Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor airco geplaatst en geleverd hebben:

Airco geplaatst en geleverd hebben

Ik wil een airco geplaatst en geleverd hebben op het dak van een dakkapel gelegen op de 1e verdieping.
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco geplaatst en geleverd hebben uit heel Nederland:

Laten monteren van split unit airco

Ik ga een split unit (airco) aanschaffen en wil deze graag laten plaatsen in de slaapkamer. De buiten unit zal beneden op de grond geplaatst moeten worden en dan zal de verdere buizen werk en bedrading naar boven moeten en dan door de muur naar binnen. (deze muur is van hout en isolatie) binnen airco aan de muur worden geplaatst deze is van beton. Voor verdere info is het denk ik verstandig om langs te komen en de situatie te bekijken.

Extra groep meterkast

Graag wil ik een offerte ontvangen voor een extra groep in de meterkast, deze is bedoeld voor de airco, die binnenkort geplaatst wordt.

Airco plaatsen

Ik wil graag een Spit airco laten plaatsen en laten aansluiten. Ik heb de airco nog niet. Ik woon op de Twee etage. het grote gedeelte van de airco moet aan de buitenkant worden geplaatst, het kleinere gedeelte aan de binnenkant. Kan via het balkon, daarnaast is het complex ook voorzien van een lift.

Vacumeren van een split airco installatie

Hallo, ik heb zelf een singlesplit unit geplaatst en een van de laatste stap is het vacumeren van het systeem. Het gaat om een Panasonic CU-FZ25WKE gevuld met R32.

Leveren en plaatsen zonnepanelen

Wij zitten er aan te denken om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen. Ruimte op het dak is 4,70 hoog en 5,50 breed tussen de ontluchtingskappen. Ons jaarlijks verbruik is 3500 kWh, maar binnenkort hebben we airco's, dus stroomverbruik zal wel toe gaan nemen. Zelf heb ik pas een nieuwe groepenkast geplaatst en een extra kabel naar zolder gelegd voor de droger, dus deze kabel wil ik aansluiten op een PV-verdeler, daar kunnen de zonnepanelen op. Ik heb een elektro achtergrond, dus ik zorg ervoor dat dit voor die tijd aanwezig is. Wat zou je ons kunnen adviseren en wat zal het gaan kosten? Hoor graag van je.

Airco installeren

Het installeren van een TCL 12000 BTU airco. Airco units, koper leiding (5 meter welke ingekort dient te worden), buitenbeugel, bekabeling zijn aanwezig. De binnenunit is bevestigd, er dient nog een gat te worden geboord door een buitenmuur alwaar de buitenunit geplaatst moet worden. Klus omvat het plaatsen, en in bedrijfstellen (incl. vacumeren en afvullen met R32).

4 Airco's solderen en in bedrijfstellen

Ik heb 4 Nieuwe split units op een plat dak geplaatst, alle leidingen gelegd, schakelbare stopcontacten geplaatst. De buitenunits zijn zeer toegankelijk, ruimte genoeg op het platte dak. 2 buitenunits staan op muurbeugels en daarvoor staan de 2 andere buitenunits. Bij de binnenunits liggen de leidingen over elkaar heen, dus overlengte. Ik zoek iemand die de leidingen binnen en buiten wil solderen, airco's in bedrijf stellen.

Airco's plaatsen

Ik wil 2 qlima split airco units laten plaatsem van 2,6 kw resp 3,2 of vergelijkbaar. Beide vanaf de begane grond bereikbaar. Buitenunits kunnen op platdak geplaatst worden. De afstand tussen binnen en buiten unit is maximaal 5 meter. Natuurlijk afloop condenswater mogelijk. Gevraagd wordt een offerte voor montage met de daarbij horende installatie materialen inclusief in bedrijfstelling

Latei plaatsen, een stuk extra muur doorbreken en een schuifpui plaatsen

Ik wil een latei laten plaatsen in een draagmuur zodat een schuifpui van 2 meter geplaatst kan worden. Is een oud huis uit 1904. Er zit nu een raam, deze moet weg en het gat moet groter gemaakt worden. Een constructie berekening moet nog gemaakt worden. Boven het raam zit ook een airco, deze moet weg en het gat moet daar dicht gemaakt worden. Verder moeten de maten worden opgemeten, zodat ik de schuifpui kan bestellen. Over een week krijg ik de sleutel. De schuifpui kan binnen 2-3 weken geleverd worden als ik die bestel.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Graag willen wij op onze zolder 1 of 2 slaapkamers creëren. De zolder is 6,70 bij 6,30 en ongeveer 4 meter hoog. Een zo'n groot mogelijke dakkapel (liefst kunststof) dient achter geplaatst te worden. Tevens willen wij de mogelijkheden bespreken om een extra verdieping te maken met waar mogelijk een vaste trap zodat we daar een hoop spullen kunnen opbergen. Verder: aftimmeren en afwerken zolder, stucwerk, extra radiatoren voor in slaapkamer(s), aanleg extra stopcontacten en elektra in slaapkamer(s) en aanleg van airco op slaapkamer achterkant.Tevens staan wij open voor ideeën en (her)inrichten van zolder door vakmensen die hier verstand van hebben.

Partners

Partners van Casius