Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verlengen gasleiding:

Verlengen gasleiding

Voor een nieuwe keuken moet de gasleiding worden verlengd. De plek waar het nieuwe fornuis moet worden aangesloten is ongeveer 1 meter verder. De leiding mag gewoon over de muur worden verlengd. Graag een offerte op basis van totaalprijs inclusief alle bijkomende kosten.
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlengen gasleiding uit heel Nederland:

Gasleiding verleggen en verlengen

Gasleiding moet worden verlegd, in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. In de nieuwe opstelling wordt de gasleiding op 1. 5 tot max. 3 meter van huidige aansluiting verplaatst. Dit weekend gaan wij de keuken demonteren. Afspraak liefst aankomende week (45) of week (46). Wij ontvangen graag een offerte.

Gasleidingen laten keuren

Wij hebben 3 jaar geleden onze gasleiding laten verlengen door een loodgieter. Wij willen deze nu laten keuren. Hierbij willen we ook graag een keuringsrapport. Wat zijn hiervan de kosten?

Gasleidingen verlengen

Ik wil graag de gasleiding vanuit onze keuken naar onze bijkeuken verlengen/laten leggen. Dit i.v.m. een te grote gasfornuis die niet op de plek past waar het hoort te staan in de keuken.

Gasleiding voor een gasfornuis verlengen

De gasleiding voor het gasfornuis moet een stukje verlengd worden zodat de slang van het gasfornuis erbij kan, nu is het te kort. Het gaat om een verlenging van circa 0.5 meter. Alvast bedankt.

Gasleiding en waterleiding verleggen

Onlangs hebben wij een huis gekocht en graag zouden wij het volgende willen doen: Er is een kamer waar voorheen de keuken was en waar nu nog gasaansluiting en een watertoevoerkraan is, maar verder is de kamer leeg. We willen van deze kamer een slaapkamer maken. De keuken willen plaatsen in onze woonkamer. Tussen de voormalige keuken en de woonkamer is de badkamer. Graag zouden wij gas en waterleiding dwars door de badkamer naar de woonkamer willen verplaatsen of verlengen, zodat we in de woonkamer de gas leiding- en waterleidingkraan krijgen. Ook de watertoevoer voor de toekomstige spoelbak en vaatwasser zou aanwezig moeten zijn in de keuken. Zou u kunnen aangeven of dit mogelijk is en zo ja, hoeveel gaat het ongeveer kosten en hoe lang is er voor nodig om dit gedaan te krijgen?

Gasleiding vanuit de keuken verlengen

Wij zoeken een loodgieter die een gasleiding vanuit de keuken kan verlengen naar de woonkamer ten behoeve van een gashaard. Het zal circa 6 meter zijn. Er is geen kruipruimte om de leiding door te voeren. De sleutel krijgen we eind januari dus begin februari mogelijk uitvoeren.

Gasleiding verlengen in de keuken

Ik wil de gasleiding laten verlengen voor de gaskookplaat van de nieuwe keuken. De gasleiding moet van de muur naar het keukeneiland met een lengte van ongeveer 6 meter.

Gasleiding verleggen en verlengen

Het gaat om een gasleiding verleggen en verlengen in verband met de plaatsing van een nieuwe keuken. De bestaande gasleiding wordt op dit moment niet gebruikt en zit achter een voorzetwand. De leiding zal ongeveer 2 meter verlengd moeten worden.

Gasleiding voor het fornuis verleggen

Ik ben op zoek naar een vakman die een bestaande gasleiding kan verlengen. Ik wil in mijn keuken het fornuis op een andere plek plaatsen, daarvoor heb ik een gasleiding nodig. Deze leiding moet ongeveer 3 meter verlengd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Galeiding in de keuken aanpassen

Ten behoeve van een nieuwe keuken moet er een gaskraan voor de kookplaat welke nu op circa 90 centimeter hoogte zit omlaag gebracht worden naar 70 centimeter en circa 20 centimeter zijdelings verplaatst. Het eventuele hak en breek werk kan ik zelf voorbereiden. Het betreft een zachte gipsen tussenmuur. Het werk omvat het wegnemen van de oude haakse afsluitkraan; het verlengen van de gasleiding naar het nieuwe punt en het weer monteren van een afsluitkraan. De uitvoering kan direct of in augustus plaatsvinden. Wat zou dit kosten en wanneer bent u beschikbaar?

Partners

Partners van Casius