Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Wormerveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Wormerveer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Wormerveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Wormerveer of directe omgeving.

64 klanten uit Wormerveer bevelen een bij Casius in Wormerveer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Wormerveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Wormerveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Wormerveer:

Leidingen bevriezen en radiator verplaatsen

Wij willen de radiator kwart slag gedraaid hebben in appartementencomplex. Deze staat namelijk nu onder het raam en moet tegen de muur komen. Graag hiervoor de leidingen bevriezen.

Vervangen keukenkraan

Keukenkraan vervangen. Er is al een nieuwe kraan aanwezig.

Geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp

Oude geiser op zolder die zorgt voor bad en douche water wil ik laten vervangen voor een duurzame boiler (elektrisch/geen gas) of warmte pomp. En mogelijk 2 kleine elementen om de slaapkamer minimaal te verwarmen. Er worden zonnepanelen geplaatst en ik overweeg een zonneboiler te plaatsen op de panelen van mijn aanbouw dak. Ik Laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en varianten en ontvang daarbij de prijzen. Bij goede klik wil ik dit jaar nog overgaan op duurzaam verwarmen.

Warmtepomp installeren

ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Het gaat om een nieuwbouw woning van 75 m2. Wat ik nodig heb is 5 kw 300 l boiler. Het moet ook tegelijkertijd een ventilatiesysteem worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Onderhoudsbeurt voor een keukengeiser

Mijn Vasco geiser heeft een onderhoudsbeurt nodig.

Warmtepompboiler installeren

Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2016. Ketel en Elga warmtepomp zijn gemonteerd in garage. Garage is bereikbaar via keuken en buitenom. Er is vloerverwarming aanwezig in garage. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik wil een houtkachel en rookkanaal plaatsen. Er moet ook een hittebestendige vloer komen. Het rookkanaal moet ongeveer 6 meter worden. De oude schouw wordt eruitgehaald.

Verlengen gasleiding

Voor een nieuwe keuken moet de gasleiding worden verlengd. De plek waar het nieuwe fornuis moet worden aangesloten is ongeveer 1 meter verder. De leiding mag gewoon over de muur worden verlengd. Graag een offerte op basis van totaalprijs inclusief alle bijkomende kosten.

Water - warmtepomp leveren en plaatsen

Bij een nieuwe woning wil ik een nieuwe warmte pomp all electric hebben geïnstalleerd. Deze warmte pomp bezit ik nog niet, dus of deze ook meegenomen kan worden in de prijs/offerte. Het gaat dus om het leveren en installeren van deze warmte pomp.

Water-water warmtepomp installeren voor hotel

Er is al een bron aanwezig, hier moet een water - water warmtepomp op aangesloten worden om circa 1000 m2 te verwarmen, 30 hotelkamers in te stellen per kamer.

Gehele woning voorzien van leidingwerk

1 gezinswoning rijtjeshuis. Woonoppervlakte is 68 m2. Betreft 3 slaapkamers. Geen CV aanwezig. Graag een offerte voor een complete installatie. Graag een vakman die mij kan informeren en adviseren welke installatie het best geschikt is voor mijn woning.

Vloerverwarming en een dekvloer leggen

Het gaat om een woonkamer van 50 m2 waarin we vloerverwarming in de vorm van matten wensen. De fundering wordt deze zomer gedaan dus er ligt straks een schuimbeton vloer waarop de vloerverwarming komt te liggen. We kunnen zelf voorbereidend werk doen en meehelpen. Graag daarna de vloer afwerken met een zandcement dekvloer dekvloer. Ik hoor graag wat de kosten en mogelijkheden zijn.

Convector paneelradiatoren vervangen

Ik heb nu convector paneelradiatoren en wil deze vervangen voor nieuw convector paneelradiatoren. De vakman dient de radiatoren in te meten, te installeren en aan te sluiten. De leidingen zijn nu nog laag aanwezig dus wellicht dienen de kranen ook aangepast te worden.

Kranen monteren

Ik wil een wastafel en een douche mengkraan laten vervangen. De nieuwe kranen heb ik in mijn bezit. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiatoren laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 4 radiatoren. Radiatoren ophangen. Geen bijvul of ontluchting. Het gaat om een blokverwarming! De buizen van de blokverwarming zijn dikwandig. Buizen zitten met schroefdraad vast. Radiatoren afmetingen: 1 x Thermrad compact-4 plus 500 hoog x 1400 type 33 3832 Watt 1 x Thermrad compact 4 plus 500 hoog x 2000 type 22 3860 Watt 1 x Thermrad compact-4 plus 500 hoog x 2000 type 21 3072 Watt 1 x Thermrad compact-4 plus 500 hoog x 1400 type 21 2150 Watt De 4x Aansluitset voor zij-aansluiting. Radiatoren Thermostatisch. Verder zijn de leidingen recht vanuit de blokverwarming naar de radiatoren. Water zal geleegd worden vooraf en hoeft niet bijgevuld te worden.

Gasleiding vervangen

Er zit een lek in mijn huidige leiding. Het lijkt mij nu beter om deze af te doppen en een nieuwe leiding te laten leggen onder het huis. De huidige leiding zit achter houten wanden. Ik heb een kruipluik bij de hoofdkraan en een kruipluik in de keuken. Afstand is ongeveer 9 meter. De kruipruimte is nauw.

Split unit airco bijvullen

Split Unit airco (Maiko) geeft foutmelding E4 en blaast geen koude lucht meer, blijkbaar dient het systeem bijgevuld te worden.

Radiator vervangen in de badkamer

Radiator vervangen in de badkamer.

Vaatwasaansluiting maken

Ik wil een vaatwasseraansluiting laten plaatsen in de keuken, er is een stopcontact in de buurt en de kraan zit er niet ver vandaan. Graag wil ik weten wat het kost en wanneer het geplaats van worden zodat ik me vaatwasmachine kan gebruiken. Gelieve mij mailen in plaats van bellen

Radiatoren installeren

Wij willen 5 radiatoren installeren in de woonkamer, slaapkamers en badkamer. Wat zijn de arbeidskosten per uur? We hebben de radiatoren al gekocht. Ook hangt er al een CV ketel op zolder. Er hebben nog geen radiatoren op aangesloten gezeten. Er zullen ook leidingen aangelegd moeten worden.

Wasbak in de badkamer vervangen

Graag wil ik de wastafel in de badkamer laten vervangen. Dit mag een simpele wasbak gaan worden.

Afvoer wasmachine en droger verbeteren/aanpassen

Een wat provisorisch aansluit-/afvoerpunt van de wasmachine moet verbeterd/aangepast worden, zodat dat deze probleemloos, zonder lekkage, gebruikt kan worden.

Split airco plaatsen in een kantoorpand

Ik wil in ons kantoorpand een split airco installeren (al in ons bezit). Gat in het dak is aanwezig, ook installatiemateriaal. 1 unit moet op het dak komen. In verband met garantie op de airco willen wij het niet zelf doen, maar door een erkend bedrijf. Het liefst op korte termijn!

Radiator plaatsen in de badkamer

Ik wil graag mijn radiator in de badkamer plaatsen. De leidingen zijn al aanwezig in de badkamer. De radiator dient alleen gemonteerd te worden.

Aanvoer en afvoer van de wasmachine verplaatsen

De aansluiting + afvoer van de wasmachine zit nu beneden in de keuken. Ik wil deze graag naar de overloop boven laten verplaatsen. Er loopt daar al een waterleiding (leidingen zijn zichtbaar en dus makkelijk te bereiken). Waarschijnlijk kan de afvoer recht naar beneden. Die komt dan in de woonkamer uit tegen de keukenmuur aan. Dan zal er nog een verbinding door die muur gemaakt moeten worden naar de oorspronkelijke afvoer.