Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud aan gashaard uitvoeren:

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Ik ben net verhuisd en als ik de moederhaard aan zet ruik ik een gaslucht. Ik wil graag dat er iemand langskomt om onderhoud uit te voeren, omdat er vorig jaar ook onderhoud was uitgevoerd, maar ik niet weet wie dat heeft gedaan. Ik wil dat die gaslucht wordt tegengegaan.
Onze klant uit Velsen-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud aan gashaard uitvoeren uit heel Nederland:

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Ik ben op zoek naar een openhaardenspecialist die onderhoud aan mijn gashaard in de woonkamer kan uitvoeren. De waakvlam brandt maar een grotere vlam is niet mogelijk.

Onderhoud aan een barbas gashaard Vento Classic 65/75/85

Ik wil graag onderhoud van mijn Vento classic gashaard laten uitvoeren. Soms gaat mijn gashaard aan maar soms weigert deze. Misschien de houtblokken ook anders stapelen.

Onderhoud en schoonmaak Dru gashaard

Graag zouden we iemand hebben die jaarlijks onze gashaard in onderhoud heeft en het glas schoonmaakt. Onze haard is 6 á 7 jaar oud.

Onderhoud aan gashaard

Vorige jaar werkte onze gashaard nog, echter krijg ik deze nu niet meer aan. Graag maak ik een afspraak met een vakman die de haard kan controleren en indien mogelijk kan repareren.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn Barbas Vento Classic 75, gesloten systeem, een onderhoudsbeurt laten geven. Er zijn geen problemen, alleen het glaskoord moet vervangen worden, en een onderhoudsbeurt. Haard is van 2011.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Wij hebben een gaskachel waar de waakvlam van uitgaat en als hij laag staat gaat hij ook vanzelf uit. Verder maakt hij tijdens waaien veel geluid. Dit repareren inclusief onderhoud ben ik naar op zoek. Gas haard is merk Barbas.

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Onderhoudsbeurt voor de Bellfires gashaard. Wij hebben onlangs een woning gekocht met een Bellfires gashaard Trapezium in de woonkamer. De gashaard gaat sinds kort niet meer aan. De ontsteking doet het wel, maar de vlam blijft daarna niet branden. Het bouwjaar van de haard is ons onbekend, zo ook of/wanneer de vorige bewoners voor het laatst onderhoud hebben laten plegen aan het toestel. Wij zoeken nu eigenlijk iemand die de haard zou kunnen nakijken/repareren en daarna eventueel jaarlijks zou kunnen onderhouden. Alvast bedankt voor de reactie.

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak in verband met mijn Dru gaskachel. Kunt u aangeven of dit gesloten systeem schoongemaakt dient te worden en hoe het zit met eventuele onderhoud?

Moederhaard schoonmaken

Ik heb een moederhaard en die moet voor onderhoud. Een gashaard van circa 5 jaar oud. Er is niet eerder onderhoud aan geweest.

Onderhoud aan een gashaard uitvoeren

Wij hebben een gashaard. De kachel doet het goed. Er is ieder jaar onderhoud aan gepleegd. Maar die man is ermee gestopt. Nu maakt de kachel een vreemd geluid alsof er lucht in zit.

Partners

Partners van Casius