Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting open haard verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting open haard verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting open haard verplaatsen

Complete CV installatie aanleggen

Welke brandstof wens je te gebruiken?Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woonkamer met open keuken (108 m3 en 51,5 m3) 22C, hal (17,5 m3) 22C, slaapkamer 1 (38,5 m3) 18C (nooit aan) slaapk. 2 (21m3) 18C (nooit aan) douche 1 (13,5 m3) 22C douche 2 (13,5 m3) 18C (nooit aan). Voor verwarming plus douchewater verbruik ik momenteel 680 m3 gas. P/j En 2700 KWh elec: p/j ps: kan ik ook mijn cv ketel vervangen voor een elektrische ketel wat is voordeliger i.v.m. mijn elektrische aansluiting op 3x25 amp. Ik heb nu nog een VR-ketel en die kan niet meer vervangen, moet dus naar HR of elektrisch.

Airco in een rijtjeshuis installeren

Wij wonen in een standaard rijtjeshuis in Paddepoel, Groningen en willen weten wat het kost om een vaste airco in 1 van de slaapkamers te laten installeren en of het überhaupt mogelijk is, want kan er zomaar in elk huis een gat door de muur geboord worden voor de aansluiting met een buiten unit? Materialen graag in overleg, wij staan open voor een goede deal.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

De pomp van de zonneboiler draait volop, maar er lijkt geen water in de leidingen te zitten. Ik heb geprobeerd het systeem te vullen maar ondanks dat ik de vulkraan open heb staan, lijkt het net alsof er geen water in komt. Na minuten lang 'vullen' komt er nog geen water uit de vul-overloop. Er is geen lekkage op het dak dus het probleem zal bij de aansluiting zitten.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een open haard uit het assortiment plaatsen in aanbouw nog geen aansluiting aanwezig. Ik wil dat er een aansluiting gemaakt wordt. Het kan door het plafond of door de muur, Het plafond is 2,60 meter hoog.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken L.S, Wij gaan in het voorjaar beginnen met verbouwen en zodoende staan opties open. Op dit moment hebben wij nog geen vloerverwarming, maar wordt gelegd tijdens de verbouwing.

Vaatwasser aansluiten

Aansluiten en inbouwen nieuwe vaatwasser in eengezinswoning (2001) op de begane grond. Wij willen een vaatwasser in laten bouwen in onze keuken naast de gootsteen in een bestaand onderkeukenkastje. Hiervoor moet het keukenkastje verwijderd worden en het aanrechtblad aan een uiteinde ondersteund worden. Het aanrechtblad eindigt hier namelijk tegen een hoge keukenkast met inbouw koel/vries combi. Er is waterleiding en afvoer van de gootsteen maar er moet wel een kraan aangelegd worden en een aansluiting op de afvoer. Ook moeten er stroomdraden getrokken worden (vermoedelijk kan dit via de kruipruimte) vanuit de groepenkast. Er zijn voldoende open plekken in de groepenkast voor de zekering/aardlekschakelaar.

Fornuis aansluiten op een afgedopte gasleiding

Ik wil graag een aansluiting voor het fornuis. Alleen nu zie ik dat de gas dichtgelast is, althans zo lijkt het. Wat kost het om de leiding open te maken er een gaskraan op te zetten? De gasleiding voor naar het kooktoestel heb ik al.

Houtkachel aansluiten met een rookkanaal via de buitenmuur

Wij wonen in een tussenwoning en ik wil daar aan de achterzijde een Gamma houtkachel laten installeren. Ik heb de kachel nog niet gekocht, ik wil eerst graag advies van een vakman over de mogelijkheden van de aansluiting. Ik wil in de geïsoleerde buitenmuur van mijn achtergevel een opening laten maken voor de afvoerpijp en die dan langs de achtergevel omhoog laten aanleggen. Ik weet alleen niet hoe dit technisch moet worden uitgevoerd. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen

- Kachel aansluiten - Plafond aansluiting monteren - Flexibel rvs rookkanaal plaatsen Rookkanaal moet aangepast worden van open haard naar houtkachel. Kleinere afvoer bij plafondafwerking. Inspectie rookkanaal al uitgevoerd.

Aansluiting van de open haard verplaatsen

Wij hebben een bestaande open haard waarvan de pijp verplaatst moet worden op de eerste verdieping en gedeeltelijk op de tweede verdieping. Het gaat om het boren van een nieuw gat en het opvullen van het oude gat met cement alsmede het plaatsen van een nieuwe pijp. Een gedeelte van de oude pijp is herbruikbaar en zouden we ook willen. Een bezoek voor het opmaken van de offerte wordt gewaardeerd.

Partners

Partners van Casius