Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen buitenkraan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen buitenkraan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen buitenkraan

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan. Huis is gebouwd in 2014. Locatie: 6665 HW Driel. Welke informatie heeft u nog meer nodig van ons? Alvast dank voor uw reactie.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Buitenkraan en lekkage standleiding

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan. Ook hebben we lekkage bij de dakdoorvoer van de standleiding, alleen bij regen.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan. In de bijkeuken is wel al een kraan die vanuit de kruipruimte is gelegd. De afstand waar de leiding uit de grond komt naar de plek waar de kraan moet is Max. 3 meter Graag strakke afwerking, of een nieuwe vanuit de kruipruimte of de bestaande waterleiding mooi verleggen. Graag offerte en tijdsbestek vermelden.

Buitenkraan aanleggen

Goedenavond, we willen kraan in onze tuin laten aansluiten. Maar we willen eerst ons in de prijs oriënteren. We beschikken over kruipruimte met daar de waterleiding. ik hoor van jullie graag.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenstaan in de achtertuin laten aanleggen. Het moet denk ik via de kruipruimte. Ongeveer 12 meter tot aan de meterkast. De woning is uit de jaren 70.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil aan de huismuur in de achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. Waarschijnlijk zal daarvoor vanuit de meterkast (gesitueerd naast de voordeur) een leiding door de kruipruimte onder mijn huis naar de tuinzijde moeten worden getrokken. De afstand meterkast-tuin bedraagt ongeveer 12 meter. Het betreft een eengezinswoning. De kruipruimte is ongeveer 1,5 meter hoog, bevat droog zand en is redelijk goed bereikbaar via een luik. E.e.a. moet wel vorstbestendig zijn.

Buitenkraan aanleggen tuinzijde

Aan tuinzijde waterkraan aanleggen met een gevelkom. Waterkraan zit aan binnenzijde woning (Wasmachine aansluiting) en we willen hem aan de buitenzijde Gelijke hoogte hebben. Waterleiding zit in de muur verwerkt Ik zorg dat de kraan en leiding Binnenzijde bereikbaar is voor de monteur.

Een buitenkraan aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een buitenkraan. De leiding kan vanuit de meterkast of keuken komen.

Buitenkraan plaatsen

wij hebben een nieuwbouw en willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!