Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting maken voor wasmachine? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting maken voor wasmachine. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting maken voor wasmachine

CV ketel vervangen en verplaatsen

Kan ik een combi offerte aanvragen voor als wij de combiketel laten vervangen en 1,5 meter verplaatsen en een wasmachine aansluiting maken in dezelfde ruimte? Ik hoor het graag. Werkzaamheden graag tussen 29-11-2017 en 08-12-2017.

Wasmachine aansluiting maken

Aansluiting wasmachine in keuken realiseren. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf zijn afval weg.

Complete CV installatie aanleggen

We hebben recent een huis gekocht. De gaskachels zijn weggehaald en warm water krijgen we via de boiler. We willen een complete CV installatie. Het betreft, 2 onder 1 kap. Jaren '30. Nu nog enkel glas dit wordt HR++. De indeling is als volgt: - Begane grond: woonkamer, 3 radiatoren,keuken in aanbouw, alleen aansluiting, hal, 1 radiator - 1e verdieping 2 slaapkamers, 2 radiatoren, badkamer, alleen aansluiting, hal, 1 radiator - 2e verdieping- zolder, 2 radiatoren Graag maken wij een afspraak voor bezoek en offerte.

Aansluiting maken voor wasmachine

Aansluiting voor wasmachine in badkamer maken

Aansluiting in de badkamer voor de wasmachine

Ik wil mijn wasmachine verplaatsen naar de badkamer. Hier zit nog geen wasmachineaansluiting. Wat kost het om deze te laten maken? Er zit een wasbak waar eventueel de afvoer vandaan gehaald kan worden.

Afvoer/aansluiting maken voor wasmachine

We moeten voor onze nieuwe wasmachine een aansluiting in de keuken voor de afvoer.

Afvoer voor wasmachine en droger bij CV maken

Wegens verplaatsing wasmachine en wasdroger van badkamer, 1e etage, naar zolder, 2e etage, Aansluiting van wateraanvoer en afvoer wasmachine en afvoer condens wasdroger. Bestaande afvoerbuis condens CV op zolder heeft diameter 30 mm. CV staat naast trappenhuis en afvoerleiding loopt via koof in trappenhuis recht naar beneden. Uitvoering graag voor 13 okt.

Aansluiting en afvoer wasmachine installeren

Meneer/ mevrouw, Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een aansluiting op de waterleiding in de kruipruimte tbv een nieuwe locatie voor de wasmachine. Ook dient er een afvoer gemaakt te worden naar de afvoer in de kruipruimte. Kruipruimte (80 cm hoog) is bereikbaar via een luik in de vloer.

Boiler leveren en laten plaatsen

In het kort komt het neer op het volgende: Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, geiser verwijderen en boiler installeren. De boiler komt overigens op een andere plaats dan de huidige geiser. En om het netjes weg te werken, zouden we graag een kast om de nieuwe boiler willen. Voor het vervangen van de gaskookplaat door de inductiekookplaat zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Aanpassen elektra t.b.v. Inductiekookplaat (wanneer met de elektra aan de gang gegaan wordt, graag ook een aansluiting maken voor een vaatwasser (zodat dit een optie is voor de toekomst) en een aansluiting voor een wasmachine) - verwijderen van gaskookplaat- en aansluitingen - installeren van Inductiekookplaat Voor het vervangen van de geiser door de elektrische boiler zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Electra aanpassing en geschikt maken voor boiler - verwijderen oude geiser - Plaatsen van boiler (op andere plek dan geiser) - het benodigde leidingwerk - het maken van een gangkast om de boiler weg te werken. We zijn op zoek naar een vakman die de werkzaamheden kan uitvoeren. We staan open voor suggesties en hebben graag dat er meegedacht wordt. We zien uw prijsopgave gaarne tegemoet. Indien er meer informatie nodig is, of hier ter plaatse gekeken moet worden dan is dat natuurlijk mogelijk! Bij voorbaat

Aansluiting voor vaatwasser maken

Ik wil een vrijstaande vaatwasser laten aansluiten, er zitten wel nog geen gaten in de keukenkasten voor de aansluiting. Er zijn 2 "keukenkastmuurtjes" waarin gezaagd zou moeten worden om de gaten in te maken. Er zou ook nog een splitter op de aan- en afvoer van het water moeten komen.

Partners

Partners van Casius