Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan in achtertuin aanleggen:

Buitenkraan in achtertuin aanleggen

Ik wil graag in het voorjaar een buitenkraan aan laten leggen voor de achtertuin. De keuken staat tegen de achtergevel aan, aan de andere zijde van de muur wil ik graag de kraan laten monteren en de leiding laten doortrekken.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan in achtertuin aanleggen uit heel Nederland:

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen betreffende een buitenkraan in onze achtertuin waar we een tuinslang op aan kunnen sluiten en het gazon mee kunnen besproeien. We horen graag wat de kosten zijn voor materiaal, uurloon en BTW, kortom de totaalprijs.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De waterleiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden vanuit de meterkast. De afstand is ongeveer 12 meter.

Buitenkraan aanleggen vanuit de keuken

Wij willen graag een buitenkraan in onze achtertuin. De kraan kan denk ik het beste vanuit de keuken doorgetrokken worden naar buiten (max 2 meter). De keuken bevind zich direct aan de achtergevel van de tuinzijde. Eventueel binnen een tussen kraan plaatsen in verband met bevriezingsgevaar. In de bijlage heb ik een foto meegestuurd van het muurtje buiten waar de buitenkraan op moet komen. En een foto van de lekkage van het koppelstuk van de radiator. In deze radiator hebben wij een kleine lekkage op de sluitring. Waarschijnlijk is enkel het afdichttape lek. Zou dit ook direct meegenomen kunnen worden. Wat zijn de eventuele kosten hiervan. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenkraan aanleggen in achtertuin

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een buitenkraan (waarbij de buis niet over de buitenmuur loopt) via de kruipruimte.

Buitenkraantje installeren

Een buitenkraantje laten plaatsen in de voortuin. De meterkast zit niet direct naast de voordeur. Bij de voordeur zit wel een luik voor de kruipruimte. Daar zit de watermeter. De buitenkraan van de achtertuin heeft de afsluiting in de kruipruimte.

Buitenkraan aanleggen met warm water

Goede avond, we hebben op dit moment al een buitenkraan in de achtertuin. Nu wilde ik daar ook de mogelijkheid om warm water te pakken daar. Dit in verband met de hond en racefiets schoonmaken.

Buitenkraan realiseren

Ik zou graag een buitenkraan willen, maar weet niet of dit mogelijk is. Ik heb geen kruipruimte om onder het huis te komen. Het liefst heb ik de buitenkraan in de achtertuin. Misschien kan er een aansluiting worden gemaakt op de leidingen in de keuken. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Buitenkranen (voor en achter) in de tuin aanbrengen

Ik wil graag in de voor- en achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. Van voor naar achter is de afstand ongeveer 7 meter. We zijn bezig laminaat aan te leggen maar het kruipluik is nu nog toegankelijk, dus graag op korte termijn.

Buitenkraan aanleggen

Wij zouden een buitenkraan willen laten aanleggen in de achtertuin.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Ik wil in de achtertuin graag een buitenkraan laten aanleggen, dit zou kunnen vanuit de douche (welke grenst aan de buitenmuur). Het leidingwerk loopt deels over de muur. Onder de wasbak zitten twee kranen. Ik zou er een foto van kunnen maken en sturen. Wat zouden hier de kosten voor zijn?

Partners

Partners van Casius