Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoud aan gashaard uitvoeren:

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Ik ben net verhuisd en als ik de moederhaard aan zet ruik ik een gaslucht. Ik wil graag dat er iemand langskomt om onderhoud uit te voeren, omdat er vorig jaar ook onderhoud was uitgevoerd, maar ik niet weet wie dat heeft gedaan. Ik wil dat die gaslucht wordt tegengegaan.
Onze klant uit Velsen-Noord (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud aan gashaard uitvoeren uit heel Nederland:

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Onderhoudsbeurt voor de Bellfires gashaard. Wij hebben onlangs een woning gekocht met een Bellfires gashaard Trapezium in de woonkamer. De gashaard gaat sinds kort niet meer aan. De ontsteking doet het wel, maar de vlam blijft daarna niet branden. Het bouwjaar van de haard is ons onbekend, zo ook of/wanneer de vorige bewoners voor het laatst onderhoud hebben laten plegen aan het toestel. Wij zoeken nu eigenlijk iemand die de haard zou kunnen nakijken/repareren en daarna eventueel jaarlijks zou kunnen onderhouden. Alvast bedankt voor de reactie.

Onderhoudsbeurt van de gashaard

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak in verband met mijn Dru gaskachel. Kunt u aangeven of dit gesloten systeem schoongemaakt dient te worden en hoe het zit met eventuele onderhoud?

Moederhaard schoonmaken

Ik heb een moederhaard en die moet voor onderhoud. Een gashaard van circa 5 jaar oud. Er is niet eerder onderhoud aan geweest.

Onderhoud aan een gashaard uitvoeren

Wij hebben een gashaard. De kachel doet het goed. Er is ieder jaar onderhoud aan gepleegd. Maar die man is ermee gestopt. Nu maakt de kachel een vreemd geluid alsof er lucht in zit.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

De ruit van de inbouw barbas gashaard in de woonkamer (dagelijks gebruik) is wit uitgeslagen. Kan iemand die komen schoonmaken? De schoorsteen is zonet geveegd en er zit nu een moderne kap op, naar de kachel is recentelijk gekeken. Tevens advies gevraagd voor beste wijze van verwarming van twee andere ruimten.

Reparatie en onderhoud aan een gashaard

Ik zoek iemand die mijn Helex gashaard van 15 jaar oud weer goed en veilig kan laten functioneren. De klachten zijn; slecht aanslaan, stankoverlast wanneer hij enige tijd brandt en de AB reageert amper.

DRU Diabola gashaard onderhouden

Wij hebben een hangende Dru Diabola gashaard. Volgens ons is er nog nooit onderhoud geweest. Wij zijn de nieuwe bewoners en willen eerst een controle voordat we de haard aansteken. Op de onderhoudssticker staat de laatste notitie van 2008. Wanneer kunt u de controleren en eventueel onderhoud doen? En wat zou het kosten?

Onderhoud aan een Dru gashaard

Onze "Dru Metro 80" gaat niet aan. De waakvlam brand even en gaat dan weer uit.

Onderhoudsbeurt voor de Bellfire gashaard

Wij hebben dit jaar een huis gekocht met een Bellfire gashaard erin. Aangezien we niet weten wanneer de vorige bewoners de laatste keer onderhoud hebben laten plegen, de haard werkt verder prima overigens, willen we graag een gespecialiseerd iemand het een keer goed laten onderhouden. Graag ontvang ik een offerte daarvoor.

Partners

Partners van Casius