Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbrengen van vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbrengen van vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbrengen van vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken; In de keuken (totaal vloeroppervlakte 7 m2) willen wij een totaal nieuwe ondervloer (momenteel nog fundering van hout/zand), vloerverwarming en tegels laten plaatsen. Het is een huis uit 1900 en heeft een houten skelet. Opdracht moet voor 1 juli uitgevoerd zijn. Liefst reageren via de mail met voorlopige offerte. De tegels verzorgen wij zelf.

Radiatoren vervangen en vloer elektrisch verwarmen

* Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar; * Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie; * Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vervanging van CV-radiatoren in elektrische radiatoren en aanbrengen van droge elektrische vloerverwarming in woonruimte van 45 m2. Wat kosten deze radiatoren en wat is het geschatte verbruik aan KwH per jaar? De vloer is een betonnen vloer met daarop kurk, vlonder, linoleum en een eiken vloer. Daarop mogelijk een elektrische vloerverwarming als bijverwarming leggen. Graag informatie over bovenstaande.

Elektrische vloerverwarming aanbrengen

Het betreft een nieuwbouwwoning. In de keuken + kookeiland (10 m2) met een betonvloer en de woonkamer (40 m2) ook met betonvloer, willen wij elektrische vloerverwarming aanleggen.

Aanbrengen van vloerverwarming

Wij zijn zoekende naar advies en prijzen voor vloerverwarming, omdat wij mogelijk onze kamer en hal (bij elkaar zo'n 52 m2) willen voorzien van vloerverwarming. Als hoofdverwarming. Gaat om een bestaande woning waar nu een parketvloer ligt. Ook advies waarom water- of elektrisch verwarmen is belangrijk. Zijn al in bezit van zonnepanelen.

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Circa 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Vloerverwarming aanbrengen: het gaat om 3 ruimtes waarvan 1 houten vloer en 2 betonvloer is. Ik wil de vloerverwarming als hoofdverwarming hebben. Samen met een speksteenkachel. Alle radiatoren moeten verwijderd worden. Het mag spoedig uitgevoerd worden, uiterlijk het najaar uitvoeren. Enkel erkende bedrijven vraag ik te reageren.

Vloerverwarming aanleggen

In mijn huis wil ik vloerverwarming (als hoofdverwarming) aanbrengen. Dit moet ingefreesd worden in de dekvloer. Het gaat om totaal ongeveer 48 m2. Vloer dient na plaatsing weer vlak opgeleverd te worden. Ook moeten er 4 radiatoren met leidingen worden verwijderd. Dus graag een offerte voor 48 m2 vloerverwarming leveren, infrezen en aansluiten en weer vlak opleveren. Ook zult u 4 radiatoren moeten verwijderen. Uitvoering is over ongeveer over 2,5 maand.

Leggen van vloerverwarming

Begin jaren '70 woning met tunnelplaat. 52 m2 vloerverwarming te plaatsen, afhankelijk van bestaande dekvloer, infrezen of anders eerst deklaag aanbrengen.

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Leegstaand huis, betonvloer. Vloerverwarming ingefreesd als hoofdverwarming op de begane grond: woonkamer en open keuken, hal, toilet. Totaal 40 m2. Tevens voorbereiding voor het toekomstige uitbouw van 10 m2.

Vloerverwarming aanbrengen in meerdere ruimtes

Woonkamer, keuken en WC, ongeveer 25 m2 bij elkaar. Nu met aan de voorzijde een lange radiator en aan de achterzijde een kickspace. Beide wil ik laten vervangen door gefreesde vloerverwarming. Voorwerk verricht ik zelf. Graag op kort termijn.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij wensen vloerverwarming te laten plaatsen. Het gaat om de keukenvloer (20 m2). De ondervloer is beton. Er ligt nu nog parket dat zowel verwijderd als afgevoerd mag worden door de vakman. Als het kan, willen wij daarna ook een gietvloer aanbrengen. Doet u dit ook? Kunt u als optie 50 m2 woonkamer erbij zetten (met dezelfde werkzaamheden)?

Partners

Partners van Casius