Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Weesp of directe omgeving.

339 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, rendabele warmtepomp, lucht-luchtwarmtepomp installeren in woning, warmtepomp installeren, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, warmtepomp monteren, tussenwoning verwarmen, hetelucht verwarming vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Weesp:

Radiatorkraan vervangen

Door gebrek aan een afsluiter (blokverwarming in studio/flat) en defect aan radiatorkraan moet leiding bevroren worden om kraan te kunnen vervangen.

Airco laten monteren

Ik wil een airco kopen bij de Praxis en deze laten monteren. Het gaat hier om de binnen-unit en de compressor op het dak van de dakkapel. Het betreft hier model 3731.

Afvoer buiten omleiden

Een bestaande uitloop van een goot dichtsolderen en een extra uitloop aan de buitenzijde maken. Deze moet worden aangesloten op de aanwezige afvoerpijp op het riool. Het hemelwater loopt nu in de goot via het balkon wat voor problemen zorgt bij hevige regenval.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik wil graag een buitenkraan achter aanleggen zonder de kruipruimte te gebruiken. Waterpunten zijn alleen aan de voorkant van het huis. Het gaat om ongeveer 10 meter.

Airco ophangen in kleine studio

Een eenvoudige airco ophangen in een studio van 25 m2. Leidingen kunnen door houten wand heen en elektra is aanwezig.

Warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex

Complexe omgeving waarin een 4 tal gebouwen 4 cv installaties staan. Waarvan er 1 ook al een NIBE warmte pomp staat in samenwrking met de Cv. Het betreft twee complete woonboerderijen naast elkaar (circa 500 m2), een hooiberg (100 m2 per laag) en een stal van 40 x 30 m2 (hoog plafond). Een aantal van de huidige radiatoren zijn hoge temperartuursradiatoren. ik zit zelf te denken aan een water- waterwarmtepomp met pulse, maar ik sta open voor goed advies.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan op ons complex. Er is een tappunt aanwezig in de technische ruimte en deze dient dan via de gezamenlijk parkeergarage naar het gewenste punt gebracht te worden, het gaat om een lengte van ongeveer 60 meter.

Elektrische CV aanleggen

Het betreft het aansluiten van 2 radiatoren.

Radiatorknoppen door thermostaatknoppen vervangen

Het betreft het vervangen van de radiatorknoppen door thermostaatknoppen op 5 verwarmingselementen. Graag splitsing in prijs voor arbeid en materiaal, aansluitingen. Wij hebben zelf de slimme thermostaatknoppen in huis.

Houtkachel plaatsen

Ik heb al een kachel gekocht. Ik weet niet of mijn schoorsteen in goede staat is. Ik wil dit graag laten controleren en vervolgens de houtkachel plaatsen. Er is al een rookgasafvoerkanaal aanwezig en er is geen hittebestendige vloer maar er kan wel een metalen plaat geplaatst worden. Die heb ik wel in mijn bezit.

Wasmachine in de berging plaatsen

Graag wil. Ik mijn wasmachine verplaatsen naar de berging. Dus niet in huis maar beneden mijn woning. Alleen er is daar geen waterafvoer enz. Graag wil ik weten of het haal. Baar is ?

Dakdoorvoer plaatsen voor een houtkachel

Ik wil het laatste stuk houtkachel installeren. Deze moet alleen nog door het dak heen. Het maken van een gat in het dak, het plaatsen van de dakdoorvoer en omkokering op de zolderverdieping. Het betreft een hoekwoning.

Schoorsteen voor de houtkachel aanleggen

Ik wil graag een houtkachel geplaatst zien worden met de aanleg van een schoorsteen in mijn houten tuinhuis. Het tuinhuisje is 3 meter hoog. De houtkachel zou dan ongeveer 90 cm zijn en de schoorsteen moet ongeveer 50-80 cm uitsteken boven het dak. Er is geen hittebestendige vloer. Bij de Gamma verkopen ze metalen platen die onder de houtkachel geplaatst kunnen worden. Ik weet niet wat voor kachel ik nog wil.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel plaatsen. De houtkachel moet geplaatst worden in een houten tuinhuis en komt te staan op een houten vloer met daarop een zwarte metalen kachelplaat van de Gamma. Kachel type Livin Flame Lund Zwart of Livin flame Narvik zwart of Kivin flame Flora zwart. Het afvoerkanaal moet ongeveer 2-3 meter worden.

Dubbelwandige flexibele pijp voor houtkachel

Ik wil een flexibele dubbelwandige pijp laten aanleggen in een bestaand schoorsteenkanaal. Daar moet dan een houtkachel op aangesloten worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanbrengen

Wij willen graag een reeds aangeschafte houtkachel (Barbas Box 40 met houtopslagmodule) laten plaatsen in de woonkamer van onze woonboot. Het rookkanaal moet worden aangelegd en steekt hierbij in de woonkamer door het platte dak naar buiten (dak material is gips plafond, isolatie materiaal houten dak met bitumen bedekt). De wens is om dit op zeer korte termijn te laten uitvoeren.

Gasleiding nakijken en repareren

Ik heb zojuist de sleutel gekregen van het huis dat ik heb gekocht. Het gasfornuis is daar verwijderd door de vorige bewoners en ik ruik daar nu gas in het keukenkastje. Ik heb de gaskraan daarom dichtgedraaid. Ik zoek een installateur die hier op korte termijn kan zorgen dat die leiding veilig wordt. Ik wil graag een afspraak maken op woensdag 8 november als dat lukt en anders op een andere ochtend i.v.m. mijn werk.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een nieuw duoblok toilet (onderuitlaat) laten installeren in mijn woning. Het gaat om een verhoogd blok.

Radiatorknoppen vervangen

Radiatorknoppen blokverwarming vervangen door thermostaatknoppen. Mogelijk aanleg bidetdouche op het toilet en aansluiten wasmachine in de keuken.

Radiatoren plaatsen

Ik zou graag in de woonkamer, slaapkamer en de hal radiatoren willen vervangen die van de slaapkamer en de hal zijn kleintjes en in de woonkamer hangt er een grote.. wat zijn de kosten hier voor. Oude mogen ook afgevoerd worden.

Toiletdouche in de wc installeren

Toiletdouche aansluiting maken op tegelmuur naast toilet, aansluiten op toevoer waterleiding van toiletreservoir zonder beschadiging van tegel ombouw; toiletdouche, aanvoerslang en ophangbeugel schaf ik zelf aan.

Airco's plaatsen

Wij willen graag in 7 ruimtes airco's en de buitenunit(s). Deze moeten aan het eind van het erf komen, 20 meter vanaf het hoofdhuis af, maar ongeveer 10 meter van het huis af. De kabels moeten door het huis heen. Er moeten ook leidingen getrokken worden door de vakman.

Buiten kraan aanleggen

Onze nieuwbouwwoning zal volgend jaar opgeleverd worden. Wij willen dan graag een buitenkraan plaatsen in de achtertuin. Graag horen wij wat de totaal prijs zal zijn.

Aircoleidingen aansluiten en installatie in bedrijf stellen

Het aansluiten koelleidingen en in bedrijf stellen van 3 nieuwe airco's (Samsung split units van 9000BTU). De volgende delen zullen vooraf gemonteerd zijn: De binnen- en buitendelen; Leidinggoten (incl. Gaten door muur); Leidingen (leidingafstand 1 x 1,5 meter, 1 x 4 meter en 1 x 8 meter); Bekabeling (inclusief aansluitingen). Het gaat dus eigenlijk alleen om het aansluiten van de koelleidingen tussen de binnen- en buitendelen. De delen zullen goed toegankelijk zijn (2* buitenunit op bestrating en 1* buitenunit verhoogd op een schuur). Tevens het in bedrijfstellen. Eventueel aanvulling van koelmiddel, maar het zijn nieuwe split units.

Buitenkraan aan laten leggen

Het gaat om het aanleggen van 1 buitenkraan inclusief leidingwerk. De afstand tot de meterkast is ongeveer 6 meter. Er is een normale kruipruimte aanwezig. Eventueel zou ik ook willen dat de leidingen die vanuit de kruipruimte naar het toilet beneden eromheen worden dicht gepurd, want er lijkt lucht uit de kruipruimte omhoog te worden gezogen, niet fris en vochtig.