Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanschaffen van elektrische radiatoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanschaffen van elektrische radiatoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanschaffen van elektrische radiatoren

Stroommeter aanpassen en elektrische cv ketel aanschaffen

We oriënteren ons momenteel voor een elektrische cv ketel en lezen dat het slim is hiervoor krachtstroom te hebben. Wat kost dat bij u? Hebben jullie elektrische cv ketels? Het gaat om een bestaande 2 onder 1 kap woning. De vloeroppervlakte boven en beneden samen ongeveer 90 m2. Wat zijn de mogelijkheden? We krijgen binnenkort ook zonnepanelen en voor de keuken en douche huren we een elektrische boiler.

Van CV ketel naar elektrische verwarming

We hebben nu een gewone cv ketel op gas, deze zouden we willen vervangen zodat we alles (water, verwarming) kunnen verwarmen met elektriciteit. Ik heb nog geen idee wat voor soort verwarming. De CV ketel zou ik graag inruilen, deze is nog maar een jaar oud. We zijn met 2 personen, maar houd maar rekening met 4 personen. Het woonoppervlak is 125 m2, de kuub inhoudt weet ik niet. Voor de elektrische verwarming willen we ook zonnepanelen aanschaffen. De zonnepanelen komen op de schuur. Ik denk dat het hellende dak ongeveer 86 m2 is. Ik weet niet hoeveel zonnepanelen er nodig zijn. Er is geen draagconstructie berekening gemaakt.

Aanschaffen van elektrische radiatoren

Ik heb interesse in Elektrisch verwarmen. Ik denk aan Elektrische radiator of accumulatie Radiator (waarschijnlijk 2) .Het is voor in de woonkamer 48 m2 125 m3 installeren kan ikzelf. de ruimte op de muren zijn 60 hoog en 220 breed (voorheen hebben hier normale radiatoren gehangen van 40 bij 200 een T22 en een T33) ze komen te hangen onder de vensterbank

Monteren en aanschaffen van een nieuwe cv

We hebben nu een cw4 voor twee badkamers, weinig druk en weinig warm water! We willen zo duurzaam mogelijk meer druk en meer warm water. Willen graag een elektrische cv ketel. Woning is ongeveer 150 m2 . Oude materiaal ook graag afvoeren .

Elektrische of gangbare vloerverwarming plaatsen

Wij overwegen welke vloerverwarming we willen aanschaffen, elektrisch of met water, voor in de huiskamer van 43 m2. De afweging daarbij is ook het wel of niet plaatsen van zonnepanelen om het verbruik te bekostigen. Aangezien de gasprijzen ook fors gaan stijgen.

Expansievat vervangen en dakdoorvoer, ventilator en afvoer plaatsen

CV werkzaamheden: Expansievat vervangen. Er is een lekkage geconstateerd vanuit de CV naar het dakdoorvoer waardoor er koolmonoxide vrijkomt, dus is ons geadviseerd deze te vervangen. Badkamerventilatie werkzaamheden: We willen graag een extra elektrische ventilator plaatsen in de badkamer. Graag hier advies over de plek et cetera. Zodat we dit kunnen laten uitvoeren. Materialen: Grote materialen willen we graag op basis van jullie advies zelf aanschaffen. Montage materialen graag meenemen in offerte. Foto's hebben we niet bijgevoegd omdat we gewend zijn dat men altijd wilt komen kijken.

Wesen Inox Flat elektrische boiler plaatsen

Graag wil ik een elektrische boiler (Wesen Inox Flat 80 liter; http://elektrischeboiler. Eu/Wesen-Inox-Flat-80-liter-) laten monteren in mijn badkamer of keuken. Beide locaties hebben waterleidingen en elektra op korte afstand (1 meter). Volgens de brochure heeft de boiler geen krachtstroom nodig. Ik ontvang graag een offerte voor de installatiekosten. Ik zal de boiler zelf aanschaffen, de overige materialen laat ik graag leveren.

Elektrische boiler laten plaatsen

Ik wil graag mijn boiler verplaatsen van de badkamer naar het wc hok ernaast. Het is een elektrische boiler die op het moment in huur is. Ik wil deze boiler weg doen en een eigen aanschaffen, maar deze moet wel in het toilet hok ernaast geplaatst worden + het toilet moet in de badkamer komen. Het betreft een appartement op de eerste verdieping.

Keukengeiser vervangen door elektrische boiler

Ik heb momenteel in mijn huurwoning een keukengeiser voor de warmwatervoorziening in de keuken en voor de douche en een wastafel. Ik wil de keukengeiser laten verwijderen en een elektrische boiler van 80 liter laten plaatsen in de bijkeuken direct naast de keuken. Er moet ook een opbouwkraan worden geplaatst op het aanrecht. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van de boiler, maar ik kan deze ook zelf aanschaffen.

Plaatsing elektrische radiator in badkamer

Ik heb momenteel geen verwarming in mijn badkamer. Er is geen CV-leiding naartoe en de aanleg ervan is te veel ingrijpend werk. Daarom wil ik een elektrische radiator aanschaffen en in mijn badkamer laten plaatsen en laten aansluiten op de electra. Betreft het leveren en plaatsen van de radiator.