Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Santpoort Zuid te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Santpoort Zuid heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Santpoort Zuid u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Santpoort Zuid of directe omgeving.

92 klanten uit Santpoort Zuid bevelen een bij Casius in Santpoort Zuid aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Santpoort Zuid bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Santpoort Zuid staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Santpoort Zuid:

Informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een warmte pomp boiler. Huishouden bestaat uit 2 personen. We denken aan een boiler met 80 of 100 liter. Liefst aansluiting warmtepompboiler aan bestaande mechanische luchtafvoersysteem. Er is voldoende ruimte om de boiler te plaatsen.

Leveren en plaatsen van een close in bolier

Close in boiler plaatsen in keukenkast.

Vloerverwarming en vloerisolatie realiseren

We wonen in een jaren 30 hoekwoning en overwegen om vloerisolatie aan te brengen en vloerverwarming als hoofdverwarming. In de open keuken ligt al vloerverwarming. Het gaat om de woonkamer en hal, daar ligt nu een houten vloer (idee is om nieuwe vloer uit te kiezen die geschikt is voor vloerverwarming). Volgens mij is er geen kruipruimte. Het zou gaan om een oppervlakte van 50-60m waar de isolatie en vloerverwarming gerealiseerd moet worden. Daarnaast willen wij graag horen welke stappen hiervoor gezet moeten worden. Vloerverwarmming zal terrecht komen op de CV.

Verduurzamen van bungalow villa

Het gaat om een te renoveren jaren 60 bungalow/villa waarbij we zo veel mogelijk willen verduurzamen. De woning heeft een volume van circa 950 m3 en staat op 7200 m2 grond waarvan circa 1000 m2 onbeplant (gras en terras) horizontaal aardbron systeem is dus mogelijk. Het betreft een provinciaal monument (Rietveld) en er zijn dus allerlei extra vergunningen nodig. Belangrijk is dat zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Verder moet het zwembad verwarmd worden maar deze moet ook automatisch afgeschakeld kunnen worden als het water de gewenste temperatuur heeft. De oppervlakte van het dak is ruim genoeg voor zonnepanelen én zonnecollectoren. Deze collectoren zullen als eerste ingezet worden voor zwembadverwarming. Het perceel bestaat in de bovenste lagen uit zandgrond. Of lager nog andere grondsoorten aanwezig zijn, is onbekend.

Radiatoren plaatsen

Deze klus heeft geen echte haast, maar de winter komt er aan en ik zou er graag wat warmer bij willen zitten. Daarom graag het volgende uitvoeren: • Het plaatsen van een Radiator Radson type 22 E. Flow Ramo 300 mm hoog en 2550 mm lang met 2 x ongeveer 1,5 meter leidingwerk (op aansluiting waar de vorige radiator is weggehaald). • Het plaatsen van een Radiator Radson type 22 E. Flow Ramo 300 hoog 1200 lang met 2x ongeveer 2 meter leidingwerk (op bestaande leiding die er langs loopt) • Het vervangen van 2x ongeveer 4 meter oud (dikwandig) leidingwerk naar 22 mm dunwandig. Er hoeven overigens geen radiatoren weggehaald worden. Het werk wordt uitgevoerd op de zolder.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een nieuwbouwhuis welke goed is geïsoleerd. Het huis heeft vloerverwarming. Inhoud huis is zo’n 800 kuub. Ik heb ook een bron laten slaan voor beregening en voorbereidingen voor watervoorziening binnenshuis. Ik heb eveneens een buffervat voor de CV houtkachel, dus ik vermoed dat de meeste voorbereidingen er al zijn.

Aquazuro Duoblok toilet laten monteren

Ik wil mijn toilet graag laten vervangen. Ik heb bij de Praxis een mooie gezien, maar weet niet of deze past. Aquazuro duoblok. Alle aan en afvoeren zijn aanwezig. Graag op korte termijn uitvoeren.

Gashaard installeren

Ik krijg op 2 september de sleutel van mijn nieuwe huis en wil hier graag een gashaard installeren. Nu kan ik van iemand een haard overnemen schouw en gashaard: Gijssen Stijlschouw model 1007 wat me wel aanspreekt. De haard is voorzien van een vuurkorf (keramische houtstammetjes) met in de zogenaamde aslade de ontstekingsunit. De gashaard is een hoog model en heeft een breedte van 75cm. Hij moet worden ingebouwd en aangesloten op een rookkanaal. De haard is nu ingebouwd met Ytong gipsbeton blokken met een boezem van 143cm breed en 42cm diep. Zouden jullie deze kunnen installeren en wat zou het kosten (afhankelijk van de staat van het rookkanaal, de openhaard is in 2001 in het huis verwijderd). Ik zou het dan in de eerste week van september willen laten doen.

Vervanging radiator

Bestaande paneelradiator 60 X 65 cm vervangen door Plieger radiator compact 22 vlak maten 60 X 60 cm. De aansluitmaten vanuit de verwarmingsbuizen (hoogte) is gelijk. De klus bestaat uit de verwarming aan de muur monteren en aansluiten aan de verwarmingsbuizen. Een kleine complicatie is dat deze radiator één centimeter dichter op de wand gemonteerd komt. Er zal daarom ook twee nieuwe leidingstukjes met een kleine bocht gemonteerd moeten worden tussen de radiator en de verwarmingsbuizen. Deze leidingen zitten er nu ook (alleen recht)en zijn 12 centimeter lang. Als er meer ruimte nodig is kan de verwarming ook iets opgeschoven worden. Een andere oplossing is om door middel van een plaatje de ruimte tussen de muur en de radiator op te vullen. Radiator wil ik zelf gaan kopen.

Rookgasafvoer installeren

Installatie van een flexibele rookgasafvoerpijp in een schoorsteen van 8 à 10 meter hoogte, inclusief aansluiting op haard. Alle materialen ook leveren.

buitenkraan doortrekken

Er moet een buitenkraantje gemaakt worden aan de tuin kant voor het sproeien van het gras. Wie kan mij helpen? Er moet een leiding doorgetrokken worden vanuit de keuken door de muur naar buiten. Graag komen kijken of er een mogelijkheid is.

Vervangen van een halfronde zinken ...

Vervangen van een halfronde zinken dakgoot (doorsnede 17 cm) met een lengte van 1,08 meter inclusief nieuwe ophangbeugels op een goed bereikbare plek (de afwatering van het portiekdakje) van een huis uit dertiger jaren.