Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel installeren en rookkanaal aanleggen:

Houtkachel installeren en rookkanaal aanleggen

Wij hebben een houtkachel gekocht bij Gamma en willen die nu hier in onze vrijstaande woning laten installeren met een compleet schoorsteenkanaal. Er is nog geen schoorsteen aanwezig. We willen beneden enkelwandige en boven dubbelwandige pijpen laten aanbrengen. Er zijn hier houten vloeren. Buiten de woning willen we zwarte pijpen en een zwarte kap. Wij laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten. We staan open voor uw advies en krijgen graag een gedetailleerde offerte.
Onze klant uit Schoorl (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel installeren en rookkanaal aanleggen uit heel Nederland:

Houtkachel installeren van Livin'flame

We hebben interesse in de aankoop van de houtkachel Livin Flame Lund of Narvik. In onze woning is al een gemetselde schoorsteen met een goed rookkanaal aanwezig. De vorige bewoners hadden daar ook al een houtkachel op aangesloten. Er is een houten vloer, daarop moet een hittebestendige voorziening worden gemaakt. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie voor het aansluiten van de kachel en plaatsen van de hittebestendige voorziening.

Rookkanaal installeren voor de houtkachel

Het rookkanaal moet aangesloten worden op de bestaande schoorsteen. In de schoorsteen loopt een metalen koker. De houtkachel is reeds aanwezig, de andere materialen niet. Er zou ook een vloerplaat geleverd moeten worden.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Houtkachel plaatsen, plus installeren rookkanaal, hoogte dak 10 meter. Gaten in alle vloeren zijn aanwezig.

Houtkachel installeren

Houtkachel installeren, inclusief materiaal en een roset. Type kachel wordt geleverd met een standaard aansluiting, deze moet omgebouwd worden naar een achteruitgang. Hiervoor hoeft geen extra materialen voor aangeschaft te worden. Geen lastige klus maar wil dat iemand dit voor mij doet.

Houtkachel plaatsen in open kapschuur

Wij willen een houtkachel, type Narvik van Gamma, laten installeren in onze houten kapschuur. De kachel moet in het open gedeelte van de kapschuur komen, diagonaal geplaatst in een hoek. Er moet een pijp voor de rookafvoer door het houten dak gemaakt worden. Op het dak liggen shingles. Onder de kachel moet een stalen onderplaat komen. De vloer in de kapschuur is van hout. We hebben er geen haast mee.

Gaskachel verwijderen en houtkachel installeren

In een woning uit 1950 staat nu een gaskachel die ik graag weg wil laten halen (afkoppelen en verwijderen) en die ik wil vervangen door een houtkachel. Ook wil ik dan een schouw hieromheen. Het is nodig om de schoorsteen en afvoer te controleren of deze geschikt is voor een houtkachel en/of deze aan te passen hiervoor. De gaskachel is drie jaar niet gebruikt. Mogelijk zit er asbest in het rookkanaal of de schouw, dat zal onderzocht worden. Ik heb net de sleutel van de woning en zou graag op zeer korte termijn dit willen laten realiseren.

Houtkachel professioneel installeren/plaatsen

Gister heb ik een houtkachel gekocht, deze zou ik graag professioneel laten installeren/plaatsen. Wij hebben een schoorsteen aansluiting, maar aangezien het een jaren 30 woning denk ik dat het nodig is om een nieuw buis door het kanaal te trekken, circa 8 meter. Momenteel is er een gips wand overheen geplaatst, deze moet opengebroken worden om bij de aansluiting van de schoorsteen te komen. Het liefst willen we ook onder de kachel een mooie vuurvaste vloer. Bestaat er de mogelijkheid dat u komt kijken of een offerte op maakt voor de werkzaamheden. De vakman moet ook een hittebestendige tegelvloer plaatsen.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die in onze woning een houtkachel kan installeren met een compleet rookkanaal tot op het dak. Alle materialen zijn hier aanwezig. Er zijn ook al openingen in 2 plafonds. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vrijstaande houtkachel Dovre 250 installeren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een houtkachel, een Dovre 250 ivoor. De kachel komt voor de bestaande openhaard te staan. Hij moet via de achterzijde worden aangesloten. Hierbij moet er een RVS pijp door het 11 meter lange kanaal naar boven. De diameter van het kanaal is 20 cm. Tevens moet er een plaat achter de kachel zodat er geen warmte verloren gaat. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Rookgaspijp installeren voor houtkachel

We willen graag onze net gekochte oranier houtkachel laten voorzien van afvoerpijp . Het gaat om een oranier arktis 5. Graag willen we eerst het doorvoerkanaal na laten kijken, deze kan verstopt zijn.

Partners

Partners van Casius