Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verduurzamen van bungalow villa:

Verduurzamen van bungalow villa

Het gaat om een te renoveren jaren 60 bungalow/villa waarbij we zo veel mogelijk willen verduurzamen. De woning heeft een volume van circa 950 m3 en staat op 7200 m2 grond waarvan circa 1000 m2 onbeplant (gras en terras) horizontaal aardbron systeem is dus mogelijk. Het betreft een provinciaal monument (Rietveld) en er zijn dus allerlei extra vergunningen nodig. Belangrijk is dat zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Verder moet het zwembad verwarmd worden maar deze moet ook automatisch afgeschakeld kunnen worden als het water de gewenste temperatuur heeft. De oppervlakte van het dak is ruim genoeg voor zonnepanelen én zonnecollectoren. Deze collectoren zullen als eerste ingezet worden voor zwembadverwarming. Het perceel bestaat in de bovenste lagen uit zandgrond. Of lager nog andere grondsoorten aanwezig zijn, is onbekend.
Onze klant uit Santpoort-Zuid (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verduurzamen van bungalow villa uit heel Nederland:

CV ketel installeren

Ik heb reeds een woning uit 1963 gekocht (bungalow, 140m2 oppervlakte) en ben deze aan het opknappen en isoleren. Er was enkel 2cm stroplaten als dakisolatie aanwezig, en ik heb hier 10 cm glaswol (Rd=3,1) aan toegevoegd. Daarnaast worden alle kozijnen met enkelglas vervangen door nieuwe kozijnen met HR++ glas. Verder wil ik de spouwmuren laten isoleren. De bungalow is gebouwd op zand, en het is daarom helaas niet mogelijk om de vloer te isoleren. Nadat bovenstaande klussen gereed zijn, heb ik interesse om de woning verder te verduurzamen. Echter heb ik geen goed overzicht van de mogelijkheden in mijn woning, en wil ik graag een kostenindicatie ontvangen. Ik heb reeds een palletkachel aangeschaft (6kW, wat voldoende moet zijn om de woonkamer en keuken te verwarmen). De CV ketel is functioneel maar al tien jaar oud, en de radiatoren hebben hun beste tijd ook gehad en dienen daarom ook vervangen te worden (door bijv. LTV). De CV keten zou ik graag op termijn willen laten vervangen door een (aardwarmte)-warmtepomp. Hierbij is het handig om zonnepanelen en/of zonnecollectoren aan te schaffen. Welke combinatie van maatregelingen is het meest effectief? Hoeveel moet een totaalpakket ongeveer kosten? Alvast bedankt.