Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen mechanische ventilatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen mechanische ventilatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen mechanische ventilatie

Aanleggen mechanische ventilatie

Ik wil graag mechanische ventilatie aan laten leggen. Het gaat om ongeveer 60-65 appartementen, voor 3 en 4 woonlagen (elke woontoren heeft verschillende aantallen appartementen boven elkaar). Betreft 3 en 4 kamer appartementen. Natuurlijke ventilatiekanaal aanwezig. Vraag de offerte uit naam van mijn VvE. Door de diversiteit van woonlagen en appartement grootte, is de exacte offerte waarschijnlijk na bezichtiging op te maken. De appartementen hebben verschillende afmetingen. Telefonisch bereikbaar na 10:30 uur.

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

In horecalokaal te Wijchen op begane grond oppervlakte: 120 m2 hangen al 2 ventilatoren van Itho Daalderop. De gemeente wenst echter een betere beluchting in het achterste gedeelte van het pand. Dit zou op de bestaande ventilatoren kunnen door de capaciteit te vergroten en twee buizen door te laten trekken naar achter. Er is eventueel ook een ventilatiegat aanwezig aan de achterzijde. Het betreft een te openen pizzeria met 45 zitplaatsen.

Mechanische ventilatie aanleggen in horecapand

Aanleg van mechanische ventilatie conform horeca richtlijnen: "Een horecalokaliteit heeft een goed werkende mechanische ventilatie-inrichting die rechtstreeks de buitenlucht in verbinding staat en een luchtverversingscapaciteit van 3.80 x 10-3 m3/s per m2 vloeroppervlakte heeft. Omgerekend betekent dit een luchtverversingsfrequentie van 5.70 keer per uur bij een hoogte van 2.40 meter." Betreft begane grond (zie tekening) en kelder.

Aanleggen mechanische ventilatie

Wij willen een mechanische ventilatie box laten installeren met een nieuwe dakdoorvoer. 2 Afvoer kanalen en dakdoorvoer aanwezig. Alleen een nieuw kanaal vanuit de badkamer naar zolder aanleggen en de box dient geïnstalleerd te worden. Bij maken gat in plafond badkamer kom je uit binnen een meter van de te plaatsen mechanische ventilatie box uit. Graag een offerte voor de complete klus, inclusief de mechanische ventilatie box.

Mechanische ventilatie met laag energieverbruik installeren

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 1973 en krijgen daarvan op 20 juni de sleutel. De woning heeft een inhoud van 505 m³ inclusief de inpandige garage. Wij willen daar een aantal energiebesparende maatregelen gaan uitvoeren. Onderdeel daarvan is het laten aanleggen van energiezuinige ventilatie. De woning heeft op dit moment enkel natuurlijke ventilatie. We willen graag mechanische ventilatie laten installeren met een laag energieverbruik. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons kan realiseren. Kunt u, op basis van uw ervaring een specificatie geven met een schatting van de werkzaamheden en kosten, die we ook kunnen gebruiken voor onze hypotheekaanvraag (energiebesparende maatregelen). Er staan foto's van de woning op Funda.

Gat boren in buitenmuur en een pijp plaatsen

Plaatsen van een nieuwe vlakscherm afzuigkap, Siemens LI64MB520, 60 cm breed; deze komt in de plaats van de mechanische afzuigkap zonder motor: - aanbrengen onder een keukenkast. - uitzagen van houten plaat in keukenkastje voor ruimte van de motor. - aanleggen van een slang en/of pijp (afvoer) door en naast het keukenkastje. - boren van een gat (evt. in het keukenkastje) en in de muur naar buiten (beton-spouw-steen); huis 35 jaar oud. - afschermkapje op pijp buiten aanbrengen. Misschien kan ik zelf de nieuwe afzuigkap ophangen. Maar het aanbrengen van de slang/pijp en het gat in de muur, daar moet een vakman bij!

Leidingwerk en verwarming aanleggen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw woning twee-onder-een-kap in Renkum. Aanleggen van een CV systeem. Exclusief vloerverwarming begaande grond. Inclusief leveren en plaatsen ketel. Inclusief leveren en plaatsen radiatoren eerste en tweede verdieping. Inclusief aansluiten vloerverwarming begaande grond. Aanleggen van de gasinstallatie met aansluiting voor de CV-ketel en gaskookplaat. Aanleggen van een waterinstallatie voor het warm en koud water voor de sanitaire aansluitpunten (Tekening aanwezig). Aanleggen van de mechanische ventilatie. Aanleggen van binnen riolering voor de vuilwateraansluitpunten. Tekening op aanvraag.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij hebben recentelijk een nieuwe keuken gekregen. Aanvankelijk hebben we geprobeerd de afzuigkap aan te sluiten op de mechanische ventilatie. Dit werkte echter niet naar behoren. Daarom willen we nu graag een afvoer naar buiten. De afzuigkap zit circa 3 meter van de buitenmuur. De werkzaamheden bestaan uit: - een gat maken in de buitenmuur - een buis aanleggen door de spouwmuur . I.v.m. een draagbalk in de uitbouw is het niet mogelijk de afvoer op het dak van de uitbouw te plaatsen. Daarom dient de buis eerst circa 40 cm omhoog te worden geleid door de spouwmuur. Waarschijnlijk zijn hier twee bochten voor nodig. - De afvoerbuis aansluiten op de afzuigkap. De benodigde buis heeft een lengte van circa 3 meter. Buren in hetzelfde type huizen hebben dezelfde oplossing. Bijgevoegd een situatieschets.

Mechanische ventilatie in badkamer en toiletten installeren

In de badkamer willen wij mechanische ventilatie laten aanleggen. De gehele badkamer is betegeld, vanuit de buitenmuur is wel te zien, dat er vroeger een opening is geweest. Daarnaast willen we ook in beide toiletruimtes mechanische ventilatie laten plaatsen; in beide ruimtes is al een opening voor de ventilator aanwezig. We laten hier graag de situatie even beoordelen en bespreken dan de mogelijkheden. Wij wonen in een appartement met twee verdiepingen en een plat dak.

Mechanische afvoer in de badkamer aanleggen

Wij willen graag een mechanische ventilatiesysteem in de badkamer laten aanleggen. De badkamer is ongeveer 3 x 2.5 meter.

Partners

Partners van Casius