Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zandvoort of directe omgeving.

216 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zandvoort:

Roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw

Wij zouden graag een gashaard willen maken in onze nieuwe aanbouw die nu nog gebouwd wordt, voor maatvoering zie plattegrond in de bijlage. Hierin is een haard als room-divider ingetekend. Maatvoering gedeelte voor de inbouwhaard zelf is nog aan aan te passen en afhankelijk van de uiteindelijk gekozen haard. Ter inspiratie moet het ongeveer zo iets worden als op de foto in de bijlage. Nu kunnen wij wel gaan bedenken wat handig is maar jullie zijn de experts. Rookkanaal kan recht omhoog (plafond is 260 cm hoog, dak 300 cm. Er zit geen verdieping boven (plat dak). Wij vonden deze alvast erg mooi. Geen idee of jullie deze toevallig ook leveren maar dan krijg je wel een idee wat we mooi vinden om in jullie eigen assortiment van tunnelhaarden te kijken Dru maestro 75 tunnel eco wave M-design Luna gold 850 dv Vraag is wat deze, of alternatieven, ongeveer zouden kosten inclusief installatie. Als jullie advies hebben over een haard die geschikt is dan horen wij dat ook graag.

Pvc dakgoot vervangen

Dakgoot pvc. Ongeveer 7.5 meter met 1 regenpijp aansluiting. Regenpijp hoeft niet vervangen te worden. Ik wacht uw reactie af. Met vriendelijke groet. J koolhaas

Radiator plaatsen

De nieuwe paneelradiator van 180 cm breed die afgelopen jaar is geplaatst in mijn woonkamer heeft te weinig capaciteit en krijgt de kamer (max. 5 bij 5 meter) niet boven de 18 á 20 graden terwijl hij 24/7 aan staat. Graag ontvang ik offertes voor het verwijderen en afvoeren van de oude (nieuwe) radiator en eentje te plaatsen die wel (ruim) voldoende capaciteit heeft. Graag een vaste, volledige prijs inclusief alle kosten van arbeid, materiaal en voorrijden etc., zonder verrassingen achteraf. Er is één offerte in de maak bij INZ (Installatiebedrijf Nieuwenhuizen Zandvoort) dat de eerste radiator had geplaatst, maar ik zou graag zien of andere bedrijven wellicht minder kosten.

Infrarood verwarming plaatsen vakantiehuizen

Ivm renoveren vakantiewoningen op Center Parcs willen wij 2 mindervalide cottages voorzien van infrarood verwarming. Totale oppervlakte per cottage is ongeveer 44 M2. Uitvoering werkzaamheden in de week van 17 februari. Eventueel kan ik tekeningen toesturen per mail. Met vriendelijke groet,roject / Construction Manager Center Parcs NL/BE.

Chalet aansluiten op gas elektra en water

Op 8 april 2020 zal onze stacaravan van zijn plek gehaald worden en wordt er die dag een nieuwe chalet geplaatst. Dit chalet dient dan aangesloten worden op riool. Gasaansluiting op flessen gas, propaan zal gedaan moeten worden en de elektra dient aangesloten te worden op de meterkast van het chalet. Vraag 1; kunt u dit voor ons inplannen voor 8 april in de middag (vanaf bijv 14.00/15.00u) Indien mogelijk, hoeveel bedragen de kosten. Chalet heeft 1x toilet, 1x douche, 1x keuken wasbak en vaatwasser Gas op basis van flessengas Elektra 1 draad doorvoeren naar meter kast, mogelijk extra groep te plaatsen in verband met aansluiting van schuur We zien de reacties met belangstelling tegemoet

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Ik wil graag een tussen meter voor gas en stroom laten plaatsen.

Advies en realiseren van een open haard

Er is in mijn woonkamer van +- 20 m2 reeds een rookkanaal aanwezig (op dit moment dicht gemaakt), 90 cm breed x 34,5 cm diep. Ik woon op de tweede verdieping van een 4 verdiepingen flat. Per verdieping komt er een apart rookkanaal bij. Dus wanneer de schacht wordt opengebroken zouden er 2 te vinden moeten zijn, één van de beneden buurman, en één voor mij. Ik zou hier graag een open haard in maken (zie voorbeeld in bijlage). Nu is de huidige muur met spackwerk. Mijn vraag is: -Is het mogelijk om een open haard gelijkende de foto te maken. -Hoeveel komt de muur daartoe nog naar voren? En als deze naar voren komt, kan er een richel bovenop gemaakt worden? -Is dat goed af te werken met gelijkend spackwerk? -Hoeveel gaat dat ongeveer kosten (mag een hele grove kosten raming zijn, waar jullie nergens mee aan vast zitten! Meer ter schatting..) Hoop dat u me kunt helpen!

Vloerverwarming droog systeem (op de chape)

Zo dun mogelijk aanbrengen van vloerverwarming op houten vloer. Er komt een houten vloer op van 1.3 cm. Wij hebben ongeveer 5 cm hoogte cq ruimte voor de vloer verwarming. De begane grond is ongeveer 50 m2.

Waterslag verhelpen

Sinds enkele dagen maakt de waterleiding veel lawaai bij het sluiten van een kraan of de douche. Wil dat dit z.s.m. wordt verholpen

Gashaard controle

In mijn nieuwe huis zit een gashaard. Voordat ik deze aan ga doen wil ik hem eerst laten controleren.

Thermostaatkraan monteren

Thermostaatkraan monteren

Radiator bevriezen en afdoppen

Ik ben op zoek naar iemand die een radiator zou kunnen bevriezen (afdoppen) en verwijderen in een flatgebouw waar de pomp nog aan staat. Ik woon op de eerste verdieping in een flat met vier verdiepingen. Ik weet niet hoe ik de pomp uit moet zetten. Hij is ongeveer 1,20 m breed.

Warmte terugwinsysteem en ventilatie aanbrengen in huis

Het betreft een Huis uit 1910. De renovatie moeten nog beginnen. Ik zou graag advies willen en de aanleg starten van ventilatie, echter er moet ook verwarming komen in huis, het lijk mij mooi als er een systeem aangelegd wordt met een warmte wisselaar pomp. Ik denk zelf aan een ITHO systeem met een warmte terugwin. Het huis heeft 12 kamers met een inhoud van circa 800 m3. Er hangen momenteel radiatoren, dit kan vervangen worden door vloerverwarming.

Warmtepompsysteem aanschaffen

Bestaande Cv vervangen door warmte pomp. Een gedeelte is vloer verwarming (100 m2) en 100 m2 wordt verwarmd met radiatoren. Het huis is redelijk goed geïsoleerd. Ik zou me graag willen laten informeren betreft de verschillende varianten aan warmtepompsystemen en wat er nog bij komt kijken aan extra apparatuur.

Installeren warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Thans voorzien van HR ketel

Volledige CV-installatie vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 85 tot 90 vierkante meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis heeft geen CV-installatie, maar is aangesloten op stadsverwarming. Maar het betreft een gescheiden systeem en heeft dus geen invloed. Graag vloerverwarming aanleggen.

Warmtepomp voor zwembadverwarming

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een zwembad van 6.50 bij 3 meter en 1.70 meter diep. Ik wil deze middels een warmtepomp laten verwarmen. Indien mogelijk ook een ruimte van 9 bij 4.50 meter verwarmen hiermee.

Lucht- en waterpomp installeren

Wij willen onze huidige cv installatie vervangen door een lucht water pomp of een water - water pomp in combinatie met vloerverwarming. De woning wordt nu verwarmd door gas. De woonoppervlakte is 195 m2 en dit is verdeeld over 3 woonlagen.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming in de woonkamer, keuken, gang en wc. Samen ongeveer 50 m2. In de woonkamer zit momenteel een oude convector put met een afmeting van: 2.90 meter x 50 cm. Deze moet gedicht worden. Er ligt momenteel een tegelvloer in de ruimtes, hier zou in gefreesd kunnen worden. Of de andere optie is dat de tegels er uit gehaald worden en er een nieuwe vloer bovenop komt. Graag uw expertise.

Hangend toilet vervangen

Ik wil een hangtoilet met spoelinstallatie vervangen hebben door een nieuw hangtoilet met spoelinstallatie. Leidingwerk hoeft niet vervangen te worden.

Verstopte afvoer ontstoppen

Wij hebben een verstopte afvoer waardoor wij last hebben met de wasmachine, vaatwasser en wasbak in de keuken deze komen alle drie uit op één afvoer, we hebben van alles geprobeerd van HG tot met een veer maar we komen niet verder.

Airco afpersen en nakijken

Ik wil mijn pro-line AIRCO opnieuw laten afpersen. Ik heb er twee waarvan 1 niet meer optimaal koelt dan alle twee maar nazien. Gaarne een prijsopgave. En volgend een afspraak.

Riolering en elektra naar het tuinhuis doortrekken

Het tuinhuis staat op ongeveer 15 meter afstand van de hoofdwoning. De riolering en de elektra dienen te worden doorgetrokken naar het tuinhuis in verband met het toilet en een kraantje. Tevens dienen er 3 stopcontacten geplaatst te worden.

Oude airco verwijderen

Ik wil een kleine airco laten verwijderen. De motor staat buiten, de binnenunit aan de andere kant van de muur. Het gas aftappen. De airco weghalen en eventueel de gaten dichten. De airco hangt op ongeveer 2 meter hoogte.

Oxford Nova Hoek inbouwhaard laten plaatsen

Graag wil ik een Oxford Nova Hoek rechts inbouwhaard laten plaatsen. De muren in de hoek waar de haard geplaatst moet worden is inmiddels al gestuukt. Er zit reeds een flexibele RVS afvoerslang, 150 mm, in de bestaande schoorsteen. Ik wil graag de haard geplaatst hebben met het (wettelijk) benodigde brandwerende materiaal. Ter info, de haard heb ik al geregeld.