Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen waterleiding voor vaatwasser? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen waterleiding voor vaatwasser. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen waterleiding voor vaatwasser

Aanleggen waterleiding voor vaatwasser

Aanleggen waterleiding voor vaatwasser vanuit en door keukenkast tevens nagaan of de afvoer op de juiste plek zit en indien nodig aanpassen. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt, overigens wel betaald.

Waterleiding aanleggen in bijkeuken

Ik wil een waterleiding aanleggen in de bijkeuken zodat de wasmachine die nu in de keuken staat naar de bijkeuken kan verhuizen en in de keuken een vaatwasser plaatsen.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De waterleiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden vanuit de meterkast. De afstand is ongeveer 12 meter.

Waterleiding aanleggen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een waterleiding en afvoer aanleggen naar een losstaande garage. De garage staat los van het huis op zo'n 15 meter afstand. Er ligt al wel een pijp onder de grond naar de garage. Wij willen onze wasmachine en droger aansluiten. Eventueel willen wij ook nog een badkamer plaatsen in deze garage (doet de klant zelf). Electra is wel aanwezig.

Waterleiding doortrekken naar de garage

Wij willen graag een koud- en warm waterafvoer in de garage aanleggen. Hier is nu nog geen voorziening voor. Graag ontvangen we hiervoor een offerte

Riool van de garage naar het huis aanleggen

Ik wil een wc en wastafel in garage laten aanbrengen. De wc wordt in een vrijstaande garage gevestigd in aanbouw voor garage ongeveer 10 meter van wc in woonhuis. Hiervoor moet zowel de riolering als de waterleiding doorgetrokken worden. De aanbouw zelf staat er nog niet.

Aanleggen elektra, waterleiding en afvoer t.b.v. droger en wasmachine

Wasmachine en droger gaan weg uit de badkamer, naar de verdieping erboven. Daar moeten waterleiding, waterafvoer en geaarde elektra (volgens NEN-normen) worden aangelegd.

Buitenkraan aanleggen

Vanuit de meterkast daarachter een buitenkraan aan te leggen. Via het kruipgat al gezien dat er een waterleiding loopt. Waarschijnlijk kan het met ongeveer 3 m slang en een opdekplaat gerealiseerd worden.

Installatiewerk en elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Onze nieuwe keuken met apparatuur zal worden geplaatst in week 43. Voor die tijd wil ik de waterleiding en afvoer laten verplaatsen. Verder moeten er extra groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast en wil ik extra stopcontacten in de keuken. Bovendien willen we een buitenkraan in de tuin laten aanleggen en een elektra-aansluiting voor tuinverlichting. Wij ontvangen graag uw offerte.

Buitenkraan en CV-leiding aanleggen en verleggen

Aanleggen: buitenkraan achter. De leiding moet door de kruipruimte. Daar is ook de bestaande waterleiding. Er is circa 8 meter leiding nodig. Dan ook het verleggen van de CV leiding van een verwijderde radiator in de woonkamer. In de kruipruimte schuin omhoog, door buitenmuur, naar uitbouw, naar een vloerverwarmings unit. Beide klussen zijn in dezelfde kruipruimte.

Partners

Partners van Casius