Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor elektrische boiler plaatsen:

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil een elektrische boiler in de kelderruimte laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om een vrijstaand huis uit 1910 met een oppervlakte van 45 m2. Ik hoor graag van u.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische boiler plaatsen uit heel Nederland:

Elektrische (plint)boiler plaatsen voor in de keuken

We willen voor de keuken in onze nieuwbouwwoning mogelijk een elektrische boiler laten plaatsen. We zijn ons aan het oriënteren naar de kosten en mogelijkheden. We denken zelf aan een plintboiler. Wat ik heb begrepen zal een 5-10 liter boiler voldoende moeten zijn.

Geiser afvoeren en vervangen door een elektrische boiler

Ik wil graag de geiser vervangen door een elektrische boiler, waarschijnlijk van 80 liter. De boiler is voor de douche enzovoort. De geiser is gevaarlijk, er is een buitenafvoer. De zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. De boiler zal waarschijnlijk aan de andere kant van de keuken moeten komen, die muur is harder. De afstand tussen het water/ elektropunt is ongeveer 2 meter. Elektra zit er al. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Boiler vervangen

Momenteel hangt er een open geiser welke niet zo veilig is. We willen deze vervangen door een elektrische boiler van 80L. Deze willen we aan de linkerkant van onze keuken hebben. De geiser hangt momenteel in het midden, maar we willen de boiler links hiervan. Er is al rekening gehouden in de groepenkast voor een boiler, er moet alleen nog een stopcontact gemonteerd worden achter de huidige geiser. Oude boiler ook graag vervangen

Gaskachels vervangen door een ander verwarmingssysteem

Het gaat om een appartement dat gestookt werd op gaskachels. De kachels zijn al verwijdert. Ik wil graag van gas af. Er is dubbelglas aanwezig. Het appartement is ongeveer 70 - 75 m2. Ik denk aan infrarood panelen, een warm water boiler of een elektrische cv. Het is voor warm water en voor verwarmen van het appartement. Het appartement wordt verhuurt, er zullen maximaal 2 personen in komen verwacht ik. Rond 1 februari graag beginnen. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Elektrische boiler leveren en plaatsen

Ik gebruik gas nu alleen nog om te douchen en overweeg een boiler om over te stappen op elektrisch en daarna mijn gasaansluiting evt op te zeggen. Ik wil graag advies over de mogelijkheden. Het gezin bestaat uit één volwassene en in deeltijd 3 kinderen.

Gas ketel en boiler vervangen door elektrische ketel

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande gas-ketel en aparte boiler kan vervangen door een elektrische ketel. We wonen in een vrijstaande woning met een inhoudt van ongeveer 1000 m3. De ketel moet de woning kunnen voorzien van CV- en sanitair water. We wonen met zijn tweeën in de woning.

Geiser vervangen door boiler

Ik wil de oude geiser verwijderen en afvoeren en een elektrische boiler laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Elektrische boiler 100 liter installeren

Ik wil graag een 100 liter elektrische boiler laten installeren. De aan en afvoer voor respectievelijk koud (inlaat) en warm water is er reeds. (De oude geiser is reeds verwijderd). Geaard elektriciteit is aanwezig. De ruimte is 64 cm breed en 1 meter lang boven het aanrecht.

Cv-ketel op gas vervangen door iets op elektriciteit

Momenteel heb ik een cv-ketel op gas, waarmee ik mijn appartement (32 m2) verwarm en warm water gebruik voor te douchen en in de keuken. Ik zou graag over willen stappen op elektrisch in plaats van gas. Hierbij de huidige cv-ketel verwijderen en afvoeren en vervangen door elektrisch. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Het is voor warm water en voor verwarming. Een warmtepomp is voor mij niet mogelijk. Mogelijk dat een boiler van 50 liter een mogelijkheid is of een elektrische cv ketel. Ik ontvang graag advies en een offerte.

Elektrische boiler plaatsen

Graag laat ik een elektrische boiler van ik denk 10 liter, in mijn keukenkastje plaatsen. Heeft er ooit al een gezeten, maar met een verbouwing is deze weggehaald. Afstand naar verwarming te lang dus nu veel water verlies. De boiler is voor warm water in de keuken. In het keukenkastje zit een stopcontact voor de boiler. Ik heb een beneden woning.

Partners

Partners van Casius