Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Weesp of directe omgeving.

349 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Weesp:

Controle (bad)geiser

Ik wil de geiser laten controleren, incl. onderhoudsbeurt.

Afvoerleidingen koudwaterkraan verplaatsen op zolder

Op de zolderruimte willen de (koudwater)kraan en de afvoerleiding voor de wasmachine en wasdroger verplaatsen middels ombouw. Het gaat hier om 2 meter afvoerleiding verleggen en een nieuw verbindingstuk voor de kraan, waar de bestaande waterleiding al loopt. Als bijlage meegestuurd: huidige situatie en situatie hoe het er uit zou kunnen zien (foto van de buren).

Horeca afzuiginstallatie installeren

We willen een horeca afzuiginstallatie installeren. De verwachte breedte is 2 meter. Er is geen luchtafvoer in het pand aanwezig. Hiervoor moet een oplossing worden gevonden, bijvoorbeeld een gat maken door de buitenmuur (deze grenst aan een steeg), of een gat in het dak (het betreft een plat dak, boven de begane grond). De afzuiginstallatie moet zo weinig mogelijk geur in de omgeving verspreiden, dus een goed (geur)filter is vereist.

Warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een warmtepomp voor mij kan plaatsen voor het verwarmen de begane grond van een woonhuis 5,5 bij 12 meter, standaard hoogte. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakgoot vervangen

Ik wil de dakgoten vervangen van 3 woningen. Het gaat om totaal ongeveer 30 meter aan dakgoot. Het is een zinken dakgoot en ik wil er een zinken dakgoot voor terug.

Water-warmtepomp installeren

Ik ben op zoek naar iemand die een water-warmtepomp voor mij kan plaatsen. De woning is gebouwd op een plateau midden in het water. Dus onder de woning is water. De ligging is in een haven. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning

Houtkachel plaatsen inclusief afvoerkanaal

Ik heb naast mijn woning de garage doorgebroken en daar een leefruimte van gemaakt met ramen. Deze ruimte heeft een plat dak. Ik wil graag een houtkachel laten installeren, incl. geschikt afvoerkanaal en buizen, en hittebestendige plaat voor op de vloer. Wat verder belangrijk is dat de vakman dit allemaal goed en netjes weet af te werken aangezien dit een leefruimte is, voor ons van belang dat het geheel sfeervol blijft.

Radiatorkraan vervangen

Door gebrek aan een afsluiter (blokverwarming in studio/flat) en defect aan radiatorkraan moet leiding bevroren worden om kraan te kunnen vervangen.

Airco laten monteren

Ik wil een airco kopen bij de Praxis en deze laten monteren. Het gaat hier om de binnen-unit en de compressor op het dak van de dakkapel. Het betreft hier model 3731.

Afvoer buiten omleiden

Een bestaande uitloop van een goot dichtsolderen en een extra uitloop aan de buitenzijde maken. Deze moet worden aangesloten op de aanwezige afvoerpijp op het riool. Het hemelwater loopt nu in de goot via het balkon wat voor problemen zorgt bij hevige regenval.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik wil graag een buitenkraan achter aanleggen zonder de kruipruimte te gebruiken. Waterpunten zijn alleen aan de voorkant van het huis. Het gaat om ongeveer 10 meter.

Airco ophangen in kleine studio

Een eenvoudige airco ophangen in een studio van 25 m2. Leidingen kunnen door houten wand heen en elektra is aanwezig.

Warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex

Complexe omgeving waarin een 4 tal gebouwen 4 cv installaties staan. Waarvan er 1 ook al een NIBE warmte pomp staat in samenwrking met de Cv. Het betreft twee complete woonboerderijen naast elkaar (circa 500 m2), een hooiberg (100 m2 per laag) en een stal van 40 x 30 m2 (hoog plafond). Een aantal van de huidige radiatoren zijn hoge temperartuursradiatoren. ik zit zelf te denken aan een water- waterwarmtepomp met pulse, maar ik sta open voor goed advies.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan op ons complex. Er is een tappunt aanwezig in de technische ruimte en deze dient dan via de gezamenlijk parkeergarage naar het gewenste punt gebracht te worden, het gaat om een lengte van ongeveer 60 meter.

Elektrische CV aanleggen

Het betreft het aansluiten van 2 radiatoren.

Radiatorknoppen door thermostaatknoppen vervangen

Het betreft het vervangen van de radiatorknoppen door thermostaatknoppen op 5 verwarmingselementen. Graag splitsing in prijs voor arbeid en materiaal, aansluitingen. Wij hebben zelf de slimme thermostaatknoppen in huis.

Houtkachel plaatsen

Ik heb al een kachel gekocht. Ik weet niet of mijn schoorsteen in goede staat is. Ik wil dit graag laten controleren en vervolgens de houtkachel plaatsen. Er is al een rookgasafvoerkanaal aanwezig en er is geen hittebestendige vloer maar er kan wel een metalen plaat geplaatst worden. Die heb ik wel in mijn bezit.

Wasmachine in de berging plaatsen

Graag wil. Ik mijn wasmachine verplaatsen naar de berging. Dus niet in huis maar beneden mijn woning. Alleen er is daar geen waterafvoer enz. Graag wil ik weten of het haal. Baar is ?

Dakdoorvoer plaatsen voor een houtkachel

Ik wil het laatste stuk houtkachel installeren. Deze moet alleen nog door het dak heen. Het maken van een gat in het dak, het plaatsen van de dakdoorvoer en omkokering op de zolderverdieping. Het betreft een hoekwoning.

Schoorsteen voor de houtkachel aanleggen

Ik wil graag een houtkachel geplaatst zien worden met de aanleg van een schoorsteen in mijn houten tuinhuis. Het tuinhuisje is 3 meter hoog. De houtkachel zou dan ongeveer 90 cm zijn en de schoorsteen moet ongeveer 50-80 cm uitsteken boven het dak. Er is geen hittebestendige vloer. Bij de Gamma verkopen ze metalen platen die onder de houtkachel geplaatst kunnen worden. Ik weet niet wat voor kachel ik nog wil.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel plaatsen. De houtkachel moet geplaatst worden in een houten tuinhuis en komt te staan op een houten vloer met daarop een zwarte metalen kachelplaat van de Gamma. Kachel type Livin Flame Lund Zwart of Livin flame Narvik zwart of Kivin flame Flora zwart. Het afvoerkanaal moet ongeveer 2-3 meter worden.

Dubbelwandige flexibele pijp voor houtkachel

Ik wil een flexibele dubbelwandige pijp laten aanleggen in een bestaand schoorsteenkanaal. Daar moet dan een houtkachel op aangesloten worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanbrengen

Wij willen graag een reeds aangeschafte houtkachel (Barbas Box 40 met houtopslagmodule) laten plaatsen in de woonkamer van onze woonboot. Het rookkanaal moet worden aangelegd en steekt hierbij in de woonkamer door het platte dak naar buiten (dak material is gips plafond, isolatie materiaal houten dak met bitumen bedekt). De wens is om dit op zeer korte termijn te laten uitvoeren.

Gasleiding nakijken en repareren

Ik heb zojuist de sleutel gekregen van het huis dat ik heb gekocht. Het gasfornuis is daar verwijderd door de vorige bewoners en ik ruik daar nu gas in het keukenkastje. Ik heb de gaskraan daarom dichtgedraaid. Ik zoek een installateur die hier op korte termijn kan zorgen dat die leiding veilig wordt. Ik wil graag een afspraak maken op woensdag 8 november als dat lukt en anders op een andere ochtend i.v.m. mijn werk.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een nieuw duoblok toilet (onderuitlaat) laten installeren in mijn woning. Het gaat om een verhoogd blok.