Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor horeca afzuiginstallatie installeren:

Horeca afzuiginstallatie installeren

We willen een horeca afzuiginstallatie installeren. De verwachte breedte is 2 meter. Er is geen luchtafvoer in het pand aanwezig. Hiervoor moet een oplossing worden gevonden, bijvoorbeeld een gat maken door de buitenmuur (deze grenst aan een steeg), of een gat in het dak (het betreft een plat dak, boven de begane grond). De afzuiginstallatie moet zo weinig mogelijk geur in de omgeving verspreiden, dus een goed (geur)filter is vereist.
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horeca afzuiginstallatie installeren uit heel Nederland:

Complete horeca-afzuigkap installeren

In het pand van onze studentenvereniging hebben wij een keuken van 4 x 3 meter waar nu een oude afzuiginstallatie hangt. Wij gebruiken de keuken vaak, er staat een 6-pits gasfornuis/oven van 1,5 meter breed. De huidige afzuiginstallatie werkt slecht en we willen die graag laten vervangen door een RVS-afzuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er is een aansluiting naar boven door een schacht. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw voorstel en prijsopgave. Daarover moeten we met het bestuur en de leden even overleggen. U kunt mij via het mobiele nummer bellen voor een afspraak.

Horeca afzuigkap installeren

In mijn restaurant wil ik graag het afzuigsysteem laten vervangen daar de oude afzuiginstallatie niet goed meer werkt. Hiervoor zouden wij graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

Afzuiginstallatie plaatsen in de keuken

Ik zou graag de opties willen bespreken voor het plaatsen van een afzuigkap (4 meter breed) en een geurfilterkast (2 m x 70 cm x 70 cm). De werkzaamheden zullen vanaf 3 augustus moeten plaatsvinden i.v.m. de sleuteloverdracht. Graag installateur met horeca ervaring. Telefonisch alleen weekend en/of na kantoor uren (vanaf 17:00 uur).

Casco horecaruimte verbouwen

Het betreft een casco horeca ruimte (lichte horeca). De wanden en vloeren worden glad en gestuct opgeleverd. Totale oppervlakte ± 100 m2. Verdeling keuken 40 m2, verkoopruimte 60 m2, weinig houtwerk. Algemeen. - betonvloer gieten, vlinderen en lakken; - plaatsen scheidingsmuur tussen keuken en verkoopruimte, gipsblokken Keuken. - aanvoer en afvoer water (2 punten); - aan en afvoer afwas machine. Verkoopruimte. - wand tegelen, voegen, verven; - wand voorzien van (Led)verlichting; - aan en afvoer water (2x); - 10 plaatsen stroompunten; - 2 plaatsen krachtstroom; - plaatsen van verzinkte leiding goten; - aanleggen afzuiginstallatie vanaf ovens in verkoopruimte naar de achterzijde van ruimte (door keuken). Sanitair. - toiletruimte uitbreiden door middel van een muur uitbreken en nieuwe muur plaatsen; - plaatsen toiletpot en ruime handwasgelegenheid; - nieuwe deur plaatsen en aflakken.

Horeca afzuigmoter vervangen

De motor van onze afzuiginstallatie heeft het begeven, en moet vervangen worden. Daarnaast is het kanaal nog nooit schoongemaakt, dus dat zal ook moeten gebeuren. Een en ander heeft nogal haast, wij zijn een café in de Staatsliedenbuurt in A'dam. Het liefst zou ik het nog deze week gerepareerd zien.

Horeca afzuiginstallatie installeren

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte voor het leveren en installeren van een afzuiginstallatie voor een horecagelegenheid. Deze moet voorzien zijn van een standenregelaar en een magneetklep. Er zal ongeveer 55 meter buis geplaatst moeten worden voor het luchtafvoerkanaal. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Casco horecapand verbouwen en inrichten

Ik ben op het moment voor 2 horeca panden aan het onderhandelen. Graag wil ik weten wat dit ongeveer gaat kosten, voor de begroting van de kosten en onderhandelen. Casco horecapand inrichten Het eerste pand is ongeveer 105 m2 groot. - Wanden + plafond moet gesausd en geverfd worden - Vloer van 39 m2 dient verhogen te worden (verhogen van -+80 cm) - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Er dient een wc ingebouwd te worden (inclusief wanden en wastafel) heren en dames toilet - Spoeltafel aansluiten en wand achter de spoeltafel betegelen - Geheel horeca afzuiginstallatie dient aangesloten/aangelegd te worden. - Keukenvloer moet voorzien van huidige norm van horeca HACCP en voor zien van schrobput - Riolering voor wc’s en schrobput - Elektra dient groot gedeeld gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - Plafond speakers aanleggen (plafondplaten moet dan dus ook opnieuw plaatsen) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Het 2de pand is ongeveer 90 m2 groot - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Elektra dient een paar puntten gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - PVC vloer over de tegels(vloerverwarming) (ongeveer 55 m2) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Optioneel: lost van de eerste opdracht -Radiotoren plaatsen -Geluidsisolatie -Vetput