Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit s Graveland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in s Graveland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in s Graveland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in s Graveland of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit s Graveland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in s Graveland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in s Graveland:

Middendrukleiding van de propaantank keuren

Ik wil de middendrukleiding van mijn propaantank keuren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Flexibel rookkanaal met dubbelwandige pijp plaatsen

Wij willen graag een flexibel rookkanaal met dubbelwandige pijp in een bestaand rookkanaal laten plaatsen. Het werk moet plaatsvinden in een hoekwoning aan de buitenwand.

Flexibele Uponor CV-leiding verleggen

Huige situatie: Langs het keukenplafond loopt 'diagonaal' een Uponor cv leiding. Deze begint vanaf de muur als 25 mm diameter en gaat het laatste stuk over in 16 mm. Gewenste situatie: In verband met het zichtbaar maken van het plafond (gips is verwijderd) dient de cv leiding langs de muur geplaatst te worden zodat wij hier later een koof omheen kunnen maken. Op bijgevoegde schets zijn de rode leidingen de huidige situatie. De groene leidingen zijn de gewenste situatie. Bovendien 2 foto's van de huidige situatie.

Eenvoudige houtkachel plaatsen

Plaatsing van een eenvoudige kleine houtkachel met achterafvoer.

Vrijstaand bad op pootjes plaatsen

Ik laat graag een vrijstaand bad op pootjes plaatsen in de badkamer. In de badkamer zit nu een douche met kraan, een douche-afvoer, een wasmachine aan- afvoer. Om het bad te kunnen plaatsen moet de wasmachine verplaatst worden. Er moet een waterleiding omgelegd naar de wasmachine, doucheafvoer moet wasmachine afvoer worden. Wasmachine afvoer wordt bad afvoer.

Toiletpot vervangen

Bij een klant een nieuwe verhoogde staande toiletpot (46 cm. hoog) met reservoir plaatsen. De toiletpot is voorzien van een onderaansluiting (OA). Het gaat in principe om een relatief simpele 1 op 1 vervanging van de oude toiletpot met reservoir door een nieuwe toiletpot met reservoir. Alle materialen en benodigde aansluitmaterialen worden aangekocht bij KARWEI. Klant beschikt niet over internet en een e-mailadres. Graag telefonisch contact opnemen om klant te informeren (wanneer mogelijk) over de montagekosten of om een bezoekafspraak te maken.

Verstopt toilet door kapotte vermaler

De afvoer leiding van het toilet in mijn badkamer is van een kleiner formaat. Daarom zit er tussen de toilet en de afvoer leiding een vermaler. Deze vermaler is kapot en moet worden vervangen. Om dit te doen moet de bestaande pot denk ik worden weg gehaald. De ruimte is beperkt. Het handigste lijkt mij als ik foto's en formaten stuur van wat er nu is zodat de loodgieter meteen het juiste model kan meenemen. Ik zal ook even nakijken of ik kan zien welk merk en model/type het is. Graag reageren met offertes via de mail.

Momenteel bestaat ons huis uit twee ...

Momenteel bestaat ons huis uit twee delen, zeg maar een hoofdgebouw en een bijgebouw, die beide een eigen CV-installatie hebben. Beide delen gaan we verbinden en ook de verwarming van het bijgebouw moet op de CV van het hoofdgebouw komen. Dat is deel een van de klus. Daarnaast zouden we op de begane grond van het bijgebouw (circa 35 m2) graag vloerverwarming willen.