Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan plaatsen:

Buitenkraan plaatsen

Wat kost het om een buitenkraan te plaatsen. De plaats kan op de muur waar ook de keuken zit
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan plaatsen uit heel Nederland:

buitenkraan plaatsen

Graag een buitenkraan plaatsen aan de buitenmuur bij de tuin

Buitenkraan

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan laten plaatsen aan de achterzijde van de woning ten bate van de tuin. Er is aan de achterzijde geen waterleiding aanwezig, dus moet of vanuit de meterkast aan de voorzijde gehaald worden of vanuit het toiletkraantje. De vloer is van beton.

Buitenkraan tuin

Wij willen een buitenkraan laten plaatsen in de achtertuin, wij willen deze in de gevel realiseren. Er is geen waterleiding in de buurt, dit zal via de kruipruimte moeten.

Lekkende buitenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. De buitenkraan moet vervangen worden (huidige kraan lekt). Ik heb zelf geen kraan aangeschaft. Op de kraan moet de tuinslang kunnen worden aangesloten. Het moet plaatsvinden in de achtertuin, deze is goed bereikbaar.

Buitenkraan aanleggen

Plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin vanuit de meterkast. Nieuwbouwhuis recent opgeleverd, zonder voorbereidende werkzaamheden.

Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Wij willen graag een vorstvrije buitenkraan aanleggen in onze tuin. Wij weten niet zeker of het mogelijk is om het via onderkruipruimte te doen. We willen daarom graag een offerte/specificatie ontvangen, in het geval de kraan wel via de onderkruipruimte kan worden aangelegd en indien dat niet mogelijk is wat de oplossing is om alsnog een buitenkraan te plaatsen en de bijbehorende prijs. Alvast bedankt!

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen naast de voordeur. De waterleiding zit in de meterkast ± 1 meter achter de buitenmuur waar de kraan geplaatst moet worden.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan in de tuin tegen de voorgevel van de woning. Het betreft een woning zonder kruipruimte. De woning is al voorbereidt (loze buis) voor het plaatsen van een buitenkraan. In de tuin nabij voorgevel moet er nog wel worden gegraven om bij de loze buis te komen.

Buitenkraan realiseren

Nog niet aanwezig, wil een buitenkraan laten plaatsen. Er zijn geen leidingen aanwezig, wel een kruipruimte.

Vorstvrije buitenkraan laten plaatsen

Beste, allereerst zou ik graag aan de achterkant van het huis (tuinkant) een gevel (liefst vorstvrije)buitenkraan laten plaatsen. De keuken zit aan de voorkant, vanuit hier is een leiding vanuit onder de gootsteen recht door de muur naar buiten getrokken voor de buitenkraan aan de voorkant het huis. Deze zou ik graag laten checken of dit qua vorst voldoende of dat er mogelijk een aftapkrantje onder de gootsteen geïnstalleerd moet worden. Graag zou ik hiervoor een indicatie van de kosten ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Partners

Partners van Casius