Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbrengen van vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbrengen van vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbrengen van vloerverwarming

Vloerverwarming en plavuizen aanbrengen

Wij willen graag vloerverwarming onder onze plavuizen. De oppervlakte is 144 m2. We weten nog niet of we voor elektrische vloerverwarming gaan of deze willen laten infrezen. Daarover laten wij ons graag adviseren.

Vloerverwarming en warmtepomp installeren

Ik heb een 2 onder 1 kap woning uit 1930 aangekocht. Dit gehele pand ga ik renoveren. Het betreft een voorhuis, achterhuis, en een praktijkgebouw / garage. Het zal ongeveer 25 meter lang en 4 meter breed zijn. Door het gehele pand wil ik graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten aanbrengen en een warmtepomp. De pomp zal gebruikt worden voor het verwarmen en het verkoelen van het pand.

CV verplaatsen en vloerverwarming aanleggen

Graag ontvang ik vrijblijvend een kostenindicatie voor het verplaatsen van de huidige cv-ketel en het installeren van vloerverwarming op benedenverdieping (schatting is 70 m2). Hierbij moet volgens mij onder andere het volgende gebeuren: - Cv van bovenverdieping naar bijkeuken verplaatsen. Daar is een wateraansluiting en afvoer (van wasmachine) wel aanwezig maar een en ander moet dan worden uitgebreid. - Luchtaanvoer/-afvoer in bijkeuken aanbrengen en op de verdieping afsluiten. - Verwijderen radiotoren beneden (ik meen 5 stuks). - Leidingen van de radiotoren verwijderen - Vloerverwarming aanbrengen (betonnen vloer). - En uiteraard een heleboel waar ik geen weet van heb.

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? circa 80 m² Ik wil vloerverwarming als hoofdverwarming. Het gaat om ongeveer 80 m2. Er ligt nu een plavuizen vloer in welke eruit gesloopt gaat worden, ondervloer tot nog toe onbekend, bouwjaar huis: 1990. CV installatie op 2de verdieping.

Combizonneboiler aanleggen

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning. De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: gebouw in gebruik / afgewerkt Huidige brandstof voor warmwaterproductie: gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen. Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aanbrengen van combizonneboiler op bestaande CV met vloerverwarming.

Vloerverwarming en tegels aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken; In de keuken (totaal vloeroppervlakte 7 m2) willen wij een totaal nieuwe ondervloer (momenteel nog fundering van hout/zand), vloerverwarming en tegels laten plaatsen. Het is een huis uit 1900 en heeft een houten skelet. Opdracht moet voor 1 juli uitgevoerd zijn. Liefst reageren via de mail met voorlopige offerte. De tegels verzorgen wij zelf.

Radiatoren vervangen en vloer elektrisch verwarmen

* Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar; * Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie; * Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vervanging van CV-radiatoren in elektrische radiatoren en aanbrengen van droge elektrische vloerverwarming in woonruimte van 45 m2. Wat kosten deze radiatoren en wat is het geschatte verbruik aan KwH per jaar? De vloer is een betonnen vloer met daarop kurk, vlonder, linoleum en een eiken vloer. Daarop mogelijk een elektrische vloerverwarming als bijverwarming leggen. Graag informatie over bovenstaande.

Elektrische vloerverwarming aanbrengen

Het betreft een nieuwbouwwoning. In de keuken + kookeiland (10 m2) met een betonvloer en de woonkamer (40 m2) ook met betonvloer, willen wij elektrische vloerverwarming aanleggen.

Aanbrengen van vloerverwarming

Wij zijn zoekende naar advies en prijzen voor vloerverwarming, omdat wij mogelijk onze kamer en hal (bij elkaar zo'n 52 m2) willen voorzien van vloerverwarming. Als hoofdverwarming. Gaat om een bestaande woning waar nu een parketvloer ligt. Ook advies waarom water- of elektrisch verwarmen is belangrijk. Zijn al in bezit van zonnepanelen.

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Circa 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Vloerverwarming aanbrengen: het gaat om 3 ruimtes waarvan 1 houten vloer en 2 betonvloer is. Ik wil de vloerverwarming als hoofdverwarming hebben. Samen met een speksteenkachel. Alle radiatoren moeten verwijderd worden. Het mag spoedig uitgevoerd worden, uiterlijk het najaar uitvoeren. Enkel erkende bedrijven vraag ik te reageren.

Partners

Partners van Casius