Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen mechanische ventilatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen mechanische ventilatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie en vloerverwarming aanleggen in horecapand

Ik heb een horecapand op het oog waar momenteel alleen koffie geserveerd wordt. Ik wil zelf straks ook alcohol gaan serveren en heb een mechanische ventilatie nodig. Er is een begane grond (55 m2) en een kelder die ik ook wil gaan gebruiken (60m2). Er is aan de achterkant geen toegang tot buiten. Wel is er een rookafvoer aanwezig. Ik hoor heel graag wat dit kost! Ook zou ik graag vloerverwarming willen in de kelder. Graag losse prijzen, en eventueel samen als dat verschil maakt.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Mechanisch ventilatie aanleggen in meerdere woningen

Ik wil een mechanische ventilatie aanleggen in 3 woningen, 1 patiowoning en een tweekapper, was bestaand bedrijfspand en dit worden 3 woningen.

Mechanische ventilatie aanleggen in een horecapand

Voor een nieuwe cafetaria moet ik de baklucht afvoeren. Het pand is 35 vierkante meter. Ik wil de damp door een ontgeuringskast laten lopen. Leveren en aanleggen van ventilatie. Offerte inclusief alles.

Mechanische afzuiginstallatie installeren

Graag wil ik een ITHO Energiezuinige centrale afzuiging laten aanleggen ter vervanging van een oud en erg luidruchtig systeem. Het huis is ongeveer 40 jaar oud, De kanalen zijn ook aan reiniging toe, ik denk dat deze al 20 jaar niet meer schoongemaakt zijn. Er zijn twee afzuigpunten, eentje in de keuken en eentje in de wc plus vanuit de douche. Daarboven is het systeem (denk 3,5 meter max.) Graag een offerte. Er kan altijd iemand kunnen komen kijken naar de situatie. Het systeem zit op een ongelukkige plek in het huis, op dit moment kun je er juist makkelijk bij (tot eind oktober) vanwege een verbouwing.

Mechanische ventilatie in de badkamer maken

De badkamer met klein raam ventileert niet goed, daarom wil ik een mechanische ventilatie met afvoer door het dak laten aanleggen. Ik kan zelf niet beoordelen hoeveel meter het dak van de badkamer af is.

Aanleggen mechanische ventilatie

Ik wil graag mechanische ventilatie aan laten leggen. Het gaat om ongeveer 60-65 appartementen, voor 3 en 4 woonlagen (elke woontoren heeft verschillende aantallen appartementen boven elkaar). Betreft 3 en 4 kamer appartementen. Natuurlijke ventilatiekanaal aanwezig. Vraag de offerte uit naam van mijn VvE. Door de diversiteit van woonlagen en appartement grootte, is de exacte offerte waarschijnlijk na bezichtiging op te maken. De appartementen hebben verschillende afmetingen. Telefonisch bereikbaar na 10:30 uur.

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

In horecalokaal te Wijchen op begane grond oppervlakte: 120 m2 hangen al 2 ventilatoren van Itho Daalderop. De gemeente wenst echter een betere beluchting in het achterste gedeelte van het pand. Dit zou op de bestaande ventilatoren kunnen door de capaciteit te vergroten en twee buizen door te laten trekken naar achter. Er is eventueel ook een ventilatiegat aanwezig aan de achterzijde. Het betreft een te openen pizzeria met 45 zitplaatsen.

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

Aanleg van mechanische ventilatie conform horeca richtlijnen: "Een horecalokaliteit heeft een goed werkende mechanische ventilatie-inrichting die rechtstreeks de buitenlucht in verbinding staat en een luchtverversingscapaciteit van 3.80 x 10-3 m3/s per m2 vloeroppervlakte heeft. Omgerekend betekent dit een luchtverversingsfrequentie van 5.70 keer per uur bij een hoogte van 2.40 meter." Betreft begane grond (zie tekening) en kelder.

Aanleggen mechanische ventilatie

Wij willen een mechanische ventilatie box laten installeren met een nieuwe dakdoorvoer. 2 Afvoer kanalen en dakdoorvoer aanwezig. Alleen een nieuw kanaal vanuit de badkamer naar zolder aanleggen en de box dient geïnstalleerd te worden. Bij maken gat in plafond badkamer kom je uit binnen een meter van de te plaatsen mechanische ventilatie box uit. Graag een offerte voor de complete klus, inclusief de mechanische ventilatie box.

Partners

Partners van Casius