Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zaandam of directe omgeving.

1146 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, cV installatie aanleggen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, brink heteluchtinstallatie vervangen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, zonneboiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zaandam:

Loskoppelen riolering en verhelpen verstopping

Wij zoeken een loodgieter om de verstopping te verhelpen van het toilet/riolering. Afvoer loopt van ons via de buren via een lange route naar verzamelput. De riolering moet afgekoppeld worden van het huidige situatie en vakman bedenkt nieuwe mogelijkheden.

Vloerverwarming plaatsen op de begane grond

Ik zoek een vloerenbedrijf/CV-installateur die vloerverwarming kan plaatsen. Ik ga mijn huis laten funderen en wil een vloerverwarming daarbij laten installeren, het gaat om 52 m2. De ondergrond bestaat uit beton en ik wil dat er van vloerverwarmingsmatten gebruik wordt gemaakt. De vloerverwarming moet op de CV-ketel worden aangesloten. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Buitenkraan plaatsen

Wij willen graag de een buitenkraan laten aanleggen. Deze moet vanuit het kruipluik naar de achtertuin. De afstand is ongeveer 10-12 meter.

Splitsen van gas, elektra en water in een woonhuis

Ik wil in een woonhuis gas, elektra en water laten splitsen. Er dient een meter geplaatst te worden omdat er een splitsing in de woning gemaakt is.

Radiatorknop vervangen

Ik woon in een appartement met blokverwarming. Mijn radiatorknop is uitgedraaid, maar de verwarming blijft heet. Moet ik mijn radiatorknop vervangen? Graag met spoed.

Plaatsen van een nieuwe cv ketel

Ik wil een nieuwe cv ketel ophangen. De ketel dient verbonden te worden met een boiler waarin warm water opgevangen wordt dat in de zomer heel heet kan worden.

Kraan vervangen

Ik zoek een loodgieter die twee kranen kan vervangen in mijn woning. Eén kraan bevindt zich in de keuken en één in de badkamer. De nieuwe kranen zijn al aanwezig.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Actueel wordt het huis door een gas smuiger verwarmt. Alle ramen zijn van HR glas voorzien en buitenkanten zijn geïsoleerd. Ik wil in de komende tijd deze isolatie verder verbeteren(dikkere vloerisolatie en ongeisoleerde buitenmuur isoleren) en een solarboiler/zonnecellen laten plaatsen. Het huis staat direct aan een kanaal, daarom die idee naar een water/water warmtepomp te kijken. Die smuiger wil ik houden maar meer om het huis echt warm te maken terwijl warmtepomp/solarboiler voor de basiswarmte zouden zorgen.

Gat in betonnen vloer boren voor afvoer toilet

De staande wc pot vervangen door een zwevende. Waardoor de afvoer meer naar achteren Moet omdat we Anders veel ruimte verliezen. Dus er moet een nieuw gat worden geboord en de afvoer in de kruip ruimte moet worden aangepast.

Split airco plaatsen

Wij willen graag een split airco laten plaatsen. Win hebben een plat dak. De aircos komen in 2 slaapkamers.

Vloerverwarming aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ongeveer 90 m2 vloerverarming te plaatsen, betreft alleen de benedenvloer. Zowel hout als betonnen ondervloer. Bestaande jaren 50 woning.

Split airco opnieuw aansluiten

Split airco is verplaatst waarbij leidingen niet meer bruikbaar zijn. Nieuwe leidingen nodig en deze opnieuw monteren. Ook moet deze worden bijgevuld.

Afvoerkanaal plaatsen voor houthaard

I have brand new wood burning stove which need to be connected. In my current house there is a pipe in the chimney but it is not good enough according to safety regulations. The house is around 1.5 a 2 floors (no attic). Do you provide the service for installation and free quotes?

Grond/water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken?Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaande woning (200 m2) met een tuin rondom (totaal kaveloppervlak 660 m2). Liefst (indien mogelijk en zinvol) een combinatie van horizontale en verticale buizen. Geschatte benodigde capaciteit 8-10 kWh). Ben bezig mijn woning energieneutraal te maken. Aanwezig zijn al een laag-temperatuur vloerverwarming, vloer-, spouw- en dakisolatie en 20 zonnepanelen. Offerte is getekend voor nog eens 20 zonnepanelen, heb een offerte reeds beschikbaar voor zonnecollector en -boiler (200 liter).

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik zoek een partij voor het renoveren van 37 standleidingen in een flat met vier verdiepingen. Er is een inspectierapport aanwezig.

Ventileren van de kruipruimte

Ik zoek een partij die twee ventilatiekokers kan plaatsen ten behoeve van de kruipruimte die momenteel niet goed geventileerd wordt. De woning is goed bereikbaar.

Pelletkachel en zonneboiler aanschaf

Ik wil graag wat meer informatie winnen betreft het plaatsen van een pelletkachel welke de cv installatie verwarmt en voorziet. Al dan niet in combinatie met de aanschaf van een zonneboiler. Dit alles geplaatst in een jaren '60 hoekwoning woning, twee onder 1 kap, met een inhoud van 280 m3. Momenteel verwarmen we een via een op het gas aangesloten cv (met radiatoren) en houtkachel.

Warmtepomp installatie

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Water - Water warmtepomp gewenst.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning moet nog gebouwd worden.

Buitenkraan laten maken

Ik wil graag een buitenkraan laten aansluiten in onze tuin. Helaas bevindt de keuken (en dus waterleidingen) zich aan de voorkant van het huis en onze tuin uiteraard aan de achterkant van het huis. De afstand is ongeveer 8 meter. Wellicht zullen er dus extra leidingen getrokken moeten worden. Waarschijnlijk kan het via de kruipruimte want er zit een luik bij de voordeur. Ik wil er een mooie haspel op aangesloten hebben (die we zelf zullen aanschaffen). Wat gaat dit ongeveer kosten?

Buitenkraan aanleggen

Bij het appartementencomplex willen wij een buitenkraan laten aanleggen. Er zit een kraan in de hydrofoorruimte. Deze willen we graag "verlengd" hebben naar buiten in verband met het water kunnen geven aan de tuinplanten. De leiding zal ongeveer 3 a 4 meter verlengd moeten worden. De buitenkraan moet in de hydrofoor afgesloten kunnen worden.

Buitenkraan laten maken

Een buiten kraan laten maken wat het gaat kosten

Vraaggestuurde mechanische ventilatie plaatsen

Wij willen de ventilatie van onze eensgezinswoning uit 1987 laten vernieuwen en reinigen. De installatie is nu type C maar nog niet vraaggestuurd. Op twee plaatsen moet een nieuw rooster komen. 1) In de keuken is bij een verbouwing een rooster weggelaten, die moet weer terug. Eventuele afwerking in overleg. 2) Op zolder is geen rooster maar wel CO2 opbouw. De ventilatie box zit op minder dan 2 meter afstand van de (houten) wand waar het nieuwe rooster moet komen. Geen verdere afwerking nodig. - Vochtsensor in badkamer - Zonder sensor in toilet - CO2 sensor in keuken - CO2 sensor op zolder Stroomverbruik en geluidsproductie zijn erg belangrijke factoren voor ons.

Gasleiding aansluiten in snackwagen

Ik heb een nieuwe snackwagen waar de gasleiding in moet geïnstalleerd worden. Drie LPG flessen op 1 leiding in een bergruimte {kast} andere kant van het paneel 2 frituurpannen op 1 leiding.

Radiator aansluiten

Ik wil de radiator verwarming ophangen laten en deze aansluiten op de bestaande buis.