Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen CV installatie met CV ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen CV installatie met CV ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen CV installatie met CV ketel

Complete CV installatie aanleggen

Hebben nu heteluchtverwarming en willen centrale verwarming of vloerverwarming op elektriciteit. Het is een kleine woning bestaande uit begane grond en een verdieping. De ketel voor het water is van 2012 en willen dit vervangen voor radiatoren. Hiermee moeten er tussen de 5 en 10 kamers verwarmd worden. Staan open voor advies qua merken en materialen.

Verwarming aanleggen in garage

Ik heb een vrijstaande garage (16 meter x 7,5 meter) begane vloer en verdieping, die ik bewoonbaar wil maken. Ik wil hiervoor verwarming aan gaan leggen middels radiatoren en een elektrische cv ketel (ik ben bezig zonnecollectoren op het dak te plaatsen). Leidingen hoeven niet weggewerkt te worden, mogen dus zichtbaar aangelegd worden. Ik ben benieuwd met welke kosten ik rekening moet houden.

Complete CV-installatie aanleggen

Het betreft een appartement met keuken, badkamer, huiskamer, slaapkamer en hal. De volledige installatie, radiatoren en een hoogrendementsketel dienen te worden aangelegd. Het werk zal 1 maart gestart moeten worden.

Moederhaard vervangen en verwarming aanleggen

Wij zijn geïnteresseerd om een appartement (zie bijlage) te kopen met een woonoppervlakte van 70 m2 woonkamer met 2 slaapkamers. Deze woning wordt momenteel verwarmd middels een moederhaard waar de leidingen van de radiatoren op een lelijke manier op zijn aangesloten. Wij vroegen ons af, als we een moederhaard door een CV willen vervangen welke kosten daar dan aan ongeveer aan verbonden zouden zijn.

Dakdoorvoer door schuin dak maken

Dakdoorvoer aanleggen in verband met het plaatsen van een CV installatie. De nokhoogte is 9 meter. Materialen voor het maken van de dakdoorvoer zijn reeds aanwezig.

Geheel nieuwe CV aanleggen

Mijn nieuwe woning in Carnisse Rotterdam is zonder verwarming. De vorige bewoner heeft zijn gaskachel (en geiser) mee genomen. Graag zou ik daarom een CV ketel en leidingen laten aanleggen met vier radiatoren (2 grotere in woonkamer en eentje in elke slaapkamer). Hopelijk sta ik hiervoor op het juiste adres, ik ben dan benieuwd naar de opties en kosten.

CV-systeem in ouder huis installeren

Ik ben benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een CV in een ouder huis. Er zijn nu gaskachels. Het gaat om 2 open ruimtes boven elkaar, elk met een oppervlakte van 150 m2. De hoogte is 3 meter op de eerste verdieping en 2 meter op de derde verdieping. Ik kan er een foto van mailen. In eerste instantie wil ik een indicatie van de kosten.

CV aanleggen

Aanleggen gehele CV installatie in geschakelde woning van zo’n 110 m2 met 5 slaapkamers. Hoogte plafonds is 270 cm. Huis heeft nog geen CV installatie. Graag prijsindicatie.

Geheel nieuwe CV aanleggen

Het betreft de gehele aanleg van een nieuwe cv op de beneden verdieping van een vrijstaande woning. De oppervlakte is 70 m2 en de inhoud totaal 240 m3. Er dienen leidingen, radiatoren en een cv ketel geplaatst te worden.

CV aanleggen op bestaande CV ketel op de 1e verdieping

Op dit moment hebben wij op de begane grond en de eerste verdieping luchtverwarming. Deze zouden wij graag laten verwijderen en op de eerste verdieping een CV ketel met leidingen en radiatoren laten plaatsen. Op de begane grond is er namelijk al vloerverwarming aanwezig. Graag zouden wij hier advies over ontvangen wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius