Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiten van 2 weg klep en installeren slimme thermostaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiten van 2 weg klep en installeren slimme thermostaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiten van 2 weg klep en installeren slimme thermostaat

Huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren

Het betreft een hoekwoning van een rijtjeshuis waarin de kruipruimte de riolering (gezamenlijk) aaneengesloten zijn met de rest van de rijtjeshuizen. We zouden graag een eigen aansluiting willen hebben naar het hoofdriool aan de straatzijde. De geschatte afstand van de gezamenlijke riolering onder het huis tot aan de buitengevel is circa 4,5 meter. De voortuin is 6 meter lang waarna deze overgaat naar stoep (circa 1,2 meter breed) en vermoedelijk bevindt de hoofdriool op 3 meter van de stoep onder de openbare weg. De geschatte totale lengte is 14,7 meter. De gemeente gaat in mei de hoofdriolering ophogen, derhalve is geen omgevingsvergunning nodig indien de werkzaamheden samenvallen met de werkzaamheden van de gemeente. De werkzaamheden zijn als volgt: Demonteren en afvoeren van het oude gezamenlijke riolering (gietijzer circa 5 meter) in de kruipruimte onder ons huis en afkoppelen van het gezamenlijke riolering met de buren. Leveren en monteren van een nieuwe riolering (pvc) in de kruipruimte. Riool dient op afschot te hangen en bestaande aansluitingen worden opgepakt. Riool oppakken binnen de gevel en aansluiten op het hoofdriool. Het graven en dichtgooien van de sleuf ten behoeve van de aansluiting op het hoofdriool. Er zijn meerdere geïnteresseerden aan ons blok. Is het mogelijk om een kwantum korting in de offerte te verwerken per aansluiting, zodat ik deze kan overleggen met de buren? Mocht u de situatie willen bekijken om een scherpe offerte te kunnen uitbrengen, dan kunnen we hiervoor een afspraak maken.

Aansluiten van 2 weg klep en installeren slimme thermostaat

Zoals in de titel staat beschreven, graag een slimme thermostaat welke ook door een Android telefoon te bedienen is. Voor het werk zijn ongeveer de volgende spullen nodig: Een thermostaat, een Wi-Fi module en een 2 wegklep (honeywell Y-vc8015aj1100?). Verder denk ik nodig te hebben een schroefbus 3/4 naar 22 knel. Puntstuk 3/4 naar 22 knel. Schroefbus voor bij de afsluiter, puntstuk daar sluit je de bestaande verdeler op aan. Nu zijn misschien de blauwe slangen te kort. In de bijlage staan 2 foto's 1 van de huidige situatie en 1 van de situatie bij mijn buurman. Onderedelen heb ik reeds aangeschaft.

Plaatsen houtkachel

Bestaand rookkanaal is lek. Schoorsteen begane grond is weg, kanaal begint op eerste etage, houten vloeren. Op de oude schoorsteen op dak is tijdens de renovatie een kap geplaatst. Ik zou graag een prijsopgave willen voor het plaatsten/ aansluiten van de houtkachel.

Warmtepomp bij rijtjeshuis plaatsen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Standaard jaren 50-60 rijtjeshuis Verbruik op dit moment: - 764 m3 gas (ook voor gasfornuis) - 2284 kWh stroom (keukenboiler) - houtkachel geïnstalleerd (backup / redundantie). - Piekverbruik dmv. Een douche met warmteterugwinning (voor wat het waard is), kan indien nodig verbeterd worden (normale douchekop). Verdere isolatie is mogelijk, dus bij kantelpunt beide opties aanbieden. Installatie mogelijk op diverse posities (hoger/lager - voor/achter): Technisch fraaiste is de trapkast zodat verticale leidingen (horizontaal te weinig oppervlak) vanaf de weg aangelegd kunnen worden. Uiteindelijk uitvoering zoals mij het voor staat (mits haalbaar): - Aanleggen grondleidingen (vanaf weg, zie Google streetview) - Aanleggen warmtepomp (voormuur, kruipkelder 3 meter tot aan kelderkast) - Aansluiten naar CV-leidingen (lopen via de voormuur, net langs de voordeur) - Beetje sloop en hakwerk geen probleem.

Grondwaterpomp voor tuinberegening aansluiten

In mijn tuin is een grondwaterpomp-leiding aangelegd. Toen wij het huis kochten zei de verkoper al: je moet wel een nieuwe pomp kopen, want de onze is kapot. Na de verhuizing was de oude pomp dus weg en lagen er alleen de twee slangen (aan- en afvoer). Ik heb inmiddels een pomp gekocht met de nodige aansluitstukken, maar het lukt me niet om deze goed aan te sluiten (dus op de aanvoerslang en de afvoerslang richting aftappunten in de tuin). Het lijkt me een een eenvoudige klus voor mensen die vaker met dit bijltje hakken.

Gasleiding verleggen

Ik kan mijn inbouwoven niet plaatsen omdat de gasleiding in de weg zit. De leiding dient een stukje verlegd te worden. De oven zal ik hierna zelf aansluiten.

Pelletkachel aansluiten

In nieuwe woning hebben de vorige bewoner het rookkanaal geschikt laten maken voor een pelletkachel die ze hadden geplaatst. Die is weg, dus hebben nu een gebruikte pelletkachel gekocht, die aangesloten moet worden. Een T-stuk + kachelpijp is meegeleverd, maar aangezien het systeem naar ik begreep onder druk staat moet het goed gebeuren dus wil toch liever een installateur met kennis van zaken. Het gaat om een klein klusje dus we zoeken iemand die tussendoor even tijd heeft hiervoor, voordat de winter echt begint. Avond's of in het weekend kan ook. Richttijd binnen 2 weken. Als er een foto van de schouw gemaakt moet worden of iets dergelijks kan dat.

Badkraan, keukenkraan en fonteinkraan aansluiten

Graag willen we langs deze weg iemand inhuren die een badkraan, keukenkraan en een wastafel kraan wil aansluiten.

Aanleg van CV en elektra in een winkelpand

Aanleg van CV en elektra in een winkelpand: de winkelruimte is 5.60 bij 22.5 meter en de kantoorruimte is 5.20 bij 5.5 meter. Totaal 28 diep en het is voor ongeveer 5.65 breed en loopt op 18 meter schuin weg naar 5.10 breed. Voorste gedeelte van 15 meter circa 3 meter hoog dan een stuk van 2.73 hoog en achterin laatste 9 meter is 2.50 meter hoog. * Vanaf de CV ketel (die in de pantry helemaal achterin is geplaatst en ongeveer 27 vanaf de meterkast die voor in de winkel zit) leidingen plaatsen en hierop een warmtegordijn van 2 meter breed bij de ingangsdeuren plaatsen; * In de kantoorruimte achter 2 x CV plaatsen; * Waterleiding vanaf meterkast naar achterin plaatsen en aansluiten op kraan alsmede cv ketel aansluiten op kraan ten behoeve van warm water in pantry; * Electra, telefoon en internet aanleggen. Kabelgoten over het plafond aanleggen ten behoeve van alle leidingen en stopcontacten. Dit zal een rechthoek zijn met afmeting ongeveer 5.40 x 28 meter. De kabelgoot zal in hoogte verspringen in verband met hoogteverschil; *Om de 6 meter een dubbele wcd op de beide zijwanden (28 meter lang); * Ter plaatste van de hoge kast met balie (die op 6 meter vanaf meterkast staat) in hoge kast 5 x WCD en in balie 4 x WCD; *Bedraad internet in balie en achterin kantoor; Bouwwerkzaamheden: * Scheidingswand ongeveer 5.15 breed en 2.50 hoog met schuifdeur plaatsen op 22 meter vanaf voorkant pand; * Tegen deze scheidingswand 4 paskamers maken dwz alleen de muurtjes waartussen de gordijnen komen. Hoogte daar is ook 2,50 meter; * Verlichting zoals railsysteem en hanglampen in winkelruimte ophangen. Begin werkzaamheden 15/11/2016.

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal

Na een verbouwing 3 jaar geleden hebben we de open haard helemaal weg laten halen en is het plafond dicht gestuct. Met het rookkanaal is niets gebeurd, dus dat is nog intact. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op het plaatsen van een houtkachel. Daarbij moet het plafond worden opengemaakt en moet er weer een afvoer van de kachel op het rookkanaal worden aangesloten. We laten de situatie hier graag even beoordelen en laten ons daarbij adviseren over de materiaalkeuze voor de afvoer van de houtkachel. Er is ook een hittebestendige plaat nodig op de vloer. We ontvangen graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius