Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan vervangen:

Keukenkraan vervangen

Er moet een nieuwe kraan worden geplaatst in de keuken.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Kraan installeren

Mijn keukenkraan moet vervangen worden. Oude kraan weghalen, nieuwe kraan installeren op de aanwezige aansluitingen(knelkoppelingen). Ik koop de nieuwe kraan.

Het vervangen van de keukenkraan

Ik zoek een loodgieter die een kraan kan vervangen in de keuken. We hebben momenteel lekkage mogelijk door een keukenblad wat rottend is aan de onderkant. Ik zoek tijdelijke oplossing in verband met een nieuwe keuken wat in de toekomst wordt aangeschaft.

2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen

1. vervangen van 2 dakkoepels 2. plafondplaten plaatsen in schuur 3. ventilatierooster aanbrengen in slaapkamerraam 4. thermostaatkraan in douche vervangen 5. keukenkraan vervangen 6. reparatie buitenkraantje 7. kleine werkzaamheden

Vervangen loden leidingen en afvoeren

Ik zoek een loodgieter die een loden leiding kan vervangen. Het gaat ongeveer om 3 strekkende meter. De leiding is moeilijk bereikbaar. Aan de hand van een watermeting zit een loden leiding (het huis in). Die willen we later vervangen. De leiding gaat onder de vloer richting het keukenblok, waar ook de keukenkraan zich bevind.

Geiser voor elektrische doorstroomverwarmer vervangen

Ik wil de geiser waarop nu de keukenkraan en de badkamerkranen aangesloten zijn, vervangen door een elektrische doorstroomverwarmer of door twee elektrische doorstroomverwarmers (een voor de keuken, een voor de badkamer - de keuken ligt ver van de badkamer en van de huidige geiser). Zo nodig wil ik een extra electriciteits stop laten aanleggen met genoeg voltage.

Lekkende keukenkraan vervangen en deurhendel repareren

- deurhendel werkt niet meer vanaf een kant. Klink aan binnenkant van de badkamerdeur doet niets meer en krijg daarom de deur van binnen uit niet meer open. - kraan in de keuken lekt, plank gevallen op de onderlekkraan gedeelte en die lekt nu. Wij kunnen helaas niet dit gedeelte los vinden en lijkt alsof het helemaal vervangen moet worden

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil een oude keuken kraan laten vervangen door een nieuwe kraan.

Kraan en afvoeren

De keukenkraan moet worden vervangen en de afvoer lekt. Daarnaast lekt de afvoer van de wasmachine, de PVC buis is kapot op het punt waar hij de grond om gaat. graag ontvang ik hier een offerte voor.

Keukenkraan vervangen

Oude kraan is inmiddels 22 jaar oud en lekt en heeft veel kalkaanslag. Ik wil de kraan vervangen.

Werkzaamheden in huis

In mijn huis wil ik badkamerkranen (heb ik nog niet gekocht) vervangen, rolgordijn badkamer monteren, toilet deur herstellen (bovenvenster glas plaatsen), keukenkraan vastzetten, wasbak keuken vervangen en keukenkast deur herstellen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Partners

Partners van Casius