Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse aanpassingen in huis met stadsverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse aanpassingen in huis met stadsverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse aanpassingen in huis met stadsverwarming

Luchtwarmtepomp plaatsen

Ik heb een vrijstaande woning die verwarmd wordt door middel van luchtverwarming (gas). De ketel is ca 12 jaar oud en ik vraag mij af als de ketel vervangen moet worden kan ik dan over naar luchtwarmtepomp en wat betekent dat voor ons qua kosten installatie en mogelijk andere aanpassingen. Muren dak en vloer van het huis zijn aan de binnenzijde geïsoleerd . Alle kozijnen zijn 8 jaar voorzien van dubbel glas.

Diverse aanpassingen in huis met stadsverwarming

Betreft een installatie met stadsverwarming. Graag wil ik een prijsindicatie voor de volgende klussen. Indien mogelijk prijs per klus: - Lekkage verhelpen radiator in convectorput (lek lijkt na de thermostaatkraan te zitten) - Plaatsen radiator (ongeveer 10 x 100 x 30 cm) aan een aansluitpunt (leidingen zijn nu afgedopt) - Aansluiting van de handdoekradiator verplaatsen van bovenaan de radiator naar onderaan - Goed bereikbare kachelbuizen op zolder +/-80 cm meer onder het schuine dak verplaatsen (zitten nu 10 cm boven de vloer en 80c m van de shuine dakrand af)

Radiatoren verwijderen en doorstroomverwarmers installeren

We willen al onze radiatoren in huis laten verwijderen ivm overstappen op vloerverwarming. Het zijn er in totaal acht. Vervolgens moeten de aanvoerende leidingen worden weggewerkt/afgedopt ter hoogte van de muur zodat dit er mooi uitziet. De lengte van deze buizen is max30-100cm per stuk. 2 van de 8 radiatoren zijn al afgekoppeld, maar de buizen zijn nog niet verwijderd. Hiernaast willen we 2 doorstroomverwarmers laten installeren (13 en 6 kwh), deze hebben we al gekocht, een voor de douche en een in de keuken. Hiervoor zijn de elektrotechnische aanpassingen al gedaan. Los hiervan wellicht ook de installatie van een fonteintje in de wc (graag kosten hiervan los omschrijven).

CV-leidingen aanleggen en radiatoren plaatsen

Ik heb een nieuw huis, maar wil in mijn oude woning ook nog wat aanpassingen laten verzorgen. Het gaat om het aanleggen van leidingen, inclusief freeswerk, en het plaatsen van 3 nieuwe radiatoren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Open haard schoonmaken en checken

Wij gaan verhuizen naar een huis met open haard. We hebben geen idee wat de voorgaande bewoner aan onderhoud heeft gedaan of hoe vaak hij gebruikt is. Graag willen wij een onderhoudsinspectie en schoonmaak en eventueel advies over verbeteringen en/of aanpassingen qua veiligheid.

Houtkachel plaatsen

Onlangs hebben we de houtkachel verwijderd in verband met de plaatsing van een nieuwe vloer. Ik zou de houtkachel graag iets verplaatst hebben ten opzichte van de originele positie (hij stond te dicht tegen de muur en door het ophogen van de vloer en dikkere plint past de kachel ook niet meer op de vorige positie). De huidige kachelpijp zal dus ook wat aangepast moeten worden en mogelijk een S-profiel geplaatst moeten worden om de kachel iets verplaatst te krijgen. Bijgevoegd enkele foto’s van de kachel en 1 van de pijp locatie in de woonkamer (meubels moeten nog wel iets verplaatst worden). De kachelpijp binnendiameter is: DTA 150 mm (staat op de kachelpijp). Zouden jullie eens een offerte willen maken voor het plaatsen (inclusief de aanpassingen) van de houtkachel? De houtkachel staat in de garage vlak bij het huis (kachel is wel zwaar).

Houtkachel plaatsen en geschiktheid rookkanaal controleren

Wij hebben deze zomer een huis uit 1906 gekocht in Bussum. Er is een rookkanaal aanwezig, het laatste wat daarop aangesloten is geweest was waarschijnlijk een gaskachel (dit leiden wij af uit oude foto's). Nu willen wij graag een houtkachel aanschaffen en laten plaatsen maar we kunnen niet beoordelen of het rookkanaal daarvoor geschikt is of dat er aanpassingen nodig zijn. Zou u dit bij ons kunnen komen inventariseren, en een schatting geven van de eventuele kosten? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Radiatoren vervangen

Wij willen twee radiatoren vervangen, de nieuwe zijn al in huis. Een radiator kan op dezelfde plek worden gehangen. De ander moet 90 graden gedraaid worden, daarvoor zitten de leidingen in de hoek, dus dit kan vermoedelijk zonder grote aanpassingen. De maten van de radiatoren zijn ongeveer 40 x 40 en 180 x 40 cm. Wij willen de klus graag deze week nog laten uitvoeren.

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal

Wij wonen in een huis uit 1929. We willen in de achterkamer op een bestaand kanaal een houtkachel aansluiten. Maar voordat we tot de aankoop van een houtkachel willen overgaan, willen we weten of ons rookkanaal wel in orde is. Wij zoeken iemand die daarnaar wil kijken en die eventueel de nodige aanpassingen wil doen.

Haard boven haard en schouwen

Per 1 december, na een redelijk grote verbouwing, verhuizen wij naar het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Wij hebben daar een huis gekocht en zouden hier graag enkele aanpassingen doen, ook op het gebied van haarden. Er bevinden zich op dit moment 2 open haarden in huis, elk met een eigen schoorsteen. Het plan was om boven de eerste open haard (deze bevindt zich in de kelder), op de begane grond woonkamer een gesloten houthaard te maken. Een ander plan was om aan de andere kant van de muur waar zich een openhaard bevindt, een soort antieke potkachel te plaatsen, die dan op de afvoer van de eerste wordt aan gesloten, of een apart afvoerkanaal krijgt. Graag advies en mogelijkheden en vervolgens uitvoering.