Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor convectorput vernieuwen:

Convectorput vernieuwen

Ik heb een nieuwe woning gekocht. Er moet een hoop gebeuren waaronder de convectorput vernieuwen op de begane grond. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten?
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput vernieuwen uit heel Nederland:

Gehele convectorput vervangen

In onze woonkamer zit een convectorput van 370 cm x 40 cm (buitenmaat, roostermaat). Deze is oud en mogelijk aan vervanging toe. Graag ontvangen wij een offerte voor vervanging / vernieuwing van de gehele put inclusief convector, dan wel onderdelen die volgens u nodig zijn om te vervangen. Indien nodig is om alles te vernieuwen willen wij de put wat inkorten, 250 - 300 cm.

Vloer met vloerverwarming aanbrengen

Ik heb een verbouwde boerderij gekocht waar ik de vloeren wil laten verwijderen. Vloer bestaat uit tegels van 40 x 40 x 1 cm dik, daaronder een betonnen vloer met vloerverwarming. Huiskamer ~ 12x 6 meter zit, convectorput in. Geheel verwijderen tot zand en weer opbouwen met vloerverwarming. Ook radiators 3x vernieuwen Keuken ~6x 4 waar tegels onder keuken zijn door gelegd. Onder de keuken zit een kelder, dus neem aan dat er geen vloerverwarming mogelijk is. (anders verwarm je de kelder lijkt mij). Hier een bestaande radiator vervangen en 1x extra bij maken. 2x hallen ~ 3x 2 (2x) voorzien van waaltjes tegels. Alleen tegels verwijderen en 2x radiators vervangen Daarnaast mocht het mogelijk zijn om de vloer te voorzien van een multiplank whitewash vloer met min. 4x mm eikentoplaag. Wil graag voor bezoek vooraf, een inschatting wat verwijderen kost in samenspraak met opbouw incl. Nieuwe vloerverwarming + radiators. Zoals gezegd multi0houtenvloer is een stelpost

Convectorput vervangen

Wij willen graag onze 25 jaar oude convector putten laten vervangen/vernieuwen. Het gaat 2 stuks van 40 x 143 cm blank modern rooster en 1 stuk van 40 x 200 cm houten rooster. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voorzien van de volgende info: De uitvoeringsperiode is week 13-16 inclusief werkzaamheden zoals isoleren, verbeteren aansluitingen, afvoeren oude materialen.

Convector in de vloer vernieuwen

Ik wil een offerte voor het vernieuwen van de convectorput in de vloer van de huiskamer. De put is ongeveer 2 meter lang. In de bak staat een klein laagje water, meestal als het flink geregend heeft. Dat moet dan ook meteen verholpen worden. Graag informatie en prijzen.

Betonnen vloer isoleren en vloerverwarming vernieuwen

Wij hebben een betonnen vloer circa 70 m2 beneden met oude vloerverwarming en tegelvloeren. Er liggen twee tegelvloeren op de vloerverwarming. De vloer is nauwelijks geïsoleerd. Wij overwegen een nieuwe vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming aan te laten leggen die goed geïsoleerd is. Er is geen kruipruimte onder de vloer. De oude tegellagen en de oude vloerverwarming verwijderen. Daarop een nieuwe vloerverwarming en tegelvloer aanbrengen. De convectorput moet ook verwijderd worden. Wat zijn de mogelijkheden en de kosten?

Convectorput vernieuwen

Onze convectorput is inmiddels zo'n 20 jaar oud en aan vervanging toe. Het is een put waarvan de randen op een richel in de vloer rusten. Nu is aan 1 kant de rand van de richel afgeschoten en zit hij min of meer bekneld. Er zit is op dit moment een risico dat hij verder zakt. Daarom wil ik niet te lang hoeven wachten op vervanging. De maat van de gehele put (hij bestaat uit 2 aparte delen) is ca 450 cm lang, de binnenkant is ca 30 cm breed en de hoogte is 60 cm. Als dat mogelijk is zouden we graag een iets kleinere hoogte hebben (bijv 55cm) ivm soms aanwezig water in de kruipruimte. Graag ook een bezoek aan huis ivm een eventueel advies en voor de exacte maten.

Badkamer verbouwen en andere klussen

Graag een offerte voor de volgende werkzaamheden: -Stucwerk in de keuken en in de gang, totaal ongeveer 10 vierkante meter. -Meterkast in de gang verplaatsen, ongeveer 35 cm naar voren plaatsen. -In de keuken 30 cm leiding wegwerken. -Badkamer en toilet verbouwing: Tegelwerk wanden en vloer vernieuwen. Leidingen wegwerken, radiators verplaatsen, convectorput dichtmaken. Zwevend toilet plaatsen. Douchecabine plaatsen, geen douchebak maar een drainage. Een nieuw verlaagd plafond plaatsen. Verwijderen van sanitair kan ik eventueel zelf, tegelwerk moet wel verwijderd worden. Materialen ga ik zelf aanschaffen. Badkamer is ongeveer 5 vierkante meter, de wanden zijn 5.5 + 5.5 + 4.0 vierkante meter.

Verplaatsen radiator in convectorput

Graag maken convectorput in kruipruimte onder woonkamer bij de achtergevel. Verplaatsen/vernieuwen radiator in convectorput. Afmeting huidige radiator L 195 cm, H 30 cm. Afdekken met "rooster".

Een oude slechtgemetselde convectorput ...

Een oude slechtgemetselde convectorput vernieuwen. Het is een verzonken bak. Via deze bak komen steeds muizen in huis. Is een aantal keer gerepareerd. Moet dus of goed gerepareerd worden of helemaal vervangen worden.

Badkamer (2 bij 2,5 bij 2,4 hoog): van 2 ...

Badkamer (2 bij 2,5 bij 2,4 hoog): van 2 punten water naar 4 punten water (douche, 2 wast. en bad), geheel stucen, geheel tegelwerk en muurradiator, bad en wast. plaatsen. Gehele elektra vernieuwen incl nieuwe groepenkast(nu nog katoenen draden) en 2 extra groepen aanleggen. (van nu 6 naar 8 groepen) Dragende keukenmuur doorbreken (2,5 meter) en balk plaatsen Keukenvloer (6 m2) en keukenmuur (6m2) betegelen Woonkamer muren stucen (evt spuiten) a 40 m2 HR CV ketel plaatsen, dakdoorvoer maken en leidingen omleggen (gasketel zit nu in de kelder) Eventueel: radiator vervangen door convectorput en achterpui vervangen door openslaande deuren (hout en dubbel glas)