitenmuur van mijn achtergevel een opening laten maken voor de afvoerpijp en die dan langs de achtergevel omhoog laten aanleggen. Ik weet alleen niet hoe dit technisch moet worden uitgevoerd. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen

- Kachel aansluiten - Plafond aansluiting monteren - Flexibel rvs rookkanaal plaatsen Rookkanaal moet aangepast worden van open haard naar houtkachel. Kleinere afvoer bij plafondafwerking. Inspectie rookkanaal al uitgevoerd.

Aansluiting van de open haard verplaatsen

Wij hebben een bestaande open haard waarvan de pijp verplaatst moet worden op de eerste verdieping en gedeeltelijk op de tweede verdieping. Het gaat om het boren van een nieuw gat en het opvullen van het oude gat met cement alsmede het plaatsen van een nieuwe pijp. Een gedeelte van de oude pijp is herbruikbaar en zouden we ook willen. Een bezoek voor het opmaken van de offerte wordt gewaardeerd.

Boiler leveren en laten plaatsen

In het kort komt het neer op het volgende: Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, geiser verwijderen en boiler installeren. De boiler komt overigens op een andere plaats dan de huidige geiser. En om het netjes weg te werken, zouden we graag een kast om de nieuwe boiler willen. Voor het vervangen van de gaskookplaat door de inductiekookplaat zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Aanpassen elektra t.b.v. Inductiekookplaat (wanneer met de elektra aan de gang gegaan wordt, graag ook een aansluiting maken voor een vaatwasser (zodat dit een optie is voor de toekomst) en een aansluiting voor een wasmachine) - verwijderen van gaskookplaat- en aansluitingen - installeren van Inductiekookplaat Voor het vervangen van de geiser door de elektrische boiler zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Electra aanpassing en geschikt maken voor boiler - verwijderen oude geiser - Plaatsen van boiler (op andere plek dan geiser) - het benodigde leidingwerk - het maken van een gangkast om de boiler weg te werken. We zijn op zoek naar een vakman die de werkzaamheden kan uitvoeren. We staan open voor suggesties en hebben graag dat er meegedacht wordt. We zien uw prijsopgave gaarne tegemoet. Indien er meer informatie nodig is, of hier ter plaatse gekeken moet worden dan is dat natuurlijk mogelijk! Bij voorbaat

Flexibele kachelpijp plaatsen

Ik wil graag een flexibele kachelpijp laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 5 /6 meter recht naar beneden. Betreft voor het aansluiten van een gashaard. Aansluiting 100, is een open gas haard systeem. Rvs buis 100. Liever mailen dan bellen. Uitvoering zo snel mogelijk.

Deel van de muurdoorvoer riolering vervangen in de kruipruimte

In mijn kruipruimte loopt de PVC riolering met daarop aangesloten de afvoeren van de diverse vertrekken. Op de plek waar de riolering door de buitenmuur loopt, is vermoedelijk een scheurtje aanwezig en daar is lekkage. Wij laten dat stuk van die muurdoorvoer graag vervangen en de aansluiting netjes afdichten. De oprit aan de buitenzijde is al open gegraven. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Invicta Ove haard plaatsen en aansluiten op een schoorsteenkanaal

Er is in onze woonkamer een oude open haard verwijderd en ik wil op die plek nu een vrijstaande Invicta Ove haard laten plaatsen. Er moet daarbij een gat door een tussenmuur worden geboord tussen de woonkamer en garage. Daarna moet de haard worden aangesloten met een pijp van ongeveer 150 cm en een haakse bocht door die muur. Vervolgens moet er in de garage een bocht van 45 graden op met een pijp van 50 cm als aansluiting naar een reeds bestaand schoorsteenkanaal. De nieuwe haard heb ik besteld en staat voor ons klaar op afroep. Ik wil de situatie hier graag met de vakman bespreken en goed laten inmeten. Wij hebben de pijpen en aansluitmaterialen nog niet gekocht. Daarvoor mag ook een aanbieding worden gedaan.

Gasaansluiting verplaatsen in de keuken

De gas aansluiting in onze keuken zit op een onmogelijke plaats, we hebben een nieuw gasstel met klept en deze kan niet open om dat de aansluiting midden in de zijmuur zit (zal foto mee sturen). We willen deze aansluiting graag verplaatsen richting de achterwand en dan ook wat lager als dat kan.. ik voeg ook een foto toe hoe men dit in de gangkast heeft aan gesloten. Het is maar een klein stukje van de aansluiting naar de keuken aan sluiting maar durf dat niet zelf te veranderen.

Houtkachel plaatsen

Bestaande houtkachel heeft aansluiting met een diameter van 150mm. Bestaand rookkanaal heeft een diameter van +/- 120mm - 100mm. Dit was een open haard en heeft een inzetkachel ingestaan. Kunnen wij hier een houtkachel op plaatsen met eventueel een verloop van 150mm naar 120mm - 100mm, rookkanaal heeft een lengte van 6 meter. In het begin van een rookkanaal zit een verspringing en daarna gaat deze recht om hoog. Wat zijn de kosten voor het gehele plaatje hiervan, dus inclusief dubbelwandige flexibele pijp, isolatie en trek kap. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lekkende buitenkraan laten repareren

Afgelopen week heb ik weer mijn grondwaterleiding open gezet. Helaas kwam ik er te laat achter dat mijn buitenkraan kapot was. Nu blijkt dat de aansluiting van de waterleiding naar de kraan kapot is, vermoedelijk kapot gevroren. Er blijft ook continue een beetje water langs de pijp lopen, dus ik zou het waarderen dat ik zo snel mogelijk een offerte krijg en dat het zo snel mogelijk word verholpen.

Partners

Partners van Casius