Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiten buitenkraan op waternetwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiten buitenkraan op waternetwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiten buitenkraan op waternetwerk

Waterkraan tuin realiseren

Graag een indicatie wat de kosten zijn om een waterkraan voor de tuin om een waterslang te kunnen aansluiten aan te leggen. We hebben een buitenkraan aan de voorkant van het huis zitten (daar zit ook de keuken). De tuinkant (achterkant)grenst aan de woonkamer en is max een paar meter weg. De afstand van de meterkast naar waar de kraan moet komen is ongeveer 7 m. Wel moet er een gat in de muur komen en door de kruipruimte verlegt worden en een manier van afsluiten voor de winter. Wat kost de aansluiting op de waterleiding met het installeren van een waterkraan aan de buitenmuur van de tuin?

Buitenkraan

Buitenkraan aanlegen. Op wasmachine kraan aansluiten en naar buiten via muur boren

Aansluiten buitenkraan op waternetwerk

Wij zoeken iemand die onze buitenkraan kan aansluiten op het waternetwerk. De buitenkraan hangt al. De kruipruimte is goed toegankelijk omdat het om een nieuwbouwwoning gaat.

Buitenkraan aanleggen

Goedenavond, we willen kraan in onze tuin laten aansluiten. Maar we willen eerst ons in de prijs oriënteren. We beschikken over kruipruimte met daar de waterleiding. ik hoor van jullie graag.

Buitenkraan verleggen aansluiten

Ik wil een buitenkraan hebben bij het schuurtje van me veranda, ik heb al een buitenkraan dus misschien t stuk en verlengen naar achter in de tuin. Er zijn dus wel al huidige leidingen aanwezig, wellicht verlengen met T-stuk. Deze moet op een afstand van zo'n 15 meter van het huis komen. De achtertuin is goed te bereiken.

Buitenkraan aanleggen

Graag willen wij een buitenkraan laten aansluiten inclusief materiaal. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Buiten kraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. De kraan kan ik zelf kopen. De afstand meterkast naar de kraan is ongeveer 5 of 6 m. De meterkast is bij de voordeur. Ik beschikt over een kruipruimte. Aansluiten met tyleenslang.

Aanleggen buitenkraan

Ik wil graag een waterkraan in mijn achtertuin laten aanleggen. Het zou gewoon op het waternet moeten worden aangesloten, een kraantje in de muur of uit de grond zodat ik een tuinslang kan aansluiten.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag vanuit de keuken door de gevel een buitenkraan aansluiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen, door muur boren, kraan doorsteken en aansluiten op kunststof 15 mm leiding, inclusief T-stuk 15 mm en afsluiter 15 mm. Doorsteekkraan moet zelfdrainend zijn.