Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leidingen bevriezen en radiator verplaatsen:

Leidingen bevriezen en radiator verplaatsen

Wij willen de radiator kwart slag gedraaid hebben in appartementencomplex. Deze staat namelijk nu onder het raam en moet tegen de muur komen. Graag hiervoor de leidingen bevriezen.
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen bevriezen en radiator verplaatsen uit heel Nederland:

Radiator verwijderen

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen (blokverwarming) . Afvoeren optioneel.

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen

In verband met het vervangen van een nieuwe keuken willen we de radiator in de keuken verwijderen en de leidingen laten bevriezen. De nieuwe keuken zal geplaatst worden op 18 december en ruim een week van te voren willen we dat deze klus klaar is. We wonen op de eerste verdieping van een flat met 7 verdiepingen. Graag zie ik daarom offerte tegemoet voor deze klus.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen blokverwarming

Voor een verbouwing dienen 3 radiatoren gedemonteerd te worden welke zijn aangesloten op een blokverwarming. indien mogelijk een afsluiter er tussen zodat de radiator later zelf terug op te hangen is. Verder heeft er in het verleden in de keuken een verwarming gezeten. Deze is door de vorige bewoners verwijderd echter zit er nog wel een verwarmingsknop aan de leiding. Deze zou ik graag ingekort willen hebben. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Radiatorkranen vervangen in flat

In mijn appartement (6e verdieping) met blokverwarming, zijn 5 radiatoren. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 5 kranen door thermostaatkranen omdat de huidige kranen warmwater doorlaten terwijl ze dicht staan. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen (of gebruik maken van demobloc van comap) is nodig, er zijn strangafsluiters in de kelder.

Leidingen bevriezen

De radiator in de keuken heb ik verwijderd, maar leidingen zitten in de weg voor plaatsen van een andere keuken. Ik woon op de derde verdieping (tevens de bovenste). De radiator hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om 2 leidingen die ongeveer een halve meter de muur steken. Afvoeren van de leidingen kan ik zelf doen. De keuken wordt in december geplaatst, het project heeft enige haast.

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen blokverwarming

Ik wil de radiator in de keuken verwijderen die ik niet gebruik. Radiator zit ook in de weg voor plaatsen van een andere keuken. Ik woon op de de 7e verdieping, de flat heeft 9 verdiepingen.

Zeven radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen

In mijn appartement met blokverwarming, zijn 7 radiators. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 7 kranen door thermostaatkranen. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen is nodig. Als ik het goed heb begrepen, kunnen enkele radiatoren met een soort tussen kraan worden afgesloten. Ik heb ook radiatoren staan, graag ontvang ik advies of ik deze moet laten staan of dat deze beter vervangen kunnen worden. Als ze vervangen moeten worden, deze graag afvoeren.

Leidingen bevriezen en oude kranen verwijderen

Ik ben opzoek naar iemand die de twee oude kranen kan verwijderen, inclusief knie en een nieuwe thermostaat en voet kraan aanbrengen. De leiding moeten bevroren worden en een bocht moet verwijdert worden. Er zit een links en rechts een verbindingsstuk. Daarna moet er een mof geplaatst worden met een ontluchting. De verwarming is al weg. Het gaat in totaal om drie bevriezingen. Het gaat om 2 adressen in hetzelfde flat gebouw. Afvoeren is niet nodig.

Leidingen bevriezen, radiator loskoppelen en leiding afdoppen

Ik wil een CV blokverwarming radiator laten verwijderen na bevriezen van de leiding en deze blokverwarming leiding laten afdoppen.

Leidingen bevriezen en radiator verwijderen

Ik heb een kleine radiator in de badkamer. Deze wil ik graag laten verwijderen omdat hij in de weg zit voor mijn wastafelblad. Ik woon in een appartement en heb blokverwarming. De leiding voor deze radiator komt van de buurvrouw schuin onder mij en deze heeft haar serviceluik met de kraantjes overgetegeld. Daarom wil ik graag de leidingen laten bevriezen om zo alsnog van mijn radiator af te komen. Oude radiator mag meegenomen worden door de monteurs, indien gewenst.

Partners

Partners van Casius