Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting maken voor wasmachine? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting maken voor wasmachine. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting maken voor wasmachine

Vaatwasser aansluiting maken

Ik wil graag een vaatwasser onder het aanrecht plaatsen, inbouwen, en een losse koelkast er naast. Dus keuken verplaatsen, aansluiting water en elektra maken. Daarnaast heb ik een glazen schuifwand voor de douche. circa 1.20 x 2.00 meter. Deze wil ik ook graag geïnstalleerd hebben.

Diverse grotere klussen in huis

Ik wil een vaatwasser onder het aanrecht plaatsen, inbouwen, en een losse koelkast er naast. Dus het gaat om de keuken verplaatsen, aansluiting water en elektra maken. Daarnaast wil ik graag een glazen schuifdeur in de douche laten monteren (1.20/1.30 breed en circa 2 meter hoog). Deze moet tegen een tegelwand geplaatst worden. Ik krijg volgende week mijn woning. En kan er in principe per direct gaan klussen. In ieder geval moeten de klussen vóór half september af zijn.

Aansluiting voor vaatwasser maken

Er dient een aansluiting gemaakt te worden voor de vaatwasser. De vaatwasser staat twee kastjes verwijderd van de gootsteen. De zwanenhals heeft nog geen splitsing. Er zal een gat moeten worden gemaakt om de aansluiting te maken.

Vaatwasser aansluiting maken

Op ons nieuwe adres willen wij graag aansluitingen voor een aan- en afvoer ten behoeve van de vaatwasser laten aanleggen door een erkende loodgieter. Het een en ander via de gootsteen in de keuken, en waarschijnlijk moet er een gat in de muur naar de berging toe komen. Vaatwasser bij voorkeur ook direct installeren.

Dynamische accumilatiekachel installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Ik wil informatie over dynamische accumilatiekachel als aanvulling op de hoofd vloerverwarming (stadsverwarming) welke door een hybride luchtpomp wordt bediend. Op termijn krijg ik zonnepanelen. Ik wil de Nuon aansluiting stadsverwarming hiermee overbodig maken. Ik wil de mogelijkheden bespreken.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag voor en achter een buitenkraan aan laten leggen. Aan de achterzijde is reeds een koperen pijp (15 mm) onder de fundering door gegraven naar de kruipruimte. Aan de voorzijde kan de kraan direct vanuit de meterkast door de muur naar buiten. In huis is gewerkt met flexibele leidingen. Zelf ben ik reeds in bezit van 15 m flexibele leiding om vanaf de meterkast door de kruipruimte een aansluiting te maken op de koperen pijp. Een kraan voor de achterzijde is ook al aanwezig. Voor de voorzijde nog niet. De kranen moeten in de winter afgetapt kunnen worden of de kranen moeten vorstbestendig zijn.

Vaatwasser aansluiting maken

Aansluiting en afvoer maken voor de vaatwasser in de keuken. De hoofdkraan is 2-3 meter verwijderd van de locatie waar het geplaatst moet worden.

Rookkanaal maken en houtkachel aansluiten

Informatie over een aansluiting van een houtkachel én kanaal.

Gasslang bevestiging, repareren van gasstel

Ik heb een klus voor het veilig maken van de aansluiting van een gasstel in Nijmegen Hatert. Er zit nu een slang aangesloten door een daarvoor betaalde leverancier van het gasstel maar laatst kwam aan het licht dat het toch lekt. Het doorstaat ook niet de zeepschoptest. Had er nooit wat van gemerkt en het is volgens mij niet eens een groot lek, maar wel boven de norm en lek is lek. Er is geen haast bij want het kraantje is gewoon dichtgedraaid en getest waardoor de situatie eigenlijk al veiliger is dan het ooit was althans vermoedelijk sinds de aansluiting van het toestel. En ik heb een goedwerkende magnetron. Ik zoek dus een erkende gas bekwame installateur die de aansluiting in orde wil maken en een verklaring kan achterlaten dat het probleem is opgelost. Mocht de aansluiting na gedegen overweging echt niet in orde kunnen worden gemaakt dan wil ik ook dat hij gedemonteerd wordt en er alsnog een de verklaring kan worden gegeven dat het veilig is. Ik ga dan gewoon elektrische koken. Wat betekent dat ik natuurlijk hiervoor ook nog extra aanschafkosten heb. Ik wil wel een proportioneel bedrag betalen, maar geef ook aan dat ik het niet breed heb. Ik ben benieuwd wie er wat voor mij kan betekenen.

Wasmachine-afvoer op zolder maken

In ons huis is momenteel de wasmachine aansluiting gerealiseerd in de badkamer. Graag zouden wij een wasmachine aansluiting plus afvoer realiseren op de voorzolder. Op dit moment is er al een CV-installatie aanwezig op zolder. De afvoer zouden wij het liefst niet via de muur laten lopen maar netjes weg laten werken.

Partners

Partners van Casius