Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor elektrisch verwarmen:

Elektrisch verwarmen

Ik heb een convectie verwarming via gas en ik stook veel gas in de wintermaanden. Wat zijn de mogelijkheden om over te stappen op elektrische verwarming middels zonnepanelen of iets anders. Ik wil mijn gasrekening beperken tot veel minder. Ik heb al 16 zonnepanelen. Het gaat om nano - elektrische verwarming. Ter aanvulling op mijn huidige verwarming / convectie verwarming.
Onze klant uit Zuid-Scharwoude (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrisch verwarmen uit heel Nederland:

Volledig elektrisch verwarmen

Ik heb geen CV ketel, alleen een elektrische boiler en een gaskachel. Het liefste wil ik geen gas meer stoken, maar alleen elektrisch verwarmen. Vandaar dat ik graag elektrische vloerverwarming zou willen. Ik heb een nieuwe keuken besteld en kan zelf bepalen wanneer die geplaatst gaat worden. Koken gebeurt vanaf dat moment met inductie, dus ook elektrisch. Ik had bedacht om eerst de oude keuken eruit te slopen, vervolgens de vloer met vloerverwarming en ondervloer te laten plaatsen, voordat ik de nieuwe keuken op de nieuwe vloer plaats. Ik vroeg me af of dit de beste volgorde is? Daarnaast hebben we met de Vereniging van Eigenaren besloten dat we iets aan de geluidsisolatie willen laten doen. Het huis is nu namelijk erg gehorig. Dat komt omdat er nu laminaat zonder ondervloer ligt, met tussen het plafond van mijn onderburen en mijn vloer een luchtruimte dat nu als een soort klankkast fungeert en de gehorigheid versterkt. Wij hadden het idee om de luchtruimtes tussen elke verdieping vol te laten blazen met Climacell vezels of Easycell vlokken. Wij vragen ons af of dit het beste voor, na of tijdens het leggen van de (onder)vloer met vloerverwarming kan gebeuren? Als laatste heb ik geen idee of het laminaat dat ik nu heb liggen geschikt is voor elektrische vloerverwarming. Het zou best kunnen dat ik beter op PVC laminaat kan overstappen (ook voor de gehorigheid van het contactgeluid). Daar zou ik graag advies over willen. Ook zou ik graag advies willen over de oppervlakte die ik zou moeten verwarmen voor een gewenst resultaat.

Meterkast vernieuwen

Meterkast vernieuwen, tbv elektrisch koken en toekomstige veranderingen van verwarmen huis.

Overgaan op elektrisch verwarmen

De vloer moet eruit, de plafonds zijn er ook uit. Wij willen van het gas af en overgaan op elektra (zonnepanelen). Er moet vloerverwarming komen over een oppervlak van tegen de 200 m2. Er dient een warmtepomp geplaatst worden en zonnepanelen moeten ook geplaatst worden. Wij weten alleen niet hoeveel.

Elektrisch verwarmen

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Na de aanschaf van zonnepanelen wil ik (deels) overstappen naar elektrisch verwarmen om mijn stookkosten zo ver mogelijk omlaag te brengen. Ik zou graag geïnformeerd willen worden over de verschillende mogelijkheden.

Opties voor een Geothermie warmtepompinstallatie

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis met tuin grenzend aan open water (binnenhaven - niet stromend). Pand 1994, energielabel B. Vloerverwarming. Close-in keukenboiler. Koken op elektrisch. CV ketel voor verwarming (bediening dateert van 1994). (nog) Geen warmteterugwinning uit mechanische ventilatie. Benieuwd naar opties voor gebruik van geothermie.

Electrische verwarming

We hebben een verwarmingsketel met radiatoren op de eerste verdieping (3 slaapkamers; respectievelijk 16 m2, 14 m2 en 9 m2). Hier heb ik een aan een gesloten systeem. Dit wil ik graag los koppelen en diverse mogelijkheden bekijken. Graag wil ik uw advies inwinnen over een warmtepompsysteem (elektrisch verwarmen), of dat veranderen van de thermostaat knoppen (gas verwarmen) een optie zou zijn.

Warmtepomp installeren bij geschakelde woning

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Beste lezer, we hebben een geschakelde twee onder één kap woning met dak op het zuiden. Op het hoofdgebouw liggen al 18 panelen, maar de schuine kap op de garage is nog vrij. De HR ketel voor verwarming en sanitair is nu zo'n 16 jaar oud en ik wil deze vervangen voor een duurzame optie. Een zonneboiler bijvoorbeeld. De (voer)verwarming van de woning wil ik dan voorzien met een warmtepomp. Ik weet niet of deze aan de zonneboiler gekoppeld kan worden zodat bij een erg koude winter het systeem elektrisch of met gas bijgestookt kan worden. Onder het huis zit een kruipruimte waarin eventueel horizontale buffervaten geplaatst kunnen worden.

Lucht warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een lucht-lucht warmtepomp installatie laten plaatsen. Misschien alleen maar voor de woonkamer, die nu met gaskachels verwarmd wordt. Eventueel een extra unit op een slaapkamer, waar nu een los elektrisch kacheltje gebruikt wordt. We zijn erg benieuwd of de lucht lucht warmtepomp veel herrie, zowel binnen als buiten maakt, en of de luchtstroom acceptabel is. Is het mogelijk om de door mij gevraagde opstelling, of iets dergelijks, ergens in bedrijf te zien en horen?

Meer groepen aanbrengen in de meterkast

Ik heb een uitbreiding van groepen nodig, omdat we over gaan van gas naar inductie koken en we willen meer elektrisch gaan verwarmen. Ik denk dat er hiervoor 2 extra groepen nodig zijn maar wij staan open voor advies hierin. De meterkast is ongeveer 3 a 4 meter verwijderd van de keuken.

Badkamer vernieuwen en elektrisch verwarmen

Het betreft het aanleggen van verwarming, sloop douche en aanleg nieuwe douche en vloer in de badkamer. Het gaat eigenlijk om 2 dingen: a. Kleine verwarming plaatsen voor in de winter b. Uitstap uit douche is nu een afstap van ongeveer 30 cm hoog, willen liever geen uit/afstap meer, maar gewoon laag op de grond. Het betreft deze werkzaamheden: 1. Installeren verwarming in badkamer, er is geen waterleiding in de buurt, zal elektrische verwarming moeten worden 2. Slopen douchecabine die iets verhoogd is 3. Slopen laminaat die er nu in ligt als vloerbedekking 4. Aanleggen nieuwe vloer met tegels 5. Aanleggen scheidingswandje voor douche, kunnen/moeten we die ook zelf kopen, mag doorzichtig zijn. Bevestigd op de grond en hoog/breed genoeg dat water er niet bovenuit of langs spat, maar we er nog wel tussendoor kunnen lopen 6. Aanleggen indien nodig afvoer water, weet niet wat de toestand is na slopen De afmeting van de badkamer is 1.9 x 1.2 meter en hoogte ongeveer 2.22 meter. Mogelijk is het nu hobbymatig aangelegd allemaal, graag advies of alles gestript en opnieuw gebouwd moet worden, dus gehele renovatie. Maar indien nu bovenstaande volstaat, dan dat. Ik ben telefonisch niet heel goed bereikbaar ivm full time werk en verzorgen paard 's avonds. Er is een foto beschikbaar.