Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiten inbouwhaard? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiten inbouwhaard. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiten inbouwhaard

Aansluiten inbouwhaard

Inbouwhaard aansluiten op de bestaande schoorsteen. Er moet waarschijnlijk een nieuwe flexibele buis getrokken worden door de bestaande schoorsteen. Ik denk dat de afmeting rond de 7 meter zal zijn en 180 mm breed.

Gas voor de inbouwhaard aansluiten

Een gas openhaard installeren

Binnenpijp in de schoorsteen plaatsen

Ik wil een inbouwhaard plaatsen. Ik heb een kanaal waar een pijp van 12.5 centimeter in kan en wil die dan aansluiten op een kachel met een 15 centimeter doorsnee kanaal. Het rookkanaal is 14 meter lang. Wat zijn de mogelijkheden en kosten?

Inbouwhaard in bestaande schouw inbouwen

We willen graag in de bestaande schouw de Spartherm Mini Sh S3 laten inbouwen. De vorige bewoners hadden een kachel. Omdat we niet opnieuw de vloer en het plafond willen doen, willen we de bestaande schouw in zijn vorm laten. De Spartherm Mini is een van de weinige haarden die precies in de bestaande schouw past. Voor zover we het kunnen inschatten moet het volgende gebeuren: - Gat maken in schouw. De schouw is opgebouwd uit poreuze stenen. - Stutten van de schoorsteen. - Huidig stut werk verwijderen. Dit stutwerk hebben de vorige bewoners laten plaatsen en bestaat uit bakstenen die tussen de fundering en de schoorsteen zijn geplaatst. - Verwijderen van het onderste gedeelte van de schoorsteen. - Luchttoevoer voor de kachel maken in de buitenmuur. De buitenmuur ligt direct achter de schouw. - Ventilatie roosters plaatsten. - Plaatsen en installeren inbouwhaard. - Aansluiten aan rookkanaal. Er is een 150 mm flexibel dubbelwandig rookkanaal aanwezig. Dit moet door middel van een verloop stuk aan de 180 mm van de inbouw haard worden aangesloten. - Dichtmaken van schouw met een dunnere wand. - Stucen - Terugplaatsen van verticale plint. We willen het werk pas laten uitvoeren in Augustus of September. De uitvoerder zorgt in principe voor het materiaal, maar de kachel zouden we zelf kunnen bestellen. Er is een foto beschikbaar.

Nieuw rookkanaal installeren

Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor de installatie van een nieuw rookkanaal. - Het gaat om het aanleggen van een dubbelwandig kanaal - koof maken op 1ste en 2de verdieping om het kanaal - aansluiten op bestaande rookkanaal in nok dak en afwerking op dak met regenkap/trekkap - aansluiten technisch stellen van mijn inbouwhaard Het rookkanaal zal ongeveer 8 meter moeten worden. Er zit geen beluchtingstoevoer op de inbouwhaard. Ik zorg dat de haard op een gemetselde fundering staat bij aankomst. Het kanaal kan zonder bochten recht omhoog worden gemonteerd. Gaten in beton en houten vloer maak ik zelf. Er is een tekening aanwezig.

Rookkanaal plaatsen Barbas haard aansluiten

In bestaande schoorsteen rook kanaal plaatsen en aansluiten op barbas inbouwhaard type universal schoorsteen is 8 meter en gaat recht omhoog

Houtkachel installeren

In ons nieuwe huis uit 1986 is een twee verdiepingen (2.40 x 2 meter) tellend gashaardkanaal met aluminiumpijp. Er is dus al een gat dat niet hoeft worden uitgebouwd. We willen graag een houtkachel aansluiten en zijn op zoek naar iemand die netjes en brandveilig een houtkachelpijp en eventueel een tweedehands inbouwhaard kan plaatsen.

Flexible dubbelwandig kachelpijp plaatsen

Plaatsen flexibele dubbelwandig kachelpijp in bestaande schoorsteen en de pijp aansluiten op de inbouwhaard de rest doe ik zelf,pijp door de aannemer te verzorgen ongeveer 8 meter pijp.

Inbouwhaard hout plaatsen

Plaatsen van een houtkachel merk Flam met ventilatie in een huis met een verdieping en een plat dak, kachel aanwezig. Rookkanaal aanleggen en haard aansluiten.

Plaatsen van inbouw-gashaard in ...

Plaatsen van inbouw-gashaard in bestaande schouw, schoorsteen werd gebruikt voor stoken gaskachel (huisjesmodel/hoofdverwarming). Wil 'huisjesmodel' vervangen voor de inbouwhaard/sfeerverwarming, en deze laten aansluiten en tevens op veiligheid en bruikbaarheid laten keuren door vakman, daar ik de kachel tweedehands heb gekocht.