Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

De aanleg en aansluiting van een grondwater warmtepomp? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: de aanleg en aansluiting van een grondwater warmtepomp. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: de aanleg en aansluiting van een grondwater warmtepomp

De aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een water-water-warmtepomp. Het gaat om de boring, plaatsenninstallatie en koppelen aan vloerverwarming. Zorgen voor tapwater. De pomp moet een woning van 170 m2 kunnen verwarmen en voorzien van water.

Het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp

Ben op zoek naar grond warmtepomp en aanpassing warmteafgifte systeem voor verwarming en warmwatervoorziening van ons vrijstaande huis, bouwjaar 2000, oppervlak 220m2, gasverbruik 2200 m3 per jaar. Heb op basis van bekende R waardes een warmteverlies berekening per vertrek gemaakt. Radiator capaciteit schiet tekort voor 35C LTV in sommige vertrekken. Dit wil ik aan laten passen door LT radiatoren en wandverwarming. Graag offerte voor een warmtepomp, LT radiatoren en aanleg wandverwarming, met of zonder offerte voor grondboring en aansluiting boorputten op de warmtepomp. Bouwtekening huis en warmteverlies berekening stuur ik op verzoek toe.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wij willen graag een buitenkraan laten aanbrengen voor de achtertuin. De meterkast met aansluiting is in de gang bij de voordeur en dit is ongeveer 5 a 6 meter van de plaats van aanleg tevens graag door de kruipruimte en vorstbestendig. Ik heb zelf geen verstand van deze dingen dus heb ik geen materiaal aangeschaft en deze wil ik dan ook laten berekenen in deze offerte.

Aanleg van hoofdverwarming en combineren met bestaande verwarming

Bewoonde situatie (drive-in woning) met zandcement dekvloer. Het betreft aanleg van hoofdverwarming voor de helft van de woonkamer, in totaal ca. 16 M2. In de andere helft is al vloerverwarming met 3-groeps verdeelunit (16 mm buis) in de inpandige garage. De uitbreiding qua aansluiting op de CV installatie bvk combineren met de bestaande verwarming dmv vervangen bestaande verdeelunit door een met meer (6 ipv 3) groepen voor de combinatie. De huidige plaats van de verdeelunit is ook erg geschikt voor de uitbreiding.

Aanleg rookkanaal bestaande woning

Installatie van een pellet kachel incl. rookkanaal. Ik heb 2 mogelijkheden voor het rook kanaal: 1. Kachel tegen buiten muur, huis met plat dak, door de gevel naar buiten, en buiten moet de pijp een bocht maken van (2 x 45), 1 verdieping omhoog. 2. Kachel binnenmuur, pijp gaat door plafond , via 1ste verdieping en door het dak, en langs de gevel van de buren nog 3 meter omhoog. Op de 1e verdieping moet de pijp dubbel geïsoleerd zijn. Kachel is met boven aansluiting, dus de pijp gaat net onder het plafond naar buiten.

Afdoppen gasleiding keuken/ waterleiding/ aanleg stopcontacten

Ik ben bezig met de aanschaf van een nieuwe woning. In de keuken is een gas aansluiting, maar ik ga over op elektrisch koken. De gasleiding moet dus worden afgedopt. Verder moeten er 2 stopcontacten worden verplaatst en 2 worden bijgemaakt. En ook zit er een kraan in de slaapkamer die weg moet, en die waterleiding moet worden afgesloten. Een veelzijdige klusjesman zou dus ideaal zijn.

Aanleg vloerverwarming

Aanleg vloerverwarming. Aansluiting op stadswarmte Nuon. Oppervlakte vloer circa 50 m2. Vloer is zandcement vloer. Gaat om hoofdverwarming. Gleuven dichtzetten met standvaste mortel.

Vloerverwarming plaatsen

Appartement wordt deel gerenoveerd, in ieder geval een nieuwe vloer. Ruimte is ongeveer 50 m2. Het is een appartement dus geluidsisolatie is ook belangrijk. Daarnaast heeft het Pand blok/stadsverwarming. Het is de bovenste verdieping dus er zit meer lucht in de leidingen dan gebruikelijk. Aansluiting zit in een gang kast. Daarnaast was ik benieuwd naar andere eisen voor aanleg.

Wateraansluiting aftappunt voor en achter

Offerte wateraansluiting/-aftappunten voorzijde en achterzijde woning, incl. Aanleg vorstbestendige, roestbestendige, duurzame waterleiding vanaf meterkast, via de kruipruimte naar de buitenmuur (ca. 1m omlaag, 2 m en 10 m vanaf meterkast naar buitenzijden). Materialen kraantjes voor- en achterzijde woning bij voorkeur van duurzaam RVS of chroom. Leiding kruipruimte degelijk, praktisch en goed bereikbaar monteren met duurzame materialen, rekening houdende met mogelijkheid tot individuele waterafsluiting vanuit meterkast. Kraantjes moeten mogelijkheid bieden tot aansluiting standaard tuinslang. N.b. : er dient rekening te worden gehouden met een op handen zijnde zand-/schelp ophoging van de kruipruimte met minimaal 30cm!

Water-waterwarmtepomp installeren

Woonboerderij uit 1840 met twee gescheiden woningen en gezamenlijke CV en boiler (CV 45 kW en buitentemperatuur regeling met thermostaatkranen) gelegen in veen tussen sloten en vaarten. Radiatoren zijn allen bovengrondse convectoren. Naast CV is er een open haard met CV (10KW) aansluiting geplaatst die 30% van de dag gestookt wordt. Huidige verbruik is 4000 M3 per jaar ten behoeve van de CV. We zijn alternatieven aan het onderzoeken om gasverbruik maximaal te reduceren. Daarbij willen we de gezamenlijke aansluiting van 3 x 25 Amp. niet overschrijden. (Wel hebben we 28 zonnepanelen met 5500 Wp maar als er geen zon is.... ) We hebben een KvK nummer ten behoeve van het bedrijfje welke in een bijgebouw met een eigen CV gesitueerd is. Oplossing kan dus zowel als zakelijk als privé gemaakt worden. Ik denk aan een water-water koppeling gezien de ligging van de woning, maar laat me graag adviseren. Het plan is om na de winter van start te gaan met de aanleg.

Partners

Partners van Casius