Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting maken voor wasmachine? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting maken voor wasmachine. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting maken voor wasmachine

Voorwerk voor plaatsen gas- en watermeter en riolering aansluiten

Ik ben een pakhuisje voor bewoning geschikt aan het maken. Er is nu nog geen gas en water. Ik heb via mijn aansluiting namelijk de aanvraag gedaan voor de plaatsing van de gas- en watermeter. De kan begin mei geplaatst worden. Ik zoek nu een aannemer die het voorwerk hiervoor kan uitvoeren. Er is wel een rioleringsaansluiting, maar deze zou door een bekwaam iemand moeten worden bekeken of deze nog akkoord is.

Aansluiting voor de vaatwasser maken

Voor onze huurwoning zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een aansluiting voor een vaatwasser kan maken. Er moet zeer waarschijnlijk ook een extra groep worden aangemaakt. Kunt u ons een prijsindicatie hiervoor geven? En binnen hoeveel tijd kan zoiets gerealiseerd worden? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Warmtepomp installeren bij nieuwe recreatiewoning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We gaan een nieuwe recreatie woning aankopen en denken eraan om geen gas aan te sluiten maar gebruik te maken van alternatieve energie zoals zonnepanelen.

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Kunt u een prijsopgave geven voor het aanleggen van water aan- en afvoer en een extra groep voor een wasmachine op de 2e verdieping? Locatie wasmachine is vrijwel direct naast de leidingenschacht vanuit de meterkast.

Water-, riool- en elektra-aansluiting laten maken

Wij willen een kleine woning maken op ons erf dat ongeveer 30 meter van de hoofdwoning af staat. Daarbij moet deze aangesloten worden op elektra, riolering (waarschijnlijk met een pompsysteem) en water. De klus bestaat uit graafwerkzaamheden en aansluitingen maken met de hoofdwoning.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een woning uit 1978. Het huis is geïsoleerd met dubbelglas geen maar geen HR++. De onder verdieping en badkamer heeft als hoofdverwarming vloerverwarming (WTH). De 4 slaapkamers hebben nu nog een gewone radiator. Dit moet een lage temperatuur radiator worden Ik heb in de woonkamer (de grootste ruimte) een hout kachel. Ik zit ook nog te denken om hier een pelletkachel van te maken.

Water/water warmtepomp bij mijn nieuwbouw installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik overweeg in mijn nieuwbouwwoning gasloos verwarmen aan te maken, en een warmtepomp te installeren. De woning wordt voorzien van vloerverwarming beneden, op de verdieping in de badkamer. De overige kamers op de 1e en 2e verdieping zullen radiatoren krijgen. Ik zoek de voor mijn situatie gunstigste en effectiefste warmtepomp. Het te bouwen huis krijgt een inhoud van circa 900 m3.

Gasaansluiting maken voor nieuwe gashaard

Daar wij een nieuwe gashaard willen plaatsen moet er een aansluiting komen in de woonkamer. Daarvoor moet er in de kruipruimte een aftakking van de bestaande ijzeren gasleiding gemaakt worden en daarvandaan een nieuwe leiding naar de plek van de te plaatsen haard, inclusief de doorvoer door de vloer. De kruipruimte is toegankelijk is wel vochtig en ongeveer 60 cm hoog.

Vaatwasseraansluiting laten maken

Graag laat ik een aansluiting (leiding en kraantje) voor een vrijstaande afwasmachine in de keuken plaatsen. In de bijlage treft u de plattegrond aan waarin de vaatwasmachineplek is aangegeven en 2 foto's. Eén foto betreft de plek waar de wateraansluiting (met een lengte van ongeveer 3 meter) en het kraantje aangesloten dienen te worden en één foto geeft aan waar o.a. de afvoerbuis zich bevindt. Is het mogelijk een offerte hiervoor de ontvangen, zodat ik de afweging kan maken of ik deze werkzaamheden wil laten uitvoeren?

Aansluiting voor wasmachine maken

Aansluiting in de keuken realiseern voor de wasmachine.

Partners

Partners van Casius