Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Centrale verwarming plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: centrale verwarming plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: centrale verwarming plaatsen

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een voormalig restaurant, te verbouwen tot 3 studio's/appartementjes met een te verwarmen vloeroppervlak van plm 42 en 42 en 52 m2. Dus in totaal 136 m2. Ondervloer: app1 (42 m2) is hout (split level) , app 2 (42 m2) grotendeels beton hoogte van de ruimte 260 en app 3 (52 m2) beton maar met een groot deel met een hoogte van slechts 220. Daarnaast is de bestaande cv ketel aan vervanging toe. Op de vloeren wil ik pvc vloer leggen.

cv ketel vervangen

Ik heb een nieuwe CV ketel nodig. Ik heb nu een Nefit Smartline HR(c) 24 KW met inbouw bier reservoir ik wil deze ketel vervangen voor een vergelijkbare. Ik zit zelf aan een GW 5 te denken.

Loodgieters werkzaamheden

Loodgieter werkzaamheden: - vanaf de hoofdaansluiting een nieuwe leiding aansluiten naar de keuken. Ongeveer 2 meter. Daar aansluiten op de cv en een koud water leiding doortrekken naar drie te plaatsen aftap punten. Daarmee bedoel ik plaatsen waar ik kranen ga plaatsen 1: wastafel 1: douche en 1: aanrecht. - Dit allemaal binnen een straal van 3 meter. - Tevens een nieuwe warmwater leiding leggen maar diezelfde punten - Twee radiatoren verplaatsen. Elk moeten 2 meter verschuiven. Een onder de vloer, de andere boven de vloer. - 5 radiatoren van nieuwe knop voorzien. Ze zijn oud en lekken. - Voor het water wil ik met koperen leidingen werken. De cv met CV buizen. Ik heb een krap budget. Daarom wil ik graag zelf de materialen inkopen en kan ik je assisteren zodat de werkzaamheden misschien wat sneller gaan. Hoor graag van je wat je tarieven zijn. En over je ervaring? Werkzaamheden kunnen over een week beginnen.

CV aansluiten in stacaravan, water en propaangasinstallatie in werking stellen

Voor mijn chalet van 10 x 3.80 m moeten de aansluitingen worden gemaakt voor toilet, douche en keuken. Daarnaast een propaangasinstallatie Het chalet heeft een Ariston CV installatie en moet in werking worden gesteld.

Verdeler vloerverwarming vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met de verdeler van mijn vloerverwarming. De bestaande Igrova Jet verdeler met 2 groepen is ongeveer 20 jaar oud (zie foto). De buis waar de voeler van de thermostaatkraan in zit is aan het lekken. Waarschijnlijk moet de complete verdeler worden vervangen maar kennelijk is precies eenzelfde type niet (meer) te verkrijgen. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een goede kwaliteit nieuwe verdeler met A-klasse pomp, passend in de huidige situatie, op 18 mm slangen.

Een radiator vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mijn radiator kan vervangen. Hij is namelijk lek. Mijn Radiator lijkt veel op deze link: https://www.radiatoraanbiedingen.nl/brugman-compact-4-radiator-400-x-2000-type-22-3057-watt.html

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Ik wil de rookgasafvoer van mijn cv ketel laten vervangen en beugelen. De ketel bevindt zich in de berging. Graag ontvang ik hiervoor een gespecificeerde offerte inclusief materialen.

nieuwe cv monteren

Ik zoek iemand voor het aftappen van mijn cv-systeem, afvoeren cv-ketel, plaatsen Remeha Avanta CW4-ketel op plaats huidige geyser, aansluiten op nieuwe geveldoorvoer, monteren/aansluiten op bestaande leidingwerk, vervangen appendages (expansie-vat,,inlaatcombinatie, prescor), nieuwe klokthermostaat, in bedrijf stellen

Leidingschema keuken maken

Ik heb een nieuwe keuken gekocht. De oude gaat er binnenkort uit. Er moet een cv afgekoppeld worden, de water moet iets omgelegd worden. En nu moet er wat aangepast worden. Afvoer water en Electra. En de elektra moet worden ingefreezd, een schema voor een L keuken. Het is in een appartement in Veenendaal.

Elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming

Momenteel maak ik gebruik van stadsverwarming, welke hoge vaste kosten met zich meebrengt. zeker gezien mijn verbruik minimaal is. Dit komt door: 1) klein en goed geïsoleerd klein appartement (65 m2) afgelopen 3 jaar heeft ver verwarming 2 keer aangestaan 2) Het gebruik minimaal gezien ik een 1-persoonshuishouden heb en niet veel thuis ben. Gezien de verwarming nagenoeg niet gebruikt wordt is de behoefte vooral voor sanitair water opwarming (vaatwasser, wasmachine, douche, kraan). Op dit moment zit ik in een verkennende fase om me af te laten sluiten van de stadsverwarming en over te stappen op een alternatieve verwarmingsmethodiek. waarbij (gezien het een appartement betreft) elektrische CV-ketel het meest optimale alternatief lijkt.

Partners

Partners van Casius