Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen:

Warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen

Wij willen onze hr-cv combiketel qua warmwater afkoppelen en het warmwater door de warmtepompboiler laten leveren. In de keuken hebben wij een quooker . Het gaat om 500 m3.
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen uit heel Nederland:

Warmtepomp plaatsen

Bestaande heteluchtverwarming vervangen, hete lucht ketel die al tientallen jaren in gebruik Is, maar erg hoog in gas verbruik, indien mogelijk naar elektrisch. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1931 met een oppervlakte van 144 m2.

Warmtepompboiler plaatsen

Ons huis wordt verwarmd door een warmtepomp/vloerverwarming. In huis is WTW aanwezig. Stroom wordt gedeeltelijk geleverd door zonnepanelen , ca 6,5 mWh per jaar. Warm water wordt geleverd door de originele cv ketel. De cv ketel moet vervangen worden door een warmtepompboiler.

Warmtepomp plaatsen

Op de boiler moeten 3 douches worden aangesloten voor warm douchen (buiten onder afkapping) voor het zwembad in te gaan. de boiler en leidingwerk moet in de technische ruimte naast de douchegelegenheid worden aangebracht. de capaciteit van de boiler moet hoog zijn. Daarnaast moet er een leeg loopinrichting in komen zodat de koppen en leiding leeglopen op het niet geïsoleerde leiding deel. Ook moeten de douchekoppen en leidingwerk en dergelijke worden geleverd en aangebracht. Zat aan een boiler van 200 a 300 liter te denken

Warmtepomp plaatsen

Het betreft de aanvraag voor een het aanbrengen van een warmtepomp/koeling systeem voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning met een te verwarmen vloeroppervlak van 238 m2 tezamen verdeeld over woning en berging. EPC berekening is io aan te leveren.

Luchtwarmte pomp plaatsen

Ik wil graag een luchtwarmtepomp voor ca 52 m3 zwembad. Er ligt ook nog een rubber zonneverwarming, warmtepomp kan op het platte dak van de garage boven de installatie . Zit geen ketel maar is als alternatief van een solardek.

Warmtepomp plaatsen

Jaren 60, na geïsoleerde tussenwoning. 2 dakkapellen, 15 zonnepanelen en een gezin met 5 en in het weekend 6 personen. Ik zoek een warmtepompboiler die dat kan leveren en op een houten vloer kan staan. Wij hebben nu een oude Brink lucht verwarmer. Die wil ik vervangen voor een gasarm/loos alternatief. Maar de boiler moet wel na verwarmd kunnen worden met gas of stroom, wat het meest reëel is. Er is nog geen persoonlijk ontwerp gemaakt en zijn staan graag open voor advies.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Warmtepomp om het zwembad te verwarmen 10 x 5 x 1.70 eventueel gevoed door zonnepaneel voor energie van de pomp

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp aanschaffen voor vloerverwarming en warm water. we zijn nog in de oriëntatiefase en laten ons graag adviseren. Ons huis is 260 m3.

Warmtepomp plaatsen

Betreft een complete nieuwe installatie voor een warmtepomp. Wij hebben nog geen persoonlijk ontwerp voor de warmtepomp. Het gaat om 1300 m3 .

Warmtepomp plaatsen

Het is een tussenwoning van bouwjaar 1976 met een oppervlakte van 120 m2. Ik heb interesse in een warmtepomp en ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius