Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp voor zwembad plaatsen:

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Warmtepomp om het zwembad te verwarmen 10 x 5 x 1.70 eventueel gevoed door zonnepaneel voor energie van de pomp
Onze klant uit Purmerland (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp voor zwembad plaatsen uit heel Nederland:

Installatie warmtepomp/boiler

Vrijstaande woning bouwjaar rond 1920 geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Beneden verdieping geheel in vloerverwarming. Bovenverdieping badkamer vloerverwarming. Slaapkamers radiatoren. Zou graag naar nul op de meter willen en vraag mij af welke mogelijkheden hiervoor zijn en wat de verschillende alternatieven zijn. Ben benieuwd naar de kosten voor een warmtepomp/boiler. Zonnepanelen op het platte dak aanwezig. Kleine CV ruimte is op de etage. Beneden de CV ruimte is een kelderkast waar apparatuur mogelijk geplaatst kan worden. Ruimte voor een eventuele boiler in de kleine kelder. Warmtepomp zou waarschijnlijk op het platte dak boven de cv ruimte moeten. Wens is daarnaast een geïsoleerde hottub geplaatst in de tuin van c.a. 1600 liter op de installatie aan te sluiten. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Warmtepomp plaatsen

Nieuwbouwproject. Geen gasaansluiting aanwezig (landelijk gebied). Willen geen gastank plaatsen en dus gasvrij zijn. Woning is ca 300 m2. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen. Gezinssamenstelling bestaat uit 7 personen maar willen een hoge capaciteit en vermogen voor misschien wel 9 personen. Indien het nodig een extra gastank maar liever niet. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Warmtepomp plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor ombouw gewone pomp naar warmte pomp. Daarnaast een ombouw van leiding dichter bij het zwembad met een nieuw klein huisje waar de warmte pomp in kan staan.

Warmtepomp voor zwembad installeren

Ik zoek een vakkundig installateur die onze Orilux warmtepomp kan aansluiten op het intex (opzet) zwembad. Meeste voorbereidend werk hebben we zelf gedaan maar zoeken toch een vakman die deze klus professioneel voor ons wil afronden om zo een veilig zwemavontuur voor ons en onze dochter te garanderen. Ik moet nog twee slangen regelen en het advies is om de pomp op een betonnen plaat te zetten, deze is niet aanwezig. Het zwembad is ongeveer 10.000 liter.

Extra groep aanmaken

We overwegen een zwembad te bouwen, daarvoor is elektra nodig buiten voor filterpomp en warmtepomp. Daarvoor is een extra groep nodig en dienen 2 stopcontacten gemaakt te worden buiten.

Warmtepomp voor zwembad

Ik wil een warmtpomp voor mijn zwembad van 9,75 x 4,88 x 1,3 m laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Warmtepomp voor zwembad

Ik wil een warmtepomp voor verwarmen zwembad ter vervanging van gasketel verwarming, gewenste temperatuur ca 28 graden. Het zwembadformaat is 5 x 10 meter.

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

Wil graag een bestaand zwembad verwarmen van 18 m3. Ik wil weten wat het kost om hier een warmtepomp voor te laten plaatsen.

Opzet zwembad verwarmen met zonnecollectoren of warmtepomp

Het gaat om het verwarmen van een opzet zwembad van Intex van 60.000 liter ( ongeveer 10 X 5 X 1.30). Zwemmen we in op zonnige dagen. Zandpomp is aanwezig. Ik denk aan twee opties: zonnecollectoren of een warmtepomp. Ik heb me proberen in te lezen, maar nu ben ik op een punt dat ik graag persoonlijk advies ontvang. Ik weet namelijk niet helemaal zeker of zonnecollectoren voldoende zijn. Wordt het alleen een warmtepomp, dan wil ik graag advies over welke soort, het verbruik en hoe duur het zal worden. Ik heb een carport in de buurt van waar het zwembad komt van 12 x 3 meter met plat dak. Daar kan iets opgelegd worden.

Warmtepomp plaatsen voor boerderijwoning

Boerderij (400 m2) wordt zeer goed geïsoleerd met ruimte voor horizontaal leidingwerk eventueel in combinatie en of verticaal put boren. Groot gebouw met inpandig zwembad.

Partners

Partners van Casius